Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

hai sa va povestesc ce mama denaturata sunt (iren si xeno au aflat deja)
deci am luat copilului din dotare o combina audio, am dat pe ea vreo 8 milioane.
seara dupa ce o pune in functiune imi arata ca ganglionu' s-o retras, o ramas mititel, mititel.....si atunci i-am cerut banii inapoi.
el:
-ahaaaa, deci mi-ai cuparat-o pt c-ai crezut ca ma "duc".
si io cum nu poci minti i-am recunoscut copilului adevaru'

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adusco, las ca vezi tu ce te-ashteapta
Ce preferi, de pal, sau pluta?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

hahaha, la sicriu' meu se refera iren
daca cumva ma'mbolnavesc si-mi face sicriu degeaba, sigur tre' sa i-l platesc inapoi cu varf si'ndesat

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Vikingo, si io tot in Irish Pub ma duc sa ascult muzica life, daca vreau atmosfera de barulet. Da la noi in oras e batalie si vine lumea cu vreo doua ore inainte si ocupa locurile si apoi ori te multumesti cu balustrada, ori lesini la vre unul in brate ca sa ai loc.

Xenocid, patenteaza repede metoda de simulare-cutremure sa nu vina japonezii sa ti-o fure!

Miine plec la Dresden, asa ca ne mai vedem dupa Anul Nou. Spor la ars degete cu rachetute si dat foc la brad cu artificii (asta reusii si eu in copilarie, nu trebuie cine stie ce experienta).

---------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Poienari,mi-e rau!
Xenocidule mami,ai mila,ca leshin!Maine sa ne povestesti cum v-ati distrat la cutremurrrrrrrrr,daaaaaaaaaaa????????
Si sa mai zic ca am vazut oole puse de Katerina(cresc in copaci bre?),ca adusca poate sa se ia de mina cu Xeno,ca era iar sa leshin,nici nu stiu pe cine sa dau vina,care e tartoru risului mau magaresc de la ora asta tirzie in noapte si ce mai vroiam sa zic?
Daaaa,vikingutzei sa-l pupe pe Carlos daca ajunge la concert,ca si io il ador,Mihaelei spor la beut vin fiert ,irenutzei sa nu mai fie nacajita,sa asculte la ce zice doruletu,poate e numa depresie post-solstitiu,itsmiutzei ca ramine cum am stabilit,si tuturor distractie maxima in continuare.
Amin

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna dimineata

Vreau sa va zic ca pe la 7:20 a inceput sa se zgaltaie blocul din toate incheieturile dar mi'm dat repede seama ca era doar soacra'mea care alerga dupa o molie.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

La Muuuuuuuuulti Aaaaaaaaaaaaaani, dragilor!!! Sper c-ati avut un Craciun pe cinste, c-al meu fu taaaaare greu... Iti trebe ceva antrenament sa rezisti la chestii d'astea, parol. Am facut febra musculara de la stat pe scaun si ingurgitat... Asa ceva... Colebil, Emetiral, Mezym si iar de la cap'... Sa vezi mistouri acu' pe conu NN, iar se ia de kilele noastre..., da' nu ne suparam noi...

Hai ca-mi fac un pic de timp diseara sa pui niste poze. Ma duc sa-mi beau licoarea si sa citesc romane...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

xeno si acum tencuiesti? :-)

- how zgudu you do?
- tencuiesc verry much!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

D'aia nu mi-am pus io gratii, desi stau la parter, ca in caz de cutremur sarim direct pe geam...nu ne mai trebe repetitii, nu tu provizii, alea alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cum bre, nu fu' cutremur'...numa' soacra xenocidului??? Si adusca ce faci bre, cu scriul cela de pluta?? Ti dai cu el pi Bahlui in gios??? :-)) (ma bucur sa auz vesti bune!!).
vik, am auzit si io de concertul lui Santana si te mai poci informa ca pe 26 iunie are si Eric Clapton concert, acilea linga mine...vii???
doruleantza, asta cu cadorisirea de tigai ii obicei prin DK. Cre' ca mai spusei, dar toate obiectele si ustensilele de bucatarie, sint in Danemarca de doua feluri: obisnuite si "cu design". Diferenta dintre cele doua categorii e aia ca objectele cu design ajung sa fie si de 10 ori mai scmpe decit cele obisnuite, desi utilitatea este aceeasi. Ca urmare, atunci cind primesti aici o tigaie "cu design" e ca si cum ai primi un obiect de arta ..fiindca mincarea tot se prinde de fund
mai petreceti???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput