Scandinavii stiu DC...(97)
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
neatza!
am pus si io cevapoze de la Craciun,dupa ce am sters citeva indecente.
Azi vreau sa o zbughesc in oras ca au inceput reducerile,iar sparg contu fameliei,pacatele mele.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iarina spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Buna dimineata
Vreau sa va zic ca pe la 7:20 a inceput sa se zgaltaie blocul din toate incheieturile dar mi'm dat repede seama ca era doar soacra'mea care alerga dupa o molie.
*segmentation fault*
Ce-ai mey cu soacra-ta? Dupa ce ca ti-o dadu pe fata di nevasta, acu' faci nazuri in loc sa-i multamesti
Rayuela spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65129" target="_blank">Iar a turbat narancika!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65129" target="_blank">Iar a turbat narancika!
Nope :-)) E unul dintre putinele momente in care narancea spune adevaru' despre el
Rayu, nu mere' linku' bre!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
O vazui si io pe bubu si familionu' ei!!! Iar voi aia, in tricouri de camuflaj, parca sinteti scosi din cei "Trei camarazi" a lui erich maria remarque, parol
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
xenocid spune:
Am o telegrama de la Sabina
Va transmite alea-alea calduroase din zapada de la soare de pe muntele cel mare, sa fiti cuminti si pana vine ea sa ascultati de mine
*segmentation fault*
mihaela_s spune:
xeno, daca socre(o)la iti produse doar asa un (cu)tremur mic, te incadrezi!
Io ascult comada la tine! pozitie de drepticumanalakipiu
rayu, sunteti fani de fani adeca haiosi rau mey!
lil' tigaia sa traiasca!
gata, ma'c la sanius-cush-cush!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
annie_xtreme spune:
Buna seara
Va doresc Sarbatori Fericite, ce a mai ramas din ele. Mie Mos Craciun mi a adus sciatica, deci pe aceasta cale va pup si ma duc sa crap in alta parte. Sa mi fie de bine voiaju ca sa zic asha.
a plus
PS: mai bine era cutremur