bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bubu si Tomasa - chiar seamana Tudor cu Vladut (mai ales in poza cu Vladut in tricoul de fotbalist si Tudor la bradul de Craciun). Dar mie nu mi-e clar: asa de mare a fost zapada in Bucuresti la prima ninsoare? Ca la noi in piata Chibrit avea 1 cm si nu puteai trage sania. Poate intre blocuri sa fi fost mai mare si mai alba. Nu de alta, dar m-am dotat si eu cu una bucata sanie de la Selgros si as fi vrut sa o folosesc.
Gabry - sanatate micutei. E atat de dulce cu bandana rosie.
Anda - mi-au dat lacrmile cand am citit de al doilea serviciu. Parca nu e drept!
Crinuta - jos palaria cu torturile tale. Bravo mamici care stiti sa gatiti. Si cu copii mici si tot va arde de framantat coca.

Alexandra mea a mers azi de la televizorul din sufragerie pana la noptiera din dormitor. Singura, singurica. Eu sunt socata - domle' acum cateva zile facea 5 pasi tinuita de manute si acum incep sa alerg dupa ea. Ieri ii ziceam: nu ma prinzi, nu ma prinzi, baba fara dinti. Si ea alerga dupa mine si radea cu pofta.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ubi, ce sa facem...
Valu nu vrea sa ma lase, zice ca oricum muncesc prea mult, dar ne trebuie o casa, Irina are nevoie de o multime de lucruri (si cum suntem genul de parinti ce vor ce e mai bun pentru pui... ne si costa foarte mult). Inca nu e ceva batut in cuie si oricum ar fi fun... o vreme

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Cum au intrat in familia noastra Jerry soricelu`, Gelu Catelu` si Lutu Calutu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Anda, nu poate Valu incerca un alt job, mai bine platit sau sa isi caute el un al doilea? Tu ar trebui sa stai cu Irina si sa te odihnesti... Aparatori de priza eu am luat din Practiker, de la raionul electrice, la un pret mic.

Felicitari umblaretelor Irina si Alex. Noi inca nimic.

Tomasa, explica-mi si mie cum sta Tudor asa cuminte in carucior, infasurat in husa aia groasa? Ca al meu nu sta nici sa-l pici cu ceara!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, e cam asa : pana sa se omogenizeze toate ingredientele dureaza si vei fi aproape de a da in clocot, moment in care iei oala de pe foc.
Eu niciodata nu astept sa se raceasca, ci pun imediat frisca.
De regula atunci ma trezesc sa tai ananasul in bucatele mici si asta imi ia cam 1-2 minute, iar cum frisca si ananasul sunt reci, crema va fi cel mult calduta dupa ce adaugi frisca batuta, deoarece cantitatea de frisca este de vreo 3 ori mai mare decat aceea facuta pe aragaz din oua si restul.
Ideea e ca trebuie facut totul repede, deoarece fructele din crema o inmoaie si nu e de dorit.
Ah, si mare grija cand adaugi frisca. Dureaza mult pana se omogenizeaza bine cu restul si vei avea nevoie de un bol mare, cel mai mare.
Sper ca ai inteles ceva, sunt cam chiauna, dar daca mai e ceva neclar aici sunt.
Fetelor, daca puteti faceti si Brownies.
Eu aseara faceam foi de bezea, pt prima data in viata mea.
Nu stiu daca imi va placea tortul de bezea, dar tare greu e de facut blaturi de bezele si nu sunt 100% multumita de rezultat.
Voi mai face si Tiramisu pentru Revelion, dupa care gata cu dulciurile ca nu se mai poate.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si el cauta al doilea job. Nu suntem lacomi, pur si simplu trebuie sa intretinem 2 case (soacra-mea are 3 milioane pensie...) 2 pisici, o bunica, un bebe ... Noi stam cu chirie si am hotarat ca singura cale de a o duce mai bine e sa facem un efort sa ne luam casa noastra. Si asta nu se poate din 2 salarii. Nu stiu cum se face ca eu gasesc mai usor de lucru si mai bine platit Eh... acu vorbim discutii.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Cum au intrat in familia noastra Jerry soricelu`, Gelu Catelu` si Lutu Calutu`

Mergi la inceput

Dupa ce ca mai nou se plimba cu papucii de casa in mana, azi l-am surprins " mancand" de zor un papuc.
O sa va arat poze cum merge el cu papucul in mana, desi azi intr-o mana avea telecomanda iar in cealalta un papuc.
Si ai vostri sunt asa, au nevoie de permanenta atentie? Cand il las pe Rayan pe jos nu ma pot misca, tot dupa el sunt, ca face la prostii..., da-i dulce..

http://community.webshots.com/user/sweety29103

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Witchie

Si el cauta al doilea job. Nu suntem lacomi, pur si simplu trebuie sa intretinem 2 case (soacra-mea are 3 milioane pensie...) 2 pisici, o bunica, un bebe ... Noi stam cu chirie si am hotarat ca singura cale de a o duce mai bine e sa facem un efort sa ne luam casa noastra. Si asta nu se poate din 2 salarii. Nu stiu cum se face ca eu gasesc mai usor de lucru si mai bine platit Eh... acu vorbim discutii.
Anda draga, nu vorbim discutii. Eu te inteleg foarte bine. Pana in august si noi am stat in chirie, iar casa (ma rog, apartametul) am luat-o cu credit ipotecar, tot "din 2 salarii", adica nu ne-a ajutat nimeni cu nimic. Am strans noi banii de avans de-a lungul catorva ani buni de munca si ne-am mai imprumutat de pe la prieteni si colegi. Parintii n-au putut sa ne ajute nici macar cu 1-2000 EUR (mama are pensie identica cu soacra ta, ca e pesie de boala, iar socrii putin mai mare, dupa nshpe ani de profesorat), iar nunta noi am facut-o haaaat demult, in 1993 , iar banii adunati s-au dus pe apa sambetei la Caritas si SAFI daca isi mai aminteste cineva de ele. Iar noi nu suntem genul care sa ne rupem de la gura si nu prea avem talent la strans banii la ciorap, dar iata ca intr-un final am reusit! Iar preturile din Cluj stiti si voi ca sunt la fel cu cele din Bucuresti, pe segmentul apartamentelor normale din cartiere decente. Deci se poate, iar rata pe care o platim acum la banca e mai mica decat ar fi chiria la un apart ca al nostru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Dupa ce ca mai nou se plimba cu papucii de casa in mana, azi l-am surprins " mancand" de zor un papuc.
O sa va arat poze cum merge el cu papucul in mana, desi azi intr-o mana avea telecomanda iar in cealalta un papuc.
Si ai vostri sunt asa, au nevoie de permanenta atentie? Cand il las pe Rayan pe jos nu ma pot misca, tot dupa el sunt, ca face la prostii..., da-i dulce..
Da, si al meu la fel, n-ar sta singur nici macar un minut. Daca te vede in preajma lui, is zdrangane linistit jucariile si pare ca te ignora, insa sa nu indraznesti sa dispari, ca are radar :) si incepe imediat sa bazaie. Dar asa cum spui si tu, mor de dragul lui si stiu ca mai tarziu o sa-i urasc "independenta" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am intrat iar repede ,repede ca tr sa plecamla piata sa laum mere...Eu cu grturile mtinale dau cu suc de mere si avem nevoie de provizii cat de cat!PLus Focutza care ingurgiteaza trei mere si o banana la masa de dimineta..Asa ca nu as vrea sa ma vedeti cu carut copil plus carut piata plus o stare tampita..cum ma taraasc...

MUltam fain pentru urari!Sincer, chiar am zis ca e o Botishoara norocoasa dumneaei!!

Stiu ca o sa fie greu...Chiar foarte greu...MAi ales ca pe noi nu ne ajuta nimeni decat foarte putin mama si mama unei prietene!Dar am zis ca ne-am chinuit si am suferit destul pentru Tudor si chair darul asta de la Dumenzeu este de nepretuit!Sanatosi sa fim ca le-om duce usor,usor!Sunt fericita sa vad cum a crescut Tudor si c maine poimaine ne intelegem!

Plus ca eu nu mai am pana in 30..si timpul zboaraaaa!Nu imi vine sa cred ca uite a trecut un an!

Acum repede fug si promit s amai intru si s si scriu! Ca de ratat nu va ratez!!!

Pupicei cu smotocei!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Mona, bine ar fi daca ar sta cuminte cand sunt eu langa el, dar el nu poate sta locului

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput