Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
andora spune:
Neatza si... ta-da-daaaammmm....
LA MULTI ANI CYBIP!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte mereu de tot ce ti-e mai drag
iar Yasmeen sa ramana aceeasi printzesa finuta si frumoasa si sa-ti umple sufletul de implinire
Pe mine m-a fentat mandra, se sculase si era cu fundul pe sus prin pat, m-am dus sa-i fac laptic, culmea ca tota cutia era stricata si nu mai am altul, i-am facut ceai si uite asa mi-a "sarit" mie somnul vorba lui Miti. Cred ca-l cotonogesc bine cand vine de la serviciu, el l-o fi lasat afara azi noapte daca i-a mai facut lapte... si de-aia s-o fi stricat ca nu s-a mai intamplat pana acum.
Naty hehe eu as vrea sa fie asa cald si la mine, n-am termopane si poate de aceea... chiar acum mi-e un frig... ce mai face Dodo?
Anamari bine ca macar Liam se comporta ca un bebe cuminte, sa-l dam de exemplu pe aici
Pufy sa-i zici lui Alesio ca il spun la Uca ca se uita dupa gagici frumoase .... a se citi "Ama-Ama"
Geo, Aissa, bravo pentru catarari Maimuta mea nu se suie inca pe pat/fotolii, doar pe scari, peste noi sau cutii... si la cutii intra-n ele cu totul . oare trebuie s ma ingrijorez?
Danyce convinge bunicul, oricum o sa va distrati la inot, iar Alma va fi super incantata!
Aissa.... hehehe, cunoastem faza cu vinovatul, asa ma oftic cand mi se spune ca eu trebuia sa observ ca se apropie pericolul si nu altcineva... Bine ca era rece cafeaua... Ce figura a facut Ale dupa traznaie? Gogo cand e vinovata sta si se uita prin jur, isi numara degetele si face pe niznaiul, stie f bine c-a facut o prostie... eu abia ma abtin sa nu rad, are asa o figura angelica Pupici lui Ale !
Ana.... deci au venit....
Eu pana se scoala Uca ma mai invart pe aici, pe la 14 vine mama sa mai stea cu maimuta... Va pupic!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
UN AN NOU PERFECT
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
aissa spune:
Ana imi pare rau ca ai sperat si nu a fost! Va veni atunci cand vei fi pregatita! Eu sper ca daca da Dumnezeu ca intarzierea mea sa fie de bine sa ma tina pana pe saptamana viitoare. Fetele de la aspirante ma sfatuiau sa fac test de sange ca in caz ca e sarcina sa iau tratament de sustinere. Teoria o stiu si eu, practica ma omoara. Spre rusinea mea nu am medic ginecolog, in perioada in care mai incercam am tot schimbat, acum nu am nici unul si nu stiu in ce parte sa o apuc. Si durerea cea mai mare...sunt finantele.... Dar vreau sa cred ca daca imi da Dumenzeu asa un cadou cand nu mai speram nu mi-l va lua inapoi ca n-am bani de teste acum
Andora mare fata nu a facut Ale ca am zburat-o imediat sa o schimb si apoi am tinut-o in brate cat a sters Tony si se enerva ca nu o las jos...
Cristina si Ale (30.09.2004)
georgiana.david spune:
La multi ani Cybip!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/myphotos
andora spune:
Aissa din tot sufletul iti doresc sa fie bine!!! Iar daca e o sarcina sa fie fara probleme... Doamne-ajuta!!! Eu cand am fost pe punctul de a face triplul test tin minte ca dupa n-shpe mii de pagini de net studiate am descoperit ca de fapt as identifica doar o probabilitate care se poate infirma, si ca oricum n-as putea avorta pentru nimic in lume... si n-am mai facut nici un test nimic Cu ginecologul insa sunt in aceeasi oala, eu vreau s-o schimb pe a mea ca nici nu s-a sinchisit sa raspunda la telefon cand am nascut si stia exact ca va fi zilele acelea 2-3 Si la fel nu stiu pe nimeni... Tu trebuie neaparat sa mergi la un control, macar sa stii ce e cu burtica ta, iar eu iti doresc sa fie o "fratioara" pt Ale, ar fi o minune frumoasa
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
pufymic spune:
'Neata!
Andora am uitat sa-ti zic ca si la pozele voastre(cele cu verisoara) ne-am uitat tot impreuna si cand o vedea pe Gogosica ta zicea "Dodo"(adica Gogo ca nu zice g ca-i putoare)! Uca sau Raluca n-a vrut sa zica deloc, numai Dodo!
Geo tu ai facut tortul acela de sf.Stefan cu balonase?Ca arata tare bine!
Aissa ma pentru tine sa fie bine!.....bine ca Ale n-a patit nimic ca era cafeaua rece!
Am ras acum dimineata de fiu-meu Are pe el o salopeta si si-a bagat mainile in buzunare si s-a aplecat in fata(sa vada cum si-a bagat mainile) pana a cazut in cap!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
La multi ani, Cybip!
Eu sunt tare incantata ca am facut rost de rezervare la un club pt. Revelion. Asa am un chef sa ies!
Am fi vrut sa mergem la Sinaia cu nasii nostri si o gasca mare, dar nu ma indur s-o la pe Dodona asa racita si sa plec departe.
Asa ca mergem doar cu inca o pereche la club!
Voi ce faceti de Revelion?
In alta ordine de idei Dodo a dormit mai bine asta noapte, s-a culcat la 9,30 si a dormit in patutul ei pana la 7,30. Bine, intre timp a sforait, tusit, stranutat si s-a inecat, dar a dormit!
Eu in schimb am avut o insomnie crunta, n-am dormit aproape de loc.
A ... si am oprit caloriferul complet in dormitor si tot aveam 24 grade!
geo si Ioana e topita dupa artificii.
aissa tinem si noi pumnii sa fie cu ochisori!
Pot sa-ti recomand dr. meu cu toata caldura, e super,super bun.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Noi stam acasa de Revelion, anul trecut am fost singura cu fata, macar anul asta sa fim "in familie". Plus ca nu simt deloc nevoia sa ii stric programul asa ca o las asa cum stie, sa doarma linistita, daca nu or sa o trezeasca bombele. Asa zic acum, dar se poate sa ma razgandesc si sa o trezim, ca avem de gand sa facem gratar cu niste vecini. Sa vedem...
Naty petrecere placuta! Si multumesc de intentie. Daca va fi cazul sa fie o sarcina o sa va stresez pe toate sa imi spuneti de dr vostri.
Pana o sa stiu insa ceva sigur...nu va mai stresez si pe voi ca deja simt ca o luam pe langa subiect.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Naty spune:
He, he Pufy, poate se gandea la Dodo a mea!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI 2006!va urez la toate si la familiile voastre,iar la puiuti mii de
Am vazut si eu poze cu Damian,tare scump si ce mare s-a facut,!
MINA, si sa treaca totul cu bine...ce ghinion!... si piticului!
NATY,eu de rev voi merge la o cabana la Bran,iar pe gandacel il ,voi lasa la bunici(socrii mei)pt ca ei stau acasa
Va doresc la toate distractie placuta!
M-a intrebat cineva(cred ca ANDORA,)care vaccin l-am facut...pai noi am fost in intarziere,poveste lunga,nu are rost sa o zic,si de aia am facut ce trebuia la 1 an abia acum...deci acum suntem in rand cu lumea.
la toata lumea si un an nou plin de bucurii si realizari!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
georgiana.david spune:
Pufy, tortul este facut la cofetarie. Tare de tot faza cu Alesio!
Revelionul il facem la cumnatul meu la curte cu o gasca maricica.
Am vazut si poze de copii frumosi, Andora, Pufy, Naty,Ana, Danyce, sa va traiasca si sa fie sanatosi ca frumosi sunt cu totii
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/myphotos