bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 6

gabry spune:
Multumesc de raspunsuri!
Tomasaii dau sa bea,chiar de multe ori imi cere chiar ea sticla cu apa,sper sa fie doar atit.Diaree nu mai are,i-am pus in apa ERETROGERMINA si dupa o jumatate de zi nu mai avut diaree.La capitolul vomitat si azi s-a intimplat,dar cred ca-i si din cauza mucilor care i se string in git,ii fac curatenia nasului de multe ori pe zi,dar acum au devenit din aia lipiciosi(va fac scirba) si e dificil sa-i pot aspira pe toti.Mi-au dat sa-i bag un supozitor care sa-i taie greata,dat cum il bag cum mi-l da afara.
Va multumesc din suflet!

crinuta spune:
V-am admirat si eu pozele de Craciun, foarte frumoase.
Se pare ca multe dintre noi am pus bradutul sus, la noi nu foarte sus,doar pe masuta mica.
Adita, pai te chem la mine cand trebuie sa ii tai unghiile de la picioare, dar vezi ca el se gadila, de aia isi trage piciorul din start.
La maini ma lasa, dar la picioare o singura data am reusit cand era treaz, ba m-a mai si lasat, insa era clar ca il gadila.
Cu mine seamana asa de gadilos, acum va avea tati 2 de gadilat.
Crinuta si Rayan

Witchie spune:
l-am capatat pe calut de la alti copii mai mari.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Cum au intrat in familia noastra Jerry soricelu`, Gelu Catelu` si Lutu Calutu`

bubu05 spune:
Tomasa, zau ca seamana piticii!!! Tudor merge singurel?
Kita, ti-am admirat goblenurile si eu am cateva facute de mine, o sa le fac maine poze sa le vezi.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Crinuta, am si eu o intrebare legata de tortul diplomat: cele 5 oua se pun intregi pe foc, adica cu albus si galbenus? Si frisca batuta se pune peste compozitia calda? nu se topeste? frisca lichida de la cutie e buna?
bine...hai...4 intrebari!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Oana, eu asa fac, pun ouale intregi, dar in multe retete am gasit scris ca se bat albusurile spuma si le adaugi dupa aceea impreuna cu frisca.
Daca bati albusurile spuma, vei amesteca bine galbenusurile cu zahar inainte sa le pui pe foc.
Eu nu am facut asa, deci nu stiu daca rezultatul e bun.
Nu se topeste frisca, mai ales daca o bati bine.
Da, am folosit si eu, mai putin pentru ornare.
Pentru ornare cea mai buna e cea praf, eu folosesc Ruf. Nu ai nevoie de intaritor de frisca.
Vezi sa nu fierbi crema, ea trebuie doar incalzita atat cat sa se topeasca gelatina.
Crinuta si Rayan

tomasa spune:
Bubu, mi s-a parut ca seamana de cand ai pus prima data pozele. Insa acum, cu astea noi, iar am observat asemanarea si m-am gandit sa te intreb daca si tie ti se pare, sau sunt eu . Cine stie? poate o sa ne si cunoastem la un moment data sa verificam si "live" asemanarea.
Tudor merge singurel de ceva timp deja. Vladutz a aparut in Gazeta sporturilor? Ca sotul meu e fan...
Crinuta, hai ca te intreb si eu ceva in legatura cu diplomatul, nu de alta dar gandul la el nu-mi da pace de cand l-am vazut . Deci, pe langa ce te-a intrebat Bubu (chestii care nu-mi erau nici mie clare), spune-mi te rog: daca nu fierbi crema, nu raman cumva ouale crude? Sau le fierbi, apoi le racesti si pui gelatina, dupa care mai incalzesti o data fara sa fierbi?
Sper ca nu suna prea intrebarea mea. N-as vrea totusi sa-l gresesc ca, la cum sunt de moarta dupa dulciuri, sunt in stare sa-l mananc apoi oricum.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

tomasa spune:
Gabry, cum se mai simte mititica? Sper ca si-a mai revenit!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, chiar seamana baieteii.
L-am admirat si eu pe Tudor, s-a schimbat foarte mult si este tare frumusel. La fel si Vladutz.
M-am uitat la majoritatea copiilor, deja incep sa se schimbe, nu mai au fetzele de bebelushi...sint si ei copilasi.
Tomasa, imi place mobila ta rosie. ce fel de lemn este?
eu azi as vrea sa fac brownies, sa vad cum ma simt, ca ma doare gintul si capul....sper sa nu ma pricopsesc acum cu ceva. Am fost aseara sa ma tund si m-a udat putin pe cap si am simtit putin rece cind am plecat.... Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Ubi spune:
Tomasa - ai brad Babbo Natale de 1.50 si omulet de zapada (de pe vremea cand eram copii) la fel ca mine.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/