Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Intrat,pupat una tarancuta scumpicica,una bucata duoamna in negru cu decolteu si una trupa camuflata bine, xenocidu' ca-mi provoca sifoane cu cafea pi nas, restu' lumii si decolat spre zari mai linistite,fara sarmale,sorici si in exces!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Puhahaha, se cunoaste ca-si face lumea digestia, ca se scrie incet-incetishor
Io de ieri is trecuta pe chinezarii, asa ca mi-am revenit cu stomacu', ficatu', bila si colecistu'!!!
annitzo, ii zisei io si lu' Irimellu', baga tuica la sciatic sa amorteasca si sa nu-l mai simti in picior Da' ii cam nesimtit al tau, ca ti deranjeaza la virsta asta, pi cuvint!!
Veve, sa-nteleg ca fusei prin tarile cu saramale, ghiftuiala si beutura multa???
mihala, cum fu' derdelusu'??? Si pe aici ninge, da' ii altfel zapada-nu-stiu-cum Serios...nu se-ngheaga!!
xeno, pai ce sa-ascultam de matale???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

muhahaha, Xeno . Antreneaza-i ca lumea pe cupchii ca la anu' pe vremea asta cre'ca trebe sa asteptam cutremuru'2006. Pana la urma parca vaz ca o sa intre in calendar

Rayu, va admirai tricourile si pe Boubou vioaie la 2h00 noaptea! Da' nepotu' unde petrecu' ca nu-l vazui (doar pe gaina mov o remarcai intr-un colt!) Transmite-i si lui traditionalele alea alea din partea noastra!

mihaelo, pai hai-incoa cu sarmalele alea, olelei, de ce nu?!Facem schimb, sarmale contra huîtres (stridii). Asta numai daca-ti plac ca daca nu, gasim altceva (neshte marrons glacés?)

Lilutz, te pomenesti ca de la sarmale si porcarii ni se trage linistea de p'aci din poienitza. Io nu mancai grasimi ca p'acilea mancarea traditionala e mai 'slabutza' da' in schimb ma indopai de ciucalati! Deci io stau bine cu digestia da' sa vezi acu' acele de la cantar cum se invartesc! Merci de lamurirea cu tigaile, n-am fost pe faza cand mai zisesi si uite ca la tigaie de lux nu ma gandisem. Ce le mai da prin cap la nordicii astia .

Restu lumii
mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na seara!
am fost in oras,o ingramadeala si o isterie,de mi s-a aplecat.Drept care m-am carat acasa
Iaca ce am descoperit pe DC,neshte poze demne de albumu scandinav,dar domnu cu broashtele nu prea se inghesuie sa ni le arate...dar le arata pe alte topice si mi-am permis sa le fur.
Priviti si admirati:Pui dulce de narancea
Eu sint topitaaaa
Edit ca sa-i zic lu doruletu:Bubu s-a procopsit de Craciun si cu un cocosh,exact la fel de urit ca si gaina,face ca toti dracii,ba chiar mai rau,asta si merge!.Nu va mai pun poza,va zic numa ca e oribil,ca sa stiti

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am rasfoit un pic din urma si am vazut ca in timp ce io varuiam/vopseam de zor, voi ati fost taaare ocupati
trag nadejde ca mai primiti urari si v-a mai ramas ceva pe fundul sticlei ... so

Amelie - Boubou

tataluBubu

Lena

Adrian a lu' Xeno

a mai fost cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

io n-ascult de nimeni

rayu,am ras cu hohote cand am vazut poza asta http://pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/detail?.dir=8ed6&.dnm=c9ddre2.jpg&.src=ph
si mie mi-au placut fotografiile lui narancea.S-ar potrivi de minune in albumul oo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara, eu inca lenevesc, avem program non stop de dvd-uri, pop corn si ce mai trebuie. Am intrat sa salut poiana si sa transmit toata admiratia mea pt decolteul sexos al lui rayou. Foarte frumoasa tinuta de Craciun Rayou!Lil' si la noi la fel ninge, dupa ce ca o bate vintul cit colo cind ajunge jos se si topeste.. Si oricum sanse de sanius is slabe ca i-am vazut pe astia pe aici cum fac, la primul cm depus baga niste grozavii de masini cu niste roti mama de parca-s la polul nord intre zapezi, baga lama pina si pe trotuar, arunca nisip, dupa 10 dimineata nu mai ai pe unde sa tragi o sanie, Doar pe cimp.Merg la vizionat, va pupSARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Seara, lume!
Io-s cam , c-a urlat fi'miu doo ore continuu, din lipsa de suzeta- i-am scos-o de craciun shi i-am zis c-au mincat-o renii, ca asha maninca ei suzete de baietzi mari, shi i-au lasat in skimb cadouri - da ce sa intzeleaga!...azi a fost a treia seara fara suzi, shi cea mai urita, ca ma doare capu de mor!
Rayu, super pozele, m-ai binedispus , shi-am uitat sa zic Katarinei ca io vazusem poza la oo, shi e mijto rau
Io am aflat azi c-am ceva in comun cu J.Lo, shi anume o hiper lomboza, rezultat un kur in vint Eiii, merita nejte dureri crunte ca sa am formatu lu J.Lo, nuuu?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mah, io nu gasesc deloc informatzii despre porcaria asta de hiper lomboza, io asha am tradus-o din ce mi-a zis doctorul, ca shi el tot hiper lomboza i-a zis Nu gasesc shi pace, numa scolioza, da io n-am d-aia!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Iren, e hiper lordoza, mama, de aia nu gasesti

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput