bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Maaaaai Bestutzo ce mandrete de copchil ai! Acum am vazut pozele, e scumpic foc Tudor al tau. Banuiesc ca ai folosit aceeasi reteta si pentru al doilea . Pupicei pe burtica si mai hai sa ne faci pofta

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Mona, bine ar fi daca ar sta cuminte cand sunt eu langa el, dar el nu poate sta loculuiCrinuta si Rayan
He, he, he pai crezi ca Mihai sta? Asa un pic, cateva minute, pe urma pleaca in expeditie, pe la prize, sertare, fetze de mese, telefon etc se agata de tot ce prinde si vrea in toate cotloanele. Asteptam si noi sa-si dea drumul la mers singurel. Mama cred ca va mai scapa de cateva kg tinandu-se dupa el :)

Se vede ca azi n-am chef de lucru, sunt "in mana" la postat pe DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Patricia, merci frumos! A crescut mult intr-adevar si s-a schimbat in ultima perioada, chiar se mira o prietena care ne vede mai rar de cum se transforma, zicea ca "creste ca din apa" dar numai eu stiu cat de greu l-am facut mare singura-singurica.
Mobila este din brad, lemn masiv baitzuit si lacuit, ceva gen rustic.
Sper ca n-ai racit totusi sau daca totusi s-a intamplat trateaza-te ca sa-ti treaca pana la rev. Bine ca te aranjezi, mi-e dor de un coafor!
Ubi, poate asa ne-am cunoscut! la coada la brazi sau de mana cu parintii la oameni de zapada...hi, hi, hi, m-ai prins. La noi in parc era zapada destul de mare dar numai pe alocuri si nu cred totusi ca as fi putut sa-l trag cu sania, ca mai erau si portiuni cu asfalt, m-as fi impotmolit. Noi am iesit cu caruciorul si inca asteptam saniusul.
Crinuta, merci, se pare ca am inteles. Sa vedem si practica, ca asta ma omoara.
Mona, ce sa-ti zic, acum sta ca ii place frigul, sau cel putin asa cred. Cu cat e mai ger cu atat sta mai linistit si mai zambitor, parca-parca atipeste, el care niciodata nu mi-a dormit in carucior, nici cand era nou-nascut. Insa pana acum cu frigul a fost groaznic, ne stia tot parcul, era cel mai galagios si viermuitor copil, de multe ori ma intorceam cu el in brate si impingand carutul! Asa ca nu suntem de invidiat! Ma bucur macar acum de o perioada relativa de calm si ma rog sa-l tina cat mai mult, indiferent de motivele care au determinat schimbarea...
Bestutza, bine ca mai scrii si tu. Mie una chiar imi faci pofta de o fetita-doua! Numai sa ai grija mare cu burtica la carat de carucioare si de mere de prin piata.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, vad ca am luat dimineatza un Tylenol de raceala si deocamdata nu ma mai doare nimic. Sper sa ramana asa.

eu mi-am facut obicei sa merg la coafor cam la max 6 sapt sa tai virfurile, avind in vedere ca ma spal pe cap de 2 ori pe saptamina si folosesc mereu foen sau placa ceramica. se intretine mult mai bine, iar alte chestii nu am nevoie sa imi fac la coafor.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu ma coafez singura acasa, de 2 ori pe saptamana, cu peria si apoi cu placa ( not always) si desi dureaza cam o ora, dupa aceea arat ca si cum as fi fost la coafor.
Este obositor, dar asa imi place si nu pot da 500000 de 2 x pe saptamana. Cu banii aceea ii iau ceva lui Rayan, ca tot sunt extrem de scumpe jucariile aici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinutza, intra pe mes putin ca vreau sa ma apuc de prajitura si sa te intreb ceva

Mie personal parca imi place mult mai mult cind mi-l aranjez eu decit la coafor. acolo ma fac prea cucoana si nu imi place, cred ca de fiecare data m-am spalat acasa din nou si uscat eu in stilul meu. asa ca eu ma duc si ma tund doar -iarna ma duc spalata deja de acasa-si pe urma mi-l aranjez eu cum imi place. am gasit acum o coafeza de care sint tare multumita, am schimbat destule pina acum.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Dragi mamici, nu stiu daca mai apuc sa intru anul acesta pe forum, asa ca va doresc un

An Nou Fericit

cu sanatate, noroc, cat mai multe bucurii si impliniri alaturi de puisorii vostri (mici si mari), iar cui doreste si pofteste, sa se lase cu bb nr. 2 (sau 3 sau 4, dupa caz ).

Hai pupici si sa ne auzim cu bine in 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna seara la toate fetele.
Elena e mai bine,azi a mincat destul de mult(sa nu o deochi),am iesit afara ca a nins azi noapte si e asa de frumos!Vroia cu orice pret sa atinga ea zapada,dar cind a vazut ca e rece...i-a trecut.Mai plinge un pic,ca a invatat-o bunica-sa sa stea doar in brate si o sa vad ce-o sa fac cind pleaca.
Pregatim poze noi de la Craciun si nu numai.
Incepe sa-si tina echilibrul singura...dar pina la mers...cale lunga,ca s-a invatat o puturoasa in premergator,se pune imediat in fund,nu vrea sa stea in picioare.
Va pupic dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna seara,

noi ne-am odihnit zilele acestea si nu am mai scris, sintem bine, sanatosi si cu bujori in obrajori - de la gerul de pe afara .
in rest am primit o gramada de hainutze de la Mos si eu si Codrin (de fapt mai ales el de la nasicii lui care sint niste dragutzi), mai putin tati caci cu marimile lui... mai greu . el a primit un joc distractiv si un pulover, niste carti si cam atit.

pomul de Craciun si noi l-am urcat pe o masuta de sufragerie ca sa nu avem prea multa bataie de cap si e ff bine asa, e unul mai pitic dar des :). si bicolor ca asa a vrut tati :))

si noi va uram Un An Nou Fericit!!! ca nu stim daca mai intram. pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am ajuns sa il schimb in picioare. Gata, nu ma mai lasa altfel si e un chin. Vai de mine

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput