bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si noi!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumesc mult.

De cateva zile tot vreau sa mai scriu cate ceva despre Andrei dar am fost atat de obosita incat m-am limitat la citit.

Mari noutati nu avem, dar mergem din ce in ce mai bine, sunt fericita ca nu merge pe varfuri, cand vrea sa ia jucarii de pe jos nu se mai lasa in fund ci se pune pe vine (nu stiu cum sa explic altfel) si se ridica imediat la loc in picioare...a inceput sa manance foarte bine legume (de cateva zile), i-am dat crenvusti de la Fortoso si ar manca unul intreg o data, daca l-as lasa, cu o placere deosebita...in alta ordine de idei, a inceput sa-si arunce toate jucariile din pat si apoi cere sa-l dau jos din pat si le ia una cate una si le pune la loc.

Acum cateva minute citeam subiectul cu epidemia de varicela si ma gandeam daca oare trebuie sa o iau de la capat cu grijile...

Crinuta, scuze ca nu am pus poze cu tortul, dar pot sa spun ca a iesit exceptional...nu m-am gandit niciodata ca o crema atat de simpla si niste biscuiti inmuiati in lapte pot fi impreuna un desert atat de bun...in schimb am facut chec-ul acela sarat si a iesit bun, baietii l-au laudat, dar mie nu mi-a placut fiindca i-am pus si masline verzi, care mie nu-mi plac, si astfel tot chec-ul a luat aroma lor...maine fac rulada, sper sa-mi iasa.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, dar tot masline verzi am pus si eu si la mine ti-a placut checul din ce imi amintesc...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, probabil ca am nimerit eu niste masline nasoale...erau f. sarate si amare...eh, m-am invatat minte si data viitoare nu mai pun.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

votat si noi

Crinuta, blatul e tot tare...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Amaya - am votat si noi. Eu inteleg ce vrei sa zici caci Mitza mea se lasa pe vine dar cade in fund. Astept cu interes sa vad cand se va ridica cu jucaria in mana.
Ilucae - felicitari pentru motz.
Sa incepem deja lista cu ce au ales la motz copii nostri.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

LA MULTI ANI, SANATATE SI MULTE BUCURII!
UN AN NOU BUN TUTUROR!
Votat si noi, Amaya, bafta la concurs.

Noi i-am rupt turta Marei, poze va pun anul viitor, sa le iau pe cd, nu am multe oricum. I-am facut mai devreme de un an ca eram liberi totzi, pe 3 lucram.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Patricia, maine seara va fi bun, se va imnumia de la crema.
Asa cum ti-am spus, mie de ziua lui Rayan mi-a iesit cel mai bun blatul, moale din prima, si singura chestie diferita pe care am facut-o a fost sa pun mai multa apa cu nes, in loc sa dizolv nesul cu o lg de apa, am pus vreo 5 linguri, din greseala, ca dupa ce mi-am dat seama mi-era teama sa nu mai iasa.
Nu stiu daca asta a avut legatura cu blatul sau nu, cert e ca atunci blatul a iesit cel mai bun.

Rayan a cazut azi noapte din pat...., m-am speriat rau!
In rest saliveaza foarte mult si inca nu au iesit caninii. Sa iasa odata ca iar udam la bluze de nu se poate!

Colac peste pupaza eu m-am trezit cu o taietura in palma, de unde nu stiu, nu e mare, dar ma incomodeaza la multe lucruri si eu am de ramantat aluat.
Si cand vad si vremea asta fara soare ma apuca deprimarea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Sper sa fie asa, ca acum se rupe cutitul in el cit e de tare

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Patricia, tu ai tava ca a mea. Ai marit cantitatile?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput