Scandinavii stiu DC...(97)
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
neatza!
am pus si io cevapoze de la Craciun,dupa ce am sters citeva indecente
.
Azi vreau sa o zbughesc in oras ca au inceput reducerile,iar sparg contu fameliei,pacatele mele.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iarina spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Buna dimineata
Vreau sa va zic ca pe la 7:20 a inceput sa se zgaltaie blocul din toate incheieturile dar mi'm dat repede seama ca era doar soacra'mea care alerga dupa o molie.
*segmentation fault*
Ce-ai mey cu soacra-ta? Dupa ce ca ti-o dadu pe fata di nevasta, acu' faci nazuri
Rayuela spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65129" target="_blank">Iar a turbat narancika!![]()
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65129" target="_blank">Iar a turbat narancika!
Nope :-)) E unul dintre putinele momente in care narancea spune adevaru' despre el
Rayu, nu mere' linku' bre!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
O vazui si io pe bubu si familionu' ei!!!
Iar voi aia, in tricouri de camuflaj, parca sinteti scosi din cei "Trei camarazi" a lui erich maria remarque, parol 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
xenocid spune:
Am o telegrama de la Sabina
Va transmite alea-alea calduroase din zapada de la soare de pe muntele cel mare, sa fiti cuminti si pana vine ea sa ascultati de mine ![]()
*segmentation fault*
mihaela_s spune:
xeno, daca socre(o)la iti produse doar asa un (cu)tremur mic, te incadrezi!![]()
Io ascult comada la tine! pozitie de drepticumanalakipiu 
rayu, sunteti fani de fani adeca haiosi rau mey! 
lil' tigaia sa traiasca!
gata, ma'c la sanius-cush-cush!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
annie_xtreme spune:
Buna seara
Va doresc Sarbatori Fericite, ce a mai ramas din ele. Mie Mos Craciun mi a adus sciatica, deci pe aceasta cale va pup si ma duc sa crap in alta parte. Sa mi fie de bine voiaju ca sa zic asha.
a plus
PS: mai bine era cutremur