Constanta te saluta!(61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mav, si eu am gingia inflamata!
Nu muncesti doar tu, sunt si eu ca tine!

Am pus poze in album cu Mosu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

stie cineva de patinuoar? ce program are?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello
da, cam toata lumea e in vacanta. sincera sa fiu mie imi prinde taaare bine. printre altele fac cura de dezintoxicare de net asa ca scuzati absentele.
ieri l-am tuns pe Pat la "bretonel" a stat destul de cuminte. e iar tunsulici acum dar ii sta bine.
Cristinel nu te supar pls ca nu am mai dat telefon dar tot prin vizite suntem! pupici!
Sanzi, nu stiu nimic de patinoar....doar ca e la fostul cinematograf din parcul de la primarie. sorry.
noi avem invitati niste prieteni de revelion...va fi super distractie. sunt curioasa daca Pat se va trezi la artificii....ca anul trecut a dormit de a trecut prin pat!
pupi si spor tuturor!

Mergi la inceput

David e fan artificii...le-ea vazut acum cateva zile prin jurul blocului la vecini si de 2 zile ma pune sa ii cumpar din piata si le pocnim in.....parc....oare e ilegal?
Oricum ne bagam si noi mai la dos unde nu e nimeni si ii facem copilului voia...ca de....
Ne-a innebunit cu pocnitorile...am cumparat si in casa stelute cum erau si pe vremuri...hihi...ii plac tare mult....

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Am fugit putin din bucatarie sa vad ce ati mai scris . sotul a iesit cu Alex afara iar eu imi fac de cap , cand vor veni voi fi ff obosita .
Sinzi, ii poti satisface placerea copilului si mai aproape de casa, daca te ai bine cu vecinii. Din cate stiu eu este liber la pocnitori intre 27-31 dec, nu stiu daca este "extensie" si pt 1 ian.
Noi facem Revelionul acasa cu niste prieteni... ups cred ca-i cazul sa ma intorc la treaba.
Spor la treaba si voua.

Sarbatori fericite!
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

azi implinim 3 luni.si sA STITI CA SEBAM CU TORT.O SA PUNEM POZE
VA PUPAM

DACA SUNT DORITORI,VA ASTEPTAM IN COICIU

ege

Mergi la inceput

La multi ani Ege!!!

Camelia...as face si in jurul blocului dar speriem tarla de matze de aici!!!!

David azi ne-a "bagat" 2 perle:

-Tati vreau la mare, la plaja!!!
-Da? Unde?
-La Miami (stie de Miami de la noi)
-De ce?
-Ca m-am facut mare si pot sa merg la Miami!!!!

Si dimineata cand ne-am trezit:
-Mami, pune-mi jocul cu Thomas
-Roaga-l pe tata, ca mama inca doarme
-Mama poate ca e barbat!!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salut,va multumesc celor care m-ati felicitat!
Mav,pentru stomatita incearca cu Stamicin si glicerina boraxata!

Va doresc ca in anul 2006 sa aveti parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8640 ore de intelepciune, 518400 minute de distractie si in final 31104000 de secunde petrecute alaturi de persoanele pe care voi le iubiti cel mai mult ... la multi ani si un an nou fericit !

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mai e putin si gata cu 2005!!!!
Vine 2006!!!!!!!
Noi ne pregatim cu tort, placinte si prajituri! Vom petrece Revelionul cu familia.
Va uram si voua toate cele bune si sa petreceti frumos!
Irina, merci! Am folosit apa de gura, glicerina boraxata cu propolis si parca este ceva mai bine!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Gata! S-a dus si 2005. Ca la fiecare inceput de an ne dorim sanatate, fericire alaturi de cei dragi si daca se poate mai multi bani (astia nu sunt niciodata suficienti oricat de multi ar fi).
Anul care vine sa va gaseasca alaturi de cei dragi,

(daca nu fizic macar cu gandul la cele care este cazul si cu speranta ca la anul veti petrece sarbatorile de iarna si sfarsitul anului impreuna).
Sa ne...citim , impresiile sanatoase in 2006.

Sinzi, la noapte dati si voi cateva petarde in fata blocului ca sa recuperati , si asa nu se va sti cine este "vinovat" de decesul pisicilor .

Sarbatori fericite!
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput