Scandinavii stiu DC...(97)
Raspunsuri - Pagina 11
iren spune:
Cata, ma gindeam io ca n-oi fi auzit bine, e clar, acu shi la orl tre sa mak Merci fain.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
arboria spune:
'na seara!
io's fericita ca lilutz si varu' narancea s-au pupat sub vasc
siiiguuuur ca o sa imi mearga bine la anu' din acest motiv
bre, xeno, ce imaginatie ai! auzi, sa faca aplicatii cu masina de spalat
vere narancea, ma repet, da' e nevoie: aveti o familie frumoasa rau!
sa aveti un sfarsit de an!
Rayuela spune:
Itsme ,da nu aia adevarata ,ci io,rayu
Vroiam sa punctez numa doo lucruri acu la doo noaptea,ca sa fie in ton:
una:decolteu ala e fals,adica respecta legea lu Arhimede,treaba cu lichidu pus in recipientu cuvenit....adica secretu e gasirea unui sutien care sa arate altceva decit e,nah,am zis!
doo:cataghe,mi-a placut ca ai trecut pe la noi prin poienitza,io-s fan.Asa ca welcome!
trei:(am zis doo?V-am aburit!):io am pretini veniti din Romanika in vizita,iar m-apuca dimineata...
Edit pentru bulishoru:ziua lu Bubu e in aprilie,dar noi primim urarile non stop,no problem!
edit pentru katarina:daca vrei sa te rizi mai tare mai pun vreo doo poze,dar top secret!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
doo:cataghe,mi-a placut ca ai trecut pe la noi prin poienitza,io-s fan.Asa ca welcome!
Oooo, pai ma bucur, daca-i asa chiar mai vin, ca-mi place aicea!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Pegasis spune:
Cata, zisesi ceva de aprilie sau mi se paru? Te bate vreun gind? Welcome in poiana!
Io plec la munte de revelion. Ma duc sa dorm la hotel, ca la mine acasa-i prea liniste.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
mara03 spune:
naziua la poienitza!!!
am vazut o multime de poze frumoase de craciun, asa ca pun si io cateva poze de la tara sau mai bine zis din "orasul imnului national" (asta asa, ca sa nu-mi jignesc obstea)
va pup si va spun LA MULTI ANI celor care nu mai trec prin poienitza pana la anu'.
unu
doi
trei
mihaela_s spune:
'mna ziua!
Prea multe n-am de zis...da' ma bag si io in zama...seama!
cataghe bien venu si de la mine! Te asteptam mai des!
lil' derdelus nu fu, doar un sanius mic in fata blocului. Zapada care se vede in poze a fost ieri...azi ploo!
narancik ...tare frumosi ati fost tinerei...nu ca acu' sunteti altfel...da nevestik e . Si kupil frumos aveti...
Petrecere faina celor care pleaca!
Sa va zic de mine...cre' ca-s unica pe-aici: voi petrece rev-ul io cu asta mica...sotul va fi de garda , cea mare e la taica-su, probabil va fi ceva de genul .
Hai va tzuc, pana atunci ma mai veselesc .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
doruletz spune:
neatzaaa,
bree, ce ma nerfati cu pozele voastre cu zapada pe strazi si cupchii frumosi tragand de saniute! aci e un soare orbitor si iarba e verde crud!
catalina , bine venisi! Sper sa mai stai p'aci ca si io sunt fan ca si Rayu! Te trecem in catalog?
adusco, vezi bre cum se strang toti preferatii acilea in poienitza? Ma bucur ca fu alarma falsa 'boala' lu Tudor, (acu' ai si tu dreptate, cere-i banii pe cadou, nu-l lasa sa 'scape' asa usor ! )
xeno, pai Sabina te lasa shef acilea si tu disparusi, ne lasasi sa ne facem de cap? Ia vino incoa sa ceteste un articol interesant despre www.nytimes.com/2005/12/27/science/27evol.html" target="_blank">'incompetent design'. Cica facura si un cantecel "Marching Song of the Incompetents," care avu premiera la Congresul geologilor americani din octombrie.
mai viu
mihaela_s spune:
ah dorulets, uitai....nu-mi plac stridiile, asa ca ma servesc cu castane glasate, ok?
si iren, a mea si acum dupa fro luna de "fara bibi" alias suzeta, o cere...noa macar nu urla! Da' trece, ca toate alea!
lol boala pe care o "imparti" cu JLo!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!