Copilasi poznasi aug-sept-oct 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 11

LiliaToma spune:
LA MULTI ANI! Un revelion fericit! Si nu numai.. fiecare zi care urmeaza sa fie plin de bucurie, implinire si bunastare! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos, sa realizati tot ce va doriti, sa fiti mereu fericiti!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004) va ureaza SARBATORI FERICITE!!!

Mada spune:
Neata
vreau sa va urez un an nou fericit! cu multe bucurii si sanatate multa.
sanatate la copiii bolnavi si pupici
noi stam acasa, probabil pe la 1 ne vom culca eu zilele astea m-am simtit foarte obosita, dar foarte, orice am facut am tras de mine
o sa incep sa iau ceva vitamine si minerale
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

aissa spune:
Si eu sunt pe aici, pana nu vine Tony sa imi tina putin locul nu pot face nimic, sta Ale numai intre picioarele mele si numai traznai face in bucatarie. Si tot ce fac, apuc printre picaturi. Acum ca sunt in sufragerie se joaca cuminte, cum dispar cum vine dupa mine....
Mada sa iei vitamine si sa te odihnesti cat poti!
Va doresc tuturor un an plin de sanatate si numai bucurii!
Oricum, numai sa imi pice netul sa nu mai intru, altfel eu va pup sigur la miezul noptii!
Cristina si Ale (30.09.2004)

ionika spune:
LA MULTI ANI SI TOT CEEA CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA!
Herra, Andrei a fost sapt trecuta bolnav: a avut roseola infantum. E produsa de un virus herpetic. Am inteles ca e epidemie.
Ioana&Andrei

daniver31 spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE.FERICIRE SI NOROC IN VIATZA.FIE CA RELELE SA RAMANA PE ANUL 2005 IAR 2006 SA FIE UN AN BUN SI PLIN DE IMPLINIRII PENTRU TOATA LUMEA.
Si la noi este cam aglomerata ziua asta...ca este si ziua lui tati si avem musafiri si pe zi....asa ca ii dam bataie la pregateli.Dar oricum la 00 ne pupacum...ca stam acasa .Asa ca ...vb peste un an.Sya
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

danyce spune:
La multi ani!. Sa aveti parte de tot ce va doreste sufletelul in 2006, dar in primul rand de sanatate si iubire!
Noi mergem diseara la un chef mixt, cu romani si olandezi, organizat de o romanca (cu muzica si dans), unde speram sa ne simtim minunat. Trebuie sa ma grabesc cu tortul meu de sampanie ca am tot lalait-o pana acum si dupa aceea sa echipez familionul, inclusiv pe mine si sa o luam din loc.
Va urez sa petreceti frumos, oriunde v-ati afla!Sa ne recitim cu bine la anul!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

julya spune:
NUMAI SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURII DE PUIUTII VOSTRI...UN 2006 CU TOT CE VA DORITI!
LA MULTI ANI!
Iulia si puiutul Adrian

herra spune:
Fie ca noul an sa fie minunat, cu sanatate si impliniri pentru noi si pentru familiile noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

herra spune:
quote:
Originally posted by ionika
Herra, Andrei a fost sapt trecuta bolnav: a avut roseola infantum. E produsa de un virus herpetic. Am inteles ca e epidemie.
of, m-am saturat de epidemii; parca in alti ani nu era asa; rujeola, varicela, acum roseola...
nu mai poti iesi nicaieri cu astia mici, de frica sa nu se molipseasca de la eventuali "purtatori"...
al meu oricum a stat numai in casa de la Craciun, ca e mucos si vremea a fost execrabila - noroi si ceata; azi in schimb, parca vine primavara!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

andora spune:
LA MULTI ANI!
2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII, IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA!
Daniver, la multi ani barbatului tau, sa fie sanatos si sa se bucure mereu de o familie asa frumoasa ca a voastra!
Va pupacesc mult de tot, sanatate bolnaviorilor si vorbim la anul!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
(DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii