bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, gata prajitura?
Stiu ce zici legat de coafor.
Eu insa am norocul sa am o coafeza super, careia i-am spus de la inceput ( desi nu a fost nevoie) ca vreau sa para totul natural si nu sa se vada de la o posta ca am fost la coafor.
Nu numai ca a inteles, dar e tot adepta " naturalului" si ma face super.
De la ea am invatat tehnica si am ajuns sa o coafez si pe mama cand am timp. Hehe, poate ma reprofilez..., joking

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Buna seara , intran si noi sa va povestim cum a fost de Craciun, asa cum stiti i-am luat motul.

Asadar totul a decurs frumos si bine pana cand a vrut nasa sa-i taie motul ,s-a pus domnisorica pe un plans de nu o mai opreai, intr-un fnal am reusit sa o calmam , i-a taiat motul dar la ruperea turtei iarasi s-a apucat sa tipe.Dupa ruperea turtei i-a dat nasa tavitza si bebelusha noastra a ales dupa cum urmeaza : un lac de unghii, un pix si cheile de la masina .I-am pus o bricheta si dupa ce a luat lacul de unghii a vrut sa i-a bricheta si atat eu si tati am strigat "nu, nu,nu" iar tasu' "te bat , te bat" si a luat fata mana de pe bricheta si a ales pixul.
Dupa care a urmat petrecerea de rigoare,iar pe Alexandra am culcat-o , a adormit mai greu dar intr-un final s-a linistit.
A fost super frumos si ne-am distrat.Acum asteptam cu nerabdare data de 3 ian. , cand face un anisor , nu mai facem petrecere , doar o sa-i fac un tort si o sarbatormim doar eu si tati.A fost un Craciun superb alaturi de fetitza nostra,cel mai frumos Craciun din viata mea.
Fetelor , din ianuarie de pe 3 , reincep serviciul , si deja plang in fiecare zi cand ma gandesc ca nu o sa mai stau cu ea mereu, nu o sa se mai trezeasca cu mine , sa o i-au in brate sa o tin atata cat vreau eu, sufar ingrozitor , nu stiu cum voi rezista .Norocul meu este ca am gasit o bona foarte cumsecade , pe care o cunosc foarte bine si am incredere in ea , macar o sa stau fara grija in privinta asta , sper sa ma obisnuiesc repede cu situatia asta.

Noi vreu sa uram LA MULTI ANI , celor care si-au sarbatorit ziua de nastere sau urmeaza sa o sarbatoreasca, cu intarziere , pentru ca nu am mai intrat , le dorim sanatate si sa aduca numai bucurii celor daragi!

VA DORIM UN AN NOU FERICIT , SA FIE MAI BUN DECAT ACESTA , SA FITI SANATOSI SI FERICITI , CU REALIZARI PE TOATE PLANURILE !!!

Va pupam pe toate si pe toti si sa ne reauzim cu bine la anul care vine .

ELENA SI ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Da, crinuta, acum am terminat-o si dat la rece.
ti-am scris pe messenger, sa citesti sa imi zici daca am dat-o in bara ca mi s-a parut glazura prea subtire.

Ilucae, felicitari pentru turta/motz.cit despre Craciun, cred ca toate am avut cel mai frumos Craciun din viatza noastra (mie mi-a placut si cel de anul trecut, ca gravida)....iar cu intorsul la munca, te inteleg perfect, eu am facut-o inca de la 5 luni si am suferit groaznic la inceput, dupa care mi-a trecut. Dar prima saptamina, ca sa nu zic prima zi, a fost oribila. Insa vei vedea ca te obisnuiesti si chiar e placut sa mai pleci de acasa.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Daca e cum mi-ai spus pe yahoo e ok. Nici la mine nu iese tare, insa are un gust de sa tot mananci..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ilucae, nu ai poze de la petrecere?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Crinuta , avem poze ,dar inca nu le-am pus, o sa le pun cat mai curand ,nu avem foarte multe deoarece Alexandra mai mult a plans si o luam mereu in brate sa o calmam si sa o plimbam , pentru ca ea asta vroia, dar avem .Am sa le pun cat mai curand .

ELENA SI ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

multumim frumos tuturor celor ce ne-au urat LMA de Sf. Stefan, cu intirziere uram si noi acelasi lucru . am sarbatorit la o prietena tot Stefania, cu mai multi copilasi, printre care si o bebelusha cu doar 2 sapt mai mica decit Codrin .

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ca am apucat sa intru si eu azi...Am fost la cumparaturi, am avut musafiri...

Ubi, saptamana trecuta cand a nins, in spatele blocului era ceva zapada si am iesit repede cu sania. Ningea asa frumos!

Crinuta, m-am hotarat sa fac un tort de mere pt. copii iar pt. noi am comandat la cofetarie un tort de cioco.

Tomasa, sotul meu lucreaza la "Gazeta sporturilor" si poate ne intalnim, sa vedem "live" piticii, iar taticii au despre ce vorbi. Noi stam in Berceni - Sos.Oltenitei. Cat despre mers, Vladut cred ca mai are de "lucrat". Nu sta nici pe loc singur in picioare, in rest merge tinandu-se de orice...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara fetelor.

Ne dati si noua un vot?
http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/Scripts/BBRes.asp?id=8

Multumim anticipat.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya, am votat!