Constanta te saluta!(61)
Raspunsuri - Pagina 7
dadi_t spune:
Hello, hello...
Irina, bine ai venit si ..sa fiti fericiti...la cat mai multi ani!
Mav, in cartierul tau ajungem dupa ora 22, poate ne vedem la artificii la ora 12 noaptea...
Desi am ajutoare de nadejde..treaba tot nu-i terminata. Pt. diseara am pregatit doar racituri, antreul,friptura si nelipsitul tort. Pt. dimineata o ciorbita de burta...sa ne dregem.(poate va dau o idee pe ultima suta de metrii). Pana la ora 22 avem invitati si dupa ora 22 suntem invitati la randul nostru.
TRECE TIMPUL MAI REPEDE CA NICIODATA...
Gandul meu pentru voi toti este ca noul an care v-a veni , sa vina cu tolba plina de sanatate, impliniri, succese pe toate planurile si nu in ultimul rand, bani multi....
La multi ani!
Distractie placuta tuturor!
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
La multi ani si un An Nou cu bucurii!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
loreen spune:
Anul ce sta sa va bate la geamuri sa va aduca cate putin din fiecare,atata cat sa va fie bine alaturi de cai dragi voua...
La Multi ani!
Petreceri frumoase tuturor...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
happymumy spune:
Buna Fetelor! Intru si eu repede sa va urez La multi ani! , fie ca Noul an sa va umple sufletele de bucurii si fericire si toate visele sa devina realitate si toate eforturile sa va fie rasplatite! Sa ne bucuram impreuna de fiecare pas, de fiecare zimbet si fiecare nazbitie a puiutilor nostrii! Aici pe Dc si nu numai!Poare ma repet, dar va multumesc inca o data ca n-ati primit alaturi de voi!
Scuze pentru linkul de poze o sa verific la anul!
Ghiulten si Ayla (15.01.2004)
nastasie spune:
LA MULTI ANI, FETELOR!NE AUZIM IN 2006.VA UREZ NUMAI SANATATE, FERICIRE,IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
ADINUTZA spune:
La multi ani!
Sa aveti parte de un An Nou plin de realizari, sanatate si multe bucurii!
Eu am fugit la munte pentru 4 zile impreuna cu Bogdan si abia azi la ora 5 pm am ajuns in Constanta.
Va pupam si sa ne auzim cu bine si in 2006!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
CRIXIA spune:
Sa fim si in 2006 aici la !
Sanatate si fericire sa aiba fiecare in casuta lui, iar copilasii sa lumineze casa!
La Multi Ani!
Ontica Camelia spune:
Buna, buna si in noul an.
Alex a petrecut cu noi pana la ora 0.30, am vrut sa o scot afara sa vada artificiile pe care le cumpara-se tica-su special pt ea, am echipat-o si am ajuns doar pana la usa de la bloc, acolo am hotarat ca va vedea totusi mai bine de la balcon surpriza pregatita de tati. Afara, ca peste tot era un vacarm de nedescris, chiar si in balcon nu prea a agreeat atatea bubuituri. A adormit spunand ca prietenul cu care am petrecut facea...poc . Tipul a venit dotat cu o multime de petarde.
Eu nu prea am inceput bine noul an, de ieri, adica de anul trecut i-au antibiotic si am o voce de parca am vazut un lup maaaare, vorbesc mai mult in soapta, sotul face misto de mine ca nu vreau sa deranjez vecinii care oricum sunt batrani si cam surzi .
Sinzi, cum stati la capitolul mate in jurul blocului? Mai au multe vieti? Sau au mai pierdut cateva la trecerea dintre ani?
Hai ca v-am plictisit destul. Ce sa va mai urez, o zi buna sau somn usor ?
Sarbatori fericite!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)