Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 10

ligia13 spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
ligia, concediu placut maineFaina girafa, ai comaandat-o pe net?
Am castigat-o la promotia Copilul Anului de la Carrefour +Pampers+FisherPrice.
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

mamacita spune:
Fetelor,sorry ca nu mai intru,dar am innebunit cu ciudatenia asta de diaree:pe 23,24 a avut,apoi pe 25 nu(ca doar era Craciun si ziua lui
,apoi iar pe 26 si 27,azi comme ci-comme ca.Am facut ceva analize,asteptam rezultatele.Nu reusesc sa relationez prostia asta de scaun care cand e moale apos,cand nu,cu nici un aliment.Azi i-am dat si Smecta,desi speram sa nu fie nevoie de altceva decat dieta;sa vedem ce se mai intampla.Multumim de sustinere si sfaturi.
Multumim si de complimente.alexut ba e in forma,ba nu,la fel de derutant ca si scaunul.Cu rehidratarea facem treaba buna,dar cu mancarea o dam in bara,a inceput sa scada,cate 50-100 g/zi si nu e de la lipsa de lichide.Nu-mi fac probleme de slabit,ci de cauza.
Va citesc in continuare si asta ma relaxeaza,parca m-as distra cu voi(mai putin piercing-ul).Tinem pumnii andirei,sunt sigura ca va fi totul bine.
Dsepre cadouri,cred ca depinde si pur si simplu de firea copilului,pentru ca parintii ne-au facut multiple cadouri intotdeauna,ce visai sau ba,eu ma bucur si acum de fiecare cadou primit,desi sunt departe de a-mi lipsi ceva,sora mea ...opusul.Deci,in conditii identice,fiecare reactioneaza altfel.Bineinteles ca nr.cadourilor facute la o singura ocazie va mai scadea,dar proportional va creste valoarea lor,asa,ca o incurajare pentru rrox,pregateste-te pentru autoturisme etc.
Va pup acum,ne mai vorbim maine.
Aaa,sa nu uit:felicitari,andruzza,pentru noptile linistite:era momentul!
gegea,te loghezi pe yahoo cu id-ul si parola ta,apoi dai iar pe linkul meu;albumul e public.
nino,oricand doresti sa revezi,ti-l "share"uiesc.
Nu va suparati ca nu raspund tuturor,sunteti in inima mea,dar acum chiar nu prea pot
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

alessia105 spune:
elliniaMulta sanatate si |LA multi ani cu intarziere( imi dau ca nu m-am tinut de forum
)...Va pupacim dulce
Ligia frumoasa girafa si papusa cu cap luminos e frumoasa si Benny are una i-a adus-o |Mos Nicolae dar o folosesc pe post de lanterna sa nu mai aprind lumina la el in camera daca se trezeste peste noapte ...
Elibui Felicitari ptr sarcina ..o veste minunata ..noi pariam pe |Danna ,pe Ank si uite ca ne-ai facut o minunata surpriza ..Bine ai revenit si |SARCINA USOARA..Poate punem o pozica si la |Speciali
Anca Micaela ....multa sanatate fericire si multe impliniri alaturi de cei dragi LA MULTI ANI ...cu intarziere (off ce om is
)
Daria, Mamacita, Ariadnabr, Marox,
unde sunteti ? Aperam sa aveti sarbatori minunate...Imi e dor de voi si de toate fetele lipsa
Nino , Adseana Anca Micalea, danuta_t,caramella sa va intorceti cu bine "din turneu"( |Nino trebuie sa platesc drapturi de autor) dar nu inainte de a avea |SARBATORI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI
CatXO,Zuzu ,Andira pupam burticile si ne bucuram de vestile bune de la voi ...
Andruzza ...Rares e o minune de copilsi cum vorbea el cu ursuletul asistat de Mos craciun ..ca sa nu zic ca tinea caciulita pe cap .
...nu ca altii
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

alessia105 spune:
Dantje ...fie ca acesta prima aniversare sa fie una dintr-o lungaaaaaaaaaaaaaa serie si sa va bucurati impreuna de Martijn .....gelukkige trouwdag
Mamacita ...Multa sanatate lui Alexutul cel viteaz
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

alessia105 spune:
Gata fug sa pun un DVD siropos ca baietii mei s-au culcat ...ar trebui sa pun pozele, dar sincer imi e lene sa caut card read-ul...NOapte buna iubitele mele prietenie ...sa aveti o noapte frumoasa , linistita

alessia105 spune:
he he he ...tot io is am pus pozele in albumul de Sarbatori decembrie 2005 pe pagina de albume nr 2 ...si ca sa explic un pic ..veti vedea un curcubeu ..l-am pozat pe 18.12.2005.. ca dee la noi era inca toamna
..aaa si bradutul ..desi nu am trimis poze la concurs am avut o ratusaca in pom asa ca sa imi aminteasca in permanenta de voi si de DC
.... asa ca ati fost alaturi de noi in fiecare clipa
Gata plec ca altfel scriu o pagina numai eu si nu e frumos...is mai pupacioasa decat Adseana
, dar imi e tare dor de voi toate

andira spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari!!
Am fost ieri la eco, si acum cautand pe net raman nitel bulversata, ca sa nu zic mai mult: mi-a zis ca am fibrom!!!
In momentul in care mi-a pus aparatul pe burtica, l-a si vazut! "Stiti ca aveti un fibrom?" Noroc ca nu stiam inca aseara ce-i aia, cred ca paralizam!
Mi-a scris pe eco asa: "La nivelul peretelui anterior - ingrosare miometriala de 2,85cm".
N-a vrut sa-mi spuna mai multe, mi-a zis ca rezultatele mi le va interpreta medicul meu, care imi urmareste sarcina.
Mi-e greu sa cred ca e fibrom, cum naiba nu l-a observat nimeni pana acum? Ca doar ce de-abia am avut o alta eco acum o luna, si am tot facut pana acum, cu Irina si cu bb2.
Acestea fiind zise, o sa ma duc si la dr mea, si sper sa imi spuna ca a batut campii.
In rest, bb2 e bine, i-am auzit inimioara , si... mi-a zis ca pare a fi baietel! Si tocmai ce ma hotarasem ca vreau fetita
Insa cred ca cel mai bine o sa vedem la incep lui feb, la eco morfologica de 21 de sapt.
Irina, piticul meu drag

ellinia spune:
Buna, buna!
Multumim pentru urarile de sanatate! Sper sa ne punem pe picioare cat mai curand!
Alessia, am vazut curcubeul...e superb! Si bradutul l-am vazut, si pe cei doi bebei rasfatati !
Mamacita,multa sanatate lui Alex! Cred ca mai au si episoade din astea inexplicabile..Poate o fi de la dinti, zic si eu.
Nu pot sa scriu mai mult, il am pe Stefan in brate si plange, poate intru mai tarziu cand adoarme. V-am pupat! SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

andira spune:
Alessia - super frumoase pozele!! Si curcubeul tare bine l-ai prins.
Mi-a placut in special cea cu piticii sub bradut, hi hi, i-a uitat Mosul?
Andruzza - bravo pt noptile dormite! Sa o tineti tot asa!
Ligia - ! Sper sa ne incarcam intr-adevar bateriile la Bran, desi o sa-mi fie tare dor de pitic. Diseara mergem sa o vedem, abia astept.
zilele astea incerc sa pun niste poze cu Irina, mai noi, sa ne vedeti si dintisorii
Irina, piticul meu drag

andrruzza spune:
andira, baietel? Sa fie sanatos si frumos ca Irinuca. Eu cand faceam eco, dar din aia in spital, mereu aveam fibrom, nu mai stiu ce cordon la placenta, de ma duceam disperata la Iosup si nu aveam nimic. Ca sa nu-ti mai spun ca ma tot bateau la cap ca am uterul mic(il am si malformat) si n-o sa fie copilul nici de 3 kg si bineinteles ca a avut 3,5kg nascut la 38 de saptamani. Stai linistita, vb cu dr.tau si eventual mai faci o eco
Daca aveai fibrom, stiai pana acum, nu creste asa p[este noapte 2 cm, mi-e greu sa cred ca ai asa ceva, din moment ce ai mai facut eco si nu s-a vazut nimic.
alessia, ce minunat e Beny mosulica. Cu pleata aia e bestialAm vazut si o Craciunita faina p-acolo
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"