Constanta te saluta!(61)
Raspunsuri - Pagina 8
crig72 spune:
La multi ani!
Noi acum am venit dintr-o plimbarica ca se impunea putin aer .
Va pup si pe curand!
Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Mariuca va ureaza...
happymumy spune:
Salutare si in noul an! Cam liniste pe aici. Sa inteleg ca toata lumea se odihneste. Cum ati petrecut de revelion? Cum s-au distrat picii?
Va pupic dulce!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)
mygirl spune:
La multi ani si un 2006 cu multa sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si realizari!!!
Noi am petrecut revelionul in 3, mai bine zis in 2 ca Alex n-a rezistat sa stea treaza decat pana la 22.30. Asa ca am stat cu sotzul un pic la TV, ne-am minunat de ce emisiuni din ce in ce mai slabe se fac de revelion, am stat jumatate de ora pe balcon si ne-am uitat la artificii si dupa aceea somnic. Ieri a fost o zi tare frumoasa asa ca am iesit la plimbare pe malul marii, a fost tare frumos si relaxant.
Va pupam si va uram relaxare placuta!
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
roxanaz spune:
buna dimineatza si LA MULTI ANI! dea Domnul ca 2006 sa fie un an asa cum ni-l dorim cu totii!
noi am petrecut acasa cu prieteni, a fost suuper.....au plecat la 6.30! nu am dormit pana la 10.30 cand m-a schimbat mugur....a fost ok. asa ca ieri am lancezit si somnorit. Pat nu s-a trezit deloc nici la 12....dormea ca lemnul. ce somn poate sa aiba copilul asta!
va pupam inca o data si ne auzim later!
jone spune:
LA MULTI ANI!
UN AN MAI BUN!MAI LINISTIT!MAI BOGAT IN BUCURII!
noi am fost plecate la braila.si de abea acum ne-am intors.
sper ca v-ati distrat de sarbatori.
va pupam dulce
revenim
jo si alexandra
Oana spune:
LA MULTI ANI! si tot ce va doriti pentru Noul An.
A trecut si revelionul si acum din nou la scarbici. Oana (mygirl) bine ca m-ai linistit ca tot timpul am impresia ca pierd emisiunile de la tv de revelion, dar daca zici ca au fost proaste inseamna ca nu am pierdut nimic. Noi am fost la sora mea am vazut ceva f. putin la tv, am mancat, ne-am uitat la artificii, am filmat copii cum se jucau si apoi pe la 2.30 m-am dus cu Paul sa il adorm si am adormit si eu langa el.... A doua zi am luat-o de la capat cu mesele si am ajuns acasa de-abia pe 1 seara.
Eu i-am tot explicat lui Paul ce inseamna revelionul ca pleaca anul vechi si vine unul nou, dar el m-a intrebat la un moment dat la ureche : "Dar unde pleaca anul vechi?".
Pentru noi nu s-au terminat sarbatorile ca mai avem si Sf. Ioan sambata.
Pupici,
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI!Toate cele bune sa se stranga la voi in poala si in suflet.
Cine spune ca nu exista mos?
Va mai aduceti aminte la ce am visat eu?
Pe 30 decembrie la ora 10, am primit un tel. de la niste prieteni care au in zona lepsa o casa.Am facut repede bagajul si ne-am carat de frica sa nu ne prinda cineva sau sa ne-o ia innainte.Si uite asa am petrecut la lepsa rev-ul.Dar a doua zii minune!!!!Prietenii nostri au vrut sa mearga intr-un loc unde noi nu puteam ajunge cu masina noastra, asa ca i-am rugat sa ne lase singuri, si....
A urmat o cina in doi la gura sobei cu festile pe langa noi, si vin fiert si fripturica si o mare salata de rosii si castraveti (ca nu mai suportam muraturile),si pentru ca nu aveam sfestnic am improvizat, am intors o doza de bergembier si gata.Din visul meu a lipsit blanita cea alba dar n-a contat,va invit la poze si o sa vedeti si voi o parte din vis.
E, ... mai spune cineva ca nu exista mos?
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
CRIXIA spune:
Buna ziua mamici!
Alexia a petrecut de Revelion mai mult ca in ceilalti ani! A dansat fata, o veselie pe capul ei, era miezul petrecerii! In schimb la pragul dintre ani nu a suportat haosul de afara si am privit de la geam artificiile. A rezistat pana la 2.30-3. Pe 1.ian ne-am resimtit cu totii, chiar si Alexia era morocanoasa. Noi, astia mari, ne-am dres cu ciorba de burta, iae ea cu somn prelungit dupa-amiaza.
Mygirl, si noi am aruncat cate un ochi la tv si nimic nu ne-a placut!
Oana, nici la noi nu s-au terminat sarbatorile, urmeaza Sf. Ioan!
Fetelor am uitat sa va spun ca sunt in concediu de odihna! In clipa asta astept sa s trezesca puturoasa mica sa plecam in lumea larga. Nu stim unde 'om ajunge, dar ne facem de cap!
sinzi_ana spune:
Si noi fugim in parc...desi nu e prea surazator afara!!!
Se pare ca toata lumea s-a distrat pe cinste de Rev!!!!
Si poze?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David