Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutis!
Pufy hai c-a mai dres-o Alesio cu faza cu Dodo , desi suntem cam geloase pe Dodolina-vecina Mai ce tare e faza cu buzunarele
Naty, Crismir ce misto ca iesiti de Revelion! Distractie placuta! Multumesc Mirela de info despre vaccin!
Geo multumim!
Pupici ! Plec afara...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci geo!

Fetele eu plec acasa acum si voi fi in concediu (uraaaa!) pana pe 9 ianuarie.
Asa ca va urez la toate

UN AN MINUNAT,
SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE,
SA AVETI COPILASI SANATOSI, DRAGASTOSI, MANCACIOSI SI SOMNOROSI (noaptea, desigur)!

Ne auzim in 2006!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari!Va doresc si eu pentru anul care vine sa va fie bine, sa fiti sanatoase si sa va cresteti puiutii cu mare dragoste, sa va aduca numai bucurii si impliniri!

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Cybip!

N-am apucat sa citesc din urma... mai am de facut diverse prin casa si pe urma tort, pajituri ... Maine nu cred ca o sa ma timp sa mai intru asa ca va zic de pe acum:

In anul ce vine sa aveti parte numai de surprize placute, zambete si bucurie. Un an nou mai bun si mai fericit!

Sa ne "auzim" cu bine la anu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani cybip multa sanatate si numai bucurii alaturi de Yasmine si de tati vostru!

Vai ce ploaie e afara...si intuneric...si frig...si sufla vantul...si copilul meu mi-a urlat azi toata ziua ca vrea tai la zapada....si uite asa m-am trezit eu mohorata si cu dor de soare si de vara...tocmai acum in prag de anul nou.....

Dar sa las asta la o parte, o luati ca pe un off topic
si cine stie daca imi mai fac timp sa dau pe aici, nu cumva sa nu va urez din suflet sa aveti parte de un an mai bun, si de multa sanatate!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Colinditza cu flishcoi, hai Craciunule la noi!Cu covrigi si cozonaci, cu bucurie in suflete, cu zapada numai buna de schiat si cu muuulta caldura in inimile tuturor! Sa aveti Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Cybip !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!

Mergi la inceput

am citit putin din urma; bine ai revenit Geo!

Aissa - sper sa fie bine si cum va doriti voi - o minune cum spunea cineva!

Vlad a racit de Craciun (cred ca in masina, transpira cand doarme in scaunul de masina si taica-sau a deschis portiera si a uitat sa o mai inchida...) asa ca de revelion vom sta si noi acasa;

o sa vina vreo 7 prieteni, iar dupa cum si-a modificat programul (adoarme pe la 23,30 si se trezeste la 9) se pare ca vom ciocni sampanie si cu copilul...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

urez si eu cu intarziere ... LA MULTI ANI DE SF. STEFAN! tuturor sarbatoritilor - SA TRAITI CU NUMELE!

n-am mai intrat de la Craciun; am stat la servici pana la ora 19, ce ma enerveaza astia cu inchiderea de luna si de an...

Mina - imi pare rau pentru evenimentele nefericite; Slava Domnului ca au scapat toti doar cu rani usoare.

nu stiu ce se intampla in acest decembrie; si la mine la servici numai vesti proaste: a murit sotul unei angajate; o colega de birou si-a dus sotul cu salvarea la spital, cu ulcerul perforat; alta a facut Craciunul in spital cu copilul, cu febra 40 - se pare ca a facut o a 6-a boala virala, am uitat cum se cheama, nici varicela, nici rubeola nici rujeola...fetita altei colege si-a rupt ieri piciorul si azi o opereaza, se pare ca si-a rupt un tendon care e posibil sa-i afecteze cresterea; a dat un alt copil peste ea la patinoar...si facea handbal de performanta...

sper ca toate astea sa se duca cu anul vechi, iar in 2006 sa fim cu totii sanatosi si sa ne mearga toate din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor nu stiu dc mai apuc maine sa intru(eventual sa citesc....), asa ca va doresc de pe acum ca anul care vine sa fie unul muuuuuuuuult mai bun decat toti de pana acum, sa va aduca muuuuulta sanatate, intelegere in familii, pace in suflete, dragoste multa si impliniri pe toate planurile!
Sa ne "revedem" cu bine la anu'! Va pupam dulce!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si pentru noi ziua de maine o sa fie foarte aglomerata asa ca va uram de azi toate cele bune, 2006 sa va aduca numai bucurii, sanatate si mult noroc!

LA MULTI ANI!

Si nu in ultimul rand LA Multi Ani cu numele celor care pe 1 ianuarie isi serbeaza ziua de nume!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput