Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Azi tin regim, pe cuvint!!! Dupa ce in Ajun ne-amluptat cu ccc curcanu'( mai cu seama Niels), ieri trecuram pe porcarii: sarmale , cirnati, racituri, friptura si cozonac!!! Huh..
itsmenuto, thanx de poze si de urarea de white christams, fiindca uite, ninge!!
Kati, io zic ccc ca Alexu' seamana si cu tine: da' la par, bre!! E un frumos!!!
Despre Bubu, as vrea si io un cadou asa mumos...da' fara orga!!! :-))
Adela, il ghicii pe mister Septembrie???
doruletzjeneros mos ati avut!!! La mai mare!!! (hah, tura asta Niels n-a primit tigaie, ci numai bon valoric la magazinul cu tigai!!! hehe...)
narancea, skål (asta-i din partea lui Niels, care inca se minuneaza cum poate fi cineva suparat pe mine.)
Va pupez si petrecere frumoasa..in continuare!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

daca e vorba de Niels, merge, ca e moldovean de-al meu, skol Niels !!!

pentru nimic, sa regretzi ziua si ora cind te-ai burzuluit la mine, fara sa gindesti ca sunt si eu suflet, sensibil si firav, usor de ranit, bolnav si batrin, ma lasa si abs-ul de la masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by narancea

daca e vorba de Niels, merge, ca e moldovean de-al meu, skol Niels !!!

pentru nimic, sa regretzi ziua si ora cind te-ai burzuluit la mine, fara sa gindesti ca sunt si eu suflet, sensibil si firav, usor de ranit, bolnav si batrin, ma lasa si abs-ul de la masina...

... si-ntelesei ca nici oo nu mai ai Daca stiam io toate astea, parol ca nu ma burzuluiam ...da' shi sa fac daca mi-esti drag?? chiar si-asa bolnav, firav, batrin si fara abs

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ceva potzi sa faci ! repara-mi abs-ul la masina !
sa te vedem cit esti de gospodina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaah, acu pot pleca linistita!!!

Lilanda, narancea la voi tare, tare de tot!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

naziua!
Luluci si narancea,asa va sade mumos mami,sa va pupati de Craciun!
Io-s hepiiiiiiiiii!!!
Lulutz,ati avut si danezi la masa?(in afara de Niels care e moldovean,din cite aud)Le-au placut sarmalili?
Io nu mai suport mincare,numa daca deshcid frigiderul imi vine sa ma duc direct la closet,ca oricum toate drumurile acolo merg!
va doresc digestie usoara!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io inca tot mai balotez :-)

ma gandeam si io sa fac o ciorba de perisoare cu varza murata, ca de potroace nush sa fac

lilutzai avut dreptate cu mister septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ziua buna, poienitza!
Io-s intr-o dispozitzie de kaka, nu mai vreau nika, nici sarbatori, nici nika! Uite-asha!
Ma bucur de NN shi Lilu
Ma, ca sa nu uit, io-m bag nejte kicere in el de Mosh craciun, ca m-am kinuit sa bat magazinele, sa-mi rup miinile cu pungi de jucarii, am stat pin la doo noaptea in ajun sa impaketez cadouri la cupii, shi nici un pupic din partea ploziloz, ca doar a adus tot hodorogu ala! Uf!!
Nu ma bagatzi in seama, is frustrata shi-o sa tot mai fiu...
Sa avetzi o digestie buna shi dixtractzie in continuare, shi pentru mine

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna dimineata

Am trecut sa va intreb ce faceti de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65087" target="_blank">cutremur

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am mai pus o poza la plozi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput