Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
aissa spune:
Geo o fi de la ei ca uite ce zice (asa spunea si dimineata):We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.
If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists.
If you are in the process of creating an album, please be assured that your data has been sent to our site. You may try refreshing the browser window or reloading the page in a few moments.
Ana - o zi? La mine azi e ziua 50 de la ultimul ciclu, test negativ, spumele pe mine cat casa, de ce credeti ca nu dorm. Ca nu cred ca e sarcina dar nu ma pot opri sa sper, sa ma gandesc, citesc la burticile de iulie-august 2006 si vad ca tipele de acolo au semne, eco... Eu cred ca intru la menopauza Am o stare groaznica si va fi si mai rau cand imi va veni ciclul ca asa tot sper pana il vad, desi toate semnele indica dereglare...... Of!
Cristina si Ale (30.09.2004)
andora spune:
Ana SA FIE-NTR-UN CEAS BUN, adica sa fie cum vreti voi Hehehe... o zi e f putin, dar daca esti "ceas", atunci speram.... hehehe, il si vad pe Stefan indesand suzetica lui bebe
Aissa Dumnezeu nu doarme niciodata si orice are uns ens, asa cred eu, deci trebuie sa speri.. Mergi la doctor sa vezi ce spune, nu te mai framanta, iar insomniile nu-ti pot face decat rau. Pup-o pe Ale
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Naty spune:
mina imi pare rau ac aveti neplaceri. E tare nasol cand vin tocmai de sarbatori.
andora se vede ca-s gemene fetele noastre - la fel se intampla si la noi seara.
Dodona mea tot racita e, acum a inceput si sa tuseasca. De fapt, cred ca mai curand ii intra mucii pe gat si se ineaca cu ei. Am sunat doctorita si mi-a zis sa-i dau Ambroxol. Si ... sa nu fie cald in camera ca altfel asa o tinem pan` la primavara, ca mucii sunt favorizati de caldura excesiva.
Pai ce sa ma fac fetelor ca eu am o caldura insuportabila, tin calorifele date la jumate si tot se fac uneori 29 - 30 grade. In ultimele nopti am dormit cu geamul de la sufragrie deschis, doar doar s-o mai racori.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
georgiana.david spune:
Ana, Aissa sa fie cum vreti voi, eu va tin pumnii.
Mina ce necaz pe tine , bine macar ca nu sunt urmari foarte grave.
off topic, eu in ziua de ajun am fost la inmormantarea unui prieten din copilarie (37 de ani, casatorit si avand o fetita de 5 ani) care venea acasa din provincie si a intrat un bou in el cu masina si la omorat pe loc.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/myphotos
Naty spune:
ana tinem pumnii sa fie cum vrei tu!
andora si eu tot pentru 2008 ma gandeam la o viitoare burtica!
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Aissa, speram si noi alaturi de tine ca lipsa ciclului sa aiba semnificatia dorita.Si eu te sfatuiesc sa mergi oricum la medic si sa ai grija de tine, sa te odihnesti. Ale are nevoie de tine cat se poate de fresh.
Ana, asteptam deznodamantul cu sufletul la gura.Sa fie exact cum vrei tu!
Andora, si eu ma inscriu in clubul burticilor "programate" pt 2008, tot din motive profesionale.
Naty, sanatate Dodolinei!
Geo,copiilor frumosi si tie.
Noi fugim in oras sa luam cate ceva pt Alma (scutece, haina de iarna mai mare ca pisoiul nostru a cam crescut si abia mai incape in gecutele groase pe care le are, plus ce ne-o mai face cu ochiu')
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
geo ce groaznic, condoleante!
off topic si bunica mea a murit pe 31 decembrie,e infiorator, saraca mama de atunci nu mai petrece de Revelion
poze noi
ana_a spune:
Mai fetelor nu mai scrieti off topicurile alea asa de mici mici mici ca eu si asa am dioptrii mari abia imi chiorasc ochii sa le citesc!!!Plsss ca pe mine nu ma deranjeaza ca-s cu scis normal
Of eu tare ma necajesc cand aud de accidente de masina dastea stupide...motiv pentru care noi nu ne urcam in masina fara centuri de siguranta, cum zicea si Mina, neaparat centura si in spate! ca nu se stie niciodata cine da peste tine!
aissa, sa de-a Dumnezeu sa fie bine la voi, si eu zic sa te duci la medic, sa te linistesti!!! ca eu dupa numai o zi deja am emotii si treaba este ca nu am progamat nimic pana prin 2008, pana la urma m-am lasat convinsa de tati sa mai asteptam....
Dar doar o zi intarziere inca nu sunt chiar panicata...doar emotii...ma si gandeam azi cum ar fi sa fie cu ochisori....
Cu somnul asta dereglat si eu muncesc sa stiti, ca desi noi dormeam linistiti pe la 21.30 acum, cu sarbatorile astea ne-am cam intors pe dos pt ca de Craciun Stefan a stat pe baricade pana la 12 noaptea si gata tot programul nostru...probabil dupa sarbatori vom reusi sa-l aducem la normal....
Nu v-am povestit ce nervi am avut in ziua cand am fost la ski si l-am lasat pe Stefan cu mama...l-au invatat sa bata tziganii si inca nu a uitat...cred ca l-au infricat sa doarma ca vin tziganii apoi sa stea linistit ca ii bat ei...in orice caz Stefan toata ziua loveste in usa, geam, calorifer si striga "bate bate ganii" de ma disperat..... eu il tot aburesc ca hai mai bine sa batem din palme dar el o tine cu tziganii.....si tare ma enerveaza pe mine chestiile astea.....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!
ana_a spune:
geo, nici eu nu am reusit sa vad pozele....nu merge linkul
editez ca sa zic ca am reusit sa vad pozele, dar din linkul aflat in lista cu puiutii de pe prima pagina
poze
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!
ana_a spune:
geo, frumosi copilasi! sa-ti traiasca micutul Damian Stefan, junior deja... am remarcat si bradul, foarte frumos!
Noi aseara iarasi l-am fentat pe Stefan si am zbughit-o la un chef pana la 11 noaptea, dar nu inainte de ai face si lui cateva pozici de fotomodel....aici
poze