Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iote ce primira unii www.romanialibera.ro/editie/" target="_blank">cadou... la astia nu mai trebe sa vina Mosu' si la anu' ca primira cadou pe viata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Meriiiiiiiiiiii Cristmaaaaaaaaas poienari!
noi ne-am chefuit pin'la 4 dimineata,azi ne tragem sufletele,dupa atitea sarmale si alte "porcarii" ingurgitate in noaptea de Ajun!
Bubu a primit de la ai sai parinti timpiti o orga muzicala,care face enoooorm de multa galagie,ca ne venea sa plingem cind ne-am dat seama ce ne-am facut cu mina noastra,si de atunci,o tinem intr-un circ!Dealtfel,Bubu a primit alte milioane de jucarii,hainute,pe care le-a tratat cu ignoranta totala,numa orga e de baza.Io m-am cadorisit singura ( ca dacu e PA la cadouri,si decit sa ma trezesc cu cine stie ce zorzoane sclipitoare,mi-am cumparat de buna voie si nesilita de nimeni o bluza de hipioata cu flori mari rosii de care-s foarte multumita...asa da MOS!),dacu a primit niste filme ,babacii diverse haine si diverse instrumente de bucatarie,si tot asa.
Si sa nu o lungesc,iaca un cadou pretios pentru poienitza!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bre,nu-mi vine sa cred,de o ora ultimu mesaj in poiana e de la Rayuela!
Curios!
edit ca sa zic lu katarina:bre,si matale se pare ca nu ai fost acasa cind a fost conceput Alex,e bucatica rupta din tati al sau!(zic si matale,ca si io numa asta aud,ca Bubu e dacu intreaga.Si fizic si caracter!).E un scump si un frumos,sa va traiasca,dragilor!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Rayu, nu-l mai bucura pe barbate-miu in zi sfanta de Craciun,mai.Ca asa ma-nerveaza cand se gudura si da din coada ca seamana Alex cu el!!!
doruletz, am incarcat fotografia in albumul "puii scandinavi".Seamana mucoasa aia mica cu gepetuza sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
Katarina, asa e, parca seamana ceva! mai ales cu expresia din poza asta. Doar ca ochii Gepetei sunt mai deschisi la culoare si urechile mai mici. Iete ce fotomodel aveam io in casa, asa cevaa
Lasa bre, nu sunteti voi singurele carora le spune lumea ca cupchiii nu le seamana, mie imi zisa propria mama la telefon azi ca Alex nu-mi seamana deloc, da'nimic, zero taiat, nada. Macar sa nu-mi mai fac iluzii.
aaa, si unde-s pozele cu Alexu' Katarinei?!

Si noi am primit cadouri si cadouase de la tot familionu' pana la urma nu fu nici unu' urat sau inutil, ii bârfi io degeaba. Gepeta a primit jucarii (neurlatoare, hehe) hainute si ...parfumuri de domnisoara. Da' si la noi, adultii, veni mosu' cu o gramada de haine, carti, telefoane si parfumuri... bogat mos avuram anu' asta, sa ne traiasca si sa mai vina incarcat! mai pusei si io cateva poze

Rayu, muhahaha pai cum va gandirati voi sa luati jucarie zgomotoasa la cupil? asa va trebe acu'!.
E super poza cu Boubou in sacul de cadouri, asa cadou mai rar

itsme imi facusi o poftaaaaaaaaa! Hai sa traiti ca tare frumosi mai sunteti si voi
mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Foarte, foarte frumos ati petrecut cu totii!
mi-a placut jurnalul de Craciun al lui Itsme, teribili sunteti! Si cadourile Doruletzului si Gepetutei:)Si ca sa consolez mamele noi, nici sofia n-a semanat cu mine in primele luni, dar dupa aia ...bucatica:)

Noi plecam maine in zori de zi(speram ca pe la 14 asa)la resedinta de iarna.Anume la Busteni.Am fost in vizita la mama si am avut o prietena in vizita pana acu..deci bagaj zero.vai de capu meu.

Va pup la gramada si mai intru io de la munte cand pot.

S-aveti un Craciun de vis cu totii!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

am intrat sa semnez condicuta
am mancat curcanu' cu neste vecini, i-am loat din drum sa fac si io rost de neste musafiri, insa in seara asta mi-o iesit ochii de la cati am avut.
distractie placuta in continuare si s-aveti parte numa' de alea, alea.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hei, v-am scris la toti un raspuns lung si pe indelete si mi-a inghetat ecranul

asa ca trec direct la final, www.reuters.hu/card_dom/index_content.html" target="_blank">may all your Christmases be white!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cum e, mai avetzi sarmale ?

noi trecem la mincare mai usora de azi, fac acum o supa crema de potroace !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gata, acu chiar ca p;lec:)
sunt cu bagajele...incredibil, numa la sofia tre sa iau un milion de siropuri care mai de care.....nu stiu ce ma fac.

Vrem sa plecam cat mai repede..sa nu ne prinda ceata la baicoi in Dacia noastra din 81:)

Itsme, f frumos

Unchiuletz, pana acu eu am mancat doar 2 cafele:D

Am Saramale...in congelator, le coacem la Busteni.

E o vreme superba...

va las acuma....tine-ti-mi pumnii sa ne miscam repede.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput