Scandinavii stiu DC...(97)
Raspunsuri - Pagina 7
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
aaaah, acu pot pleca linistita!!!
Mai viu io. Acum petrec de cutremurul lu' xenocid.
P.S. Nu m-a laudat nimeni pt poza din albumul oo
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Katarina
Io, da-n gind!!!
doruletz, vazui ce facu iar var'tu tobosaru??? baga lumea-n sperieti cu miscarile telurice!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
www.resursadefun.ro/gi9_church.htm" target="_blank">Asta-i pentru Xeno
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
doruletz spune:
bre, daca va mai ramasera sarmale si nu mai puteti manca la ele, aruncati-le cu prastia p'acilea ca io nu gustai anu' asta si uitandu-ma la pozele voastre mi se facu' o poftaaaa
vere narancea, hai sa traiesti! lasa bre ABeSeu' ala, ce daca nu merge, ai uitat cum iera cand conduceai Dacia?!
xeno ! io anu' asta de cutremur nu mai facui prajitura aia cu mere ca am facut-o anu' trecut si nu s-a mancat. O sa fac ceva cu frisca si cu o sampanie langa, o trece si de data asta!
Vaz ca in fiecare an in perioada asta apare cate un prezicator! pai altfel cum, audientza e slaba de sarbatori si trebe s-o crestem cumva! noroc ca sunt multi p'acolosha care inca mai 'musca' la astfel de senzationisme, ce ne-am face fara ei, am da faliment hehe...
lilutza, pai se vedea deja 'stofa' de mic !
Tot ma tinui sa intreb ce-i cu tigaile alea de le tot primeste Niels cadou, e frun obicei danez sau ce? ca ii spusei si lu' Alain si se cocosa de ras. In curand trebe sa va cumparati alta bucatarie pentru tigaile viitoare
iren, lasa ca trece dupe sarbatori, cica la starea de o ai tu ii zice 'depresia de sarbatori', spusera astia la TV acilea, cica sa nu ne ingrijoram si nici sa nu ne apucam (inca!) de beut soricioaica sau la taiat vene ca nu-i asa grav !
mai viu
aschiutza spune:
quote:
Originally posted by Katarina
Lasa ca nici ardeii mei umpluti si artistici legati nu i-a laudat nimeni .
Mai voi astia cu sarmale nu va mai laudati ca mor de pofta.....
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
mihaela_s spune:
aaaa, sara buna!
Io-s cu o cana de vin fiert cu scortisoara, il dau pe gat acum!
Narancik si lil' ce bine ca va tzucarati! Asa trebe frate de sarbatori, ma bucur ca Niels moldoveanu' fu intermediaru'
dorulets, deschide gura, mainile mi-s prastie Da' mai bine viu io pana in Corsica si ti le dau personal, ce zici?
rayu, de-acu'nainte intreaba pe astia mai esperimentati in cadouri pentru kupii ce sa iei...am trecut prin asa ceva si iti spun ca trece cand se gata bateriile . Pana atunci nervi de otel si dopuri pentru urechi .
Io n-am avut timp de poze inca, banuiti de ce, nu?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
xenocid spune:
Buna seara
Ce va scriu acu' mai scrisai odata da' cand ma dusai dupa ceai calcai pe o chitaitoare d'asta de copii de trezii tot blocu. Asa ca trebui sa reiau operatiunea "Anastasia Copiilor".
Se pare ca maine la ora 7 va avea loc un cutremur de magnitudinea 7. Hai sa nu ne plangem ca putea fi si mai rau. De exemplu sa fie la ora 8. . Noi ne'am pregatit cum se cuvine: am impachetat bibelourile in hartie de ziar, am mutat ouale pe raftul de jos de la frigider, ne'am pus caciulile alea groase, am incarcat camera video, am distribuit aparate foto copiilor si am pus ceasul sa sune.
Cu cei mici am avut o repetitie generala pe masina de spalat la 800rpm ca sa nu fie luati prin surprindere.
In concluzie (ca ma plictisii sa scriu) sintem gata.
Da' ceva ceva tot e in aer ca'mi dete una in metrou un fluturas pe care scria "Unde iti vei petrece eternitatea?".
Am vrut sa'i raspund da eram cu soacra'mea.
Alin
*segmentation fault*
iren spune:
Beeey, iejti absolut kremenal!!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
vikinga spune:
Xeno hai ca ai fost haios rau:)))))) Ce am ris la faza cu repetitia generala cu baietii urcati pe masina de spalat. Imaginatzia parca e mai bogata de cind e soacra in preajma, gargantat ea e muza! Pai atunci sa o rugam sa mai stea ca sa avem si noi de ce ne amuza, ca le spui bineMai scandinavi m-am laudat ca aprind becurile la pom ca aduc vin fiert alea alea, dar am asa o leeeneeeee maaaare...Abia imi tin capul pe umeri ca tot se rostogoleste stinga dreapta:) ce n-au inventat astia niste perne sustinatoare ceva pt statul la computerIn alta ordine de idei, in mai vine in Hamburg, Santana pt un concert, tre sa fac rost de bilete din timp, vreau sa merg neaparat! Imi place muzica lui la nebunie si plus de asta face concerte marete. Dar pina atunci, am dibuit un irish pub aici la mine, unde pe 29dec o sa fie muzica life cu 2 invitati destul de celebri aici in D, doi gay, acum sa vad daca intrarea e libera pt toti, ca astia gay pe aici pe inslua au cele mai tari cluburi si show-uri si-s tare exclusivisti. Serios! Dar de fapt v-am mai povestit eu. Si pt mine cea mai reusita seara e undeva intr-un club cu muzica life neaparat, la un drinkuletz acolo, is cea mai fericita. Doruletz tu esti cea mai norocoasa in Parisul tau acolo, is o groaza de astfel de locuri, mi-a ramas la inima un club de jazz acolo, micutz dar atit de super dragutz! Visul meu e sa deschid un astfel de club, nah mai altzii au treburi serioase pe cap, doctorate, facultati iar eu tot la drinkuit si show-uri ma gindesc.SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)