Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
andora spune:
Salut! Noi ne consumaram energia in parc ca e super-cald si soare afara, acum nani
Geo, groaznic, imi pare rau si condoleante.... Naty si tie pt bunica ta... fara cuvinte
Danyce bafta la cumparaturi! Mai noi cred ca avem ceva cu anii bisecti
Naty, pupicei multi Dodolinei, la voi e asa cld fiindca stati la etaj superior? Noi seara mai bagam 30 min si caloriferul electric in priza... Si fii atenta ca si al doilea bebe tre' sa-l programam in aceeasi zi , ca vad ca anul coincide
Ana ti-am vazut baiatul cel elegant, nu stiu de ce cand ma uit la el vad un viitor sef/manager/patron ceva, are aer de lider Aoleu cu batutul tignilor m-atinsesi la coarda sensibila, si eu sunt super-ofticata pe mama ca a-nvatat-o sa bata cateii, adica doar sa zica, cum aude un catel zice "na-na" si o data chiar se cam muscau doi pe strada si ea vroia sa se duca la ei strigand "na-na" sa-i bata De atunci tot incerc sa-i zic ca ei sunt cuminti si tre' sa-i iubim
Bebeii vostri vor dormi la 12 noaptea de Revelion? Eu cred ca va fi bucuria maimutei mele, vreau sa ma joc cu ea pana la 12, oricum pt ea nu e ceva deosebit
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
georgiana.david spune:
Am citit azi in ziar ca abia scaparam de rujeola si ca vine varicela. Voi v-ati vaccinat puiutii contra varicelei? Eu nu dar se pare ca trebuie s-o facem si pe asta.
Am pus in semnatura linkul catre album, sper sa mearga de acolo. Avem poze si de la Craciun.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/myphotos
Naty spune:
Andora nu stam la etaj superior, stam la 2. Pur si simplu nu inteleg de ce e asa cald, eu sunt o persoana super frguroasa si+mi aplce la caldurica, dar nici chiar asa!
Cu bb2 ... pai sa ne vorbim inainte!
geo nu am vaccinat-o contra varicelei, nici nu stiam ca exista vaccin.
Fetele, eu m-am apucat si am citit cateva capitole de cand eram . O gramada de fete au disparut. Ce-o mai fi cu ele?
M-am bucurat sa vad ca cele care au pierdut bebeii de-o seama cu ai nostri sunt si ele mamici, de bebei mai mici.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Mersi Ana de pont, am reusit si eu sa intru la pozele Georgianei tot de la link-ul d epe prima pagina. Cred ca de la wbshot era ceva buba.
Geo nu s-a speriat Dami de artificie?
Fetelor va multumesc de ganduri , tineam in mine de prea mult timp si dadeam pe afara. O sa merg la dr in ianuarie ca deja sunt prea multe, si greutatea si dereglarile astea.... O sa vedem ce va fi.
Ana tie iti tin pumnii stransi, ar fi culmea sa intri iar la burtici de sept-oct!
Cristina si Ale (30.09.2004)
anamari spune:
ana-tin pumnii. mi-au spus alte mamici ca doi ani diferenta nu-i asa rau, ca de la doi ani Stefan va fi mai independent...
aissaastept vest bune de la doctor
eu am un bebe bunut care mananca si doarme-azi noapte a dormit din nou 7 ore...si una bucata Lia care nu mananca, nu doarme, vrea sa stau tot timpul cu ea...cred ca e foarte greu pentru ea saracuta , dar si pentru mine, mi-a scos peri albi la propriu. Ieri l-am pus pe Liam pe burta pe salteluta pe podea si tot a trebuit sa stau atenta sa nu-l incalece...
am vazut in ultimile zile poze noi cu alma, stefan si ...doar ca nu am reusit sa mai intru sa va spun ce copii reusiti aveti
mina -imi pare rau de ce s-a intamplat familiei tale...bine ca-s bine.si sa-ti traiasca vizigotul...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
pufymic spune:
Danyce vroiam sa-ti spun ca pozele voastre cu Alma "ren" le-am vazut impreuna cu bazucu, care a stat foaaaaaaaaaarte cuminte la vizionat, si dupa aceea toata ziua mi-a facut capul calendar de cat mi-a spus: "Ama, Ama" si-mi tot arata calculatorul(adica a vazut poze cu Alma.....asta in traducere)!
Geo acum ma uit si la pozele voastre!(intr-un final)E tare dulce Dami in poza aia in care se uita dupa Ioana, iar pozele cu voi 4 sunt superbe!
Aissa, Ana va doresc sa fie cum vreti voi(adica cu ochisori)!
Maine nu stiu cand apuc sa intru, asa ca ii spun de pe acum
LA MULTI ANI CYBIP!!!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
georgiana.david spune:
Aissa, Damian este foarte incantat de artificii. Daca ar fi dupa el le-ar tine singur in mana si ar trebui sa arda non stop.
Ca si trasnai raportam catarat la greu pe fotolii si canapea de unul singur, si eu care ma plangeam ca nu-mi ,merge copilul....
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/myphotos
danyce spune:
Pufymic,M-a distrat tare bazucul tau scump.Ii trimitem o multime de pupici virtuali.Sper sa ne vedem cu totii in realitate candva.
Geo, vezi ca nu aveai de ce sa te plangi?Si noi suntem campioane la catarat, favorita fiind scara de bucatarie sa vedem ce face mami pe dulap si nu numai
Si eu ii urez de pe acum "La multi ani!" si tot binele din lume lui Cibyp pt maine. Plecam de dimineata la inot cu tot familionul, adica una bucata copil neastamparat, mami, tati si bunicii. Nu stim cand ne intoarcem, dar raportam cel tarziu maine seara ce-a zis Alma de piscina.Tati nostru nu vrea sa ducem aparatul foto cu noi, dar poate il induplecam pe bunic.
Noapte buna!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
La multi ani Cybip!
Ieri a facut si Ale o chiar traznaie, dar vina ii apartine exclusiv lui Tony. A venit dl. cu cafelele noastre si le-a pus fix pe marginea biroului. El era la calculator si se chinuia sa dea drumul pe itsy-bitsy cand Ale a tras de cana mea de cafea si a varsat-o pe toata (slava Domnului ca era deja racita si nu s-a oparit) si a umplut cu cafea imprimanta, subwoferul de la boxe (nu stiu daca asa se scrie ), peretele din spatele biroului, pe ea din cap pana in picioare si ajunsese cafea chiar si intr-o sticla de plastic pe care ea o avea in mana.
Si cine credeti ca e de vina? Eu care stateam intinsa pe canapea ca nu am vazut-o ce face, nu el care era la 20 de cm de ea. Ca sa nu mai zic de cate mii de ori i-am zis ca nu trebuie sa ii lasam nimic la indemana.
Si ca o realizare a zilei de ieri a fetei: a pus pe jos, in dreptul masutei pe care are plusurile, un hipopotam maricel, s-a suit pe el ca pe o scara si de acolo a ajuns pe masa, deci am inceput perioada de escaladari.
Si ca tot am chef de povesti: azi noapte de la 1 la 2 jumate a stat la noi in pat, s-a luptat cu pilota, ne baga suzeta in gura, ne arata papusa, l-a calarit pe tati (ceea ce e putin spus) orice numai sa nu doarma. Greu am convins-o sa se culce, dupa ce i-am dat lapte...
In alta ordine de idei: Ana? Vesti? La mine inca numaram.....
Cristina si Ale (30.09.2004)
ana_a spune:
Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!
Gata...la ora 5 dimineatza sa produs evenimentul cu pricina, cu dureri din cele nasoale si tot tacamul M-am stresat degeaba 2 zile dar mi-am dat seama ca inca nu sunt pregatita pentru bb2 atat de mult cat as fi crezut....
aissa, ofof noroc ca era cafeaua rece!Si da...de cele mai multe ori noi suntem de vina ca nu-i vedem...am si eu o gramada de astfel de momente in care tati langa Stefan si mami cea vinovata...eu in schimb am mereu cearta cu al meu ca lasa pe marginea blatului cutzite, furculitze...la fel si pe masa din bucatarie si Stefan abia asteapta sa se cocoatze pe ceva sa le ajunga...
anamari Lia e in plin rasfatz...of si cred ca iti este greu sa-i imparti pe amandoi....
Va pup si dispar repede...pauza sa terminat...
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!