Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by mara03

cine vine la vara la concertu' depeche mode? facem o trupa DC acolo?

Si io, si io . Uite aici www.emagic.ro/stiri/pagina/1/index.html" target="_blank">site-ul organizatorilor.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ziua buna!

Spetacolul Zumanity il pierduram noi a lu' cirque du soleil, nu e chiar nud, sunt imbracati in costume in culoarea pielii, mulate pe corp. Sor'mea vazu www.cirquedusoleil.com/cirquedusoleil/en/showstickets/o/o-las-vegas.htm" target="_blank">"O", cand am fost noi nema bilete.

idora, un an nou fercit si tie!!!

noa mai viu.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata, mai pe la prinz ashea
Greu cu sarbatorile, puuuh Vaz ca la fel si la Idora Un An Nou fericit si voua, cu multa sanatate si impliniri
Depechistelor, ce ma-nerfati!!! Ati ascultat ultimul lor album: "Playing the Angel"?? Desi toata lumea spune ca e cea mai buna lucrare a lor dupa "Violator", pe mine nu m-a impresionat!!! Si stiti ca io-s fana cu acte vechi!!!
Io azi fac sarmale

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

quote:
Originally posted by mara03

cine vine la vara la concertu' depeche mode? facem o trupa DC acolo?

Si io, si io . Uite aici www.emagic.ro/stiri/pagina/1/index.html" target="_blank">site-ul organizatorilor.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

vreau si io!!!!!!

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

telegrafic din busteni

vreau si eu la depeche. am zis!! la 12 ani eram fun rau de tot.

vroiam sa ma vad cu Lena...si nu stiu daca mai pot
xeno e jmeker, nu i-am zis sa ascultati de el:D, da voi totusi sa ascltati, da? pana vin io...dupa care ascultati de cine vreti voi
io tocmai am ratat o snasa de job la institutul culrural, n-am vazut anuntul..desi ma uit pe situl lor de 2 ori pe zi

Adusca, e cea mai buna veste posibila, muah la tine si tudor.

va pupic tare, tare, tare, tare...am zis ca tare??

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza shi de la mine!
Io vegetez inca, o sa ies ma-ncolo p-afara, ca e zapada shi inca ningeee, neaparat tre sa iau sanie la cupii.
Am ieshit din butoi, dupa nejte shedintze nesfirshite de discutzii, parlamentari shi tras de mineci asha ca ma gindesc sa-mi pun la loc titulatura de Eliberatoare de endorfine
In mall sint sale-uri, de fapt is peste tot, da acolo-i concentratzia maxima de magazine , shi consortu asta e sadic rau, ca nu mai vrea sa-mi dea bani, io deja-s cam pe panta cu banii de luna asta, shi el nu mai vrea sa-mi dea altzii, cica avem bill-uri multe de platit...la naiba cu bill-urile, io vreau päpuci!! shi tzoale!!! ...uff, dac-ar fi dupa mine, am ajunge naibii sub pod, da cu trei containere pline de tzoale shi päpuci
In alta ordine de idei, Doruleatza fuse mortala cu Tarzanu iar Zumanity arata bine, da io aflu de cite-un spectacol d-asta exact cin nu mai sint bilete, sau, mai rau, dupa ce-a trecut tot
Sabina, dixtractzie maxima, shi nu fii trista, ca gaseshti tu un job shi mai bun
M-am hotarit ca de la anu sa incep un curs seral de germana, shi apoi sa mai fac unu de specializare in ceva, shi tot asha, pina mai cresc plozii ajtia, sa shtiu exact pe ce vreau sa ma axez, ca m-am timpit naibii acasa

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tot io.
iren, si eu am senzatia ca m-am tampit acasa,da tu macar stai cu 2 copii...acu mi se pare ca nu pot sa-mi scriu referatu la doctorat..ca sunt cretina etc.
abia astept sa se termine anu asta...si scuze ca m-am confesat aicisa in halu asta.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by iren
...la naiba cu bill-urile, io vreau päpuci!! shi tzoale!!!

mi se pare o dorintza cit se poate de normala!
Si io la fel,o sa fac precum Carrie(ma rog ,trasa de par comparatia ca mie nu-mi cad din sifonier Manolos),o sa ajung sa locuiesc..intr-un pantof!
Asaaaaaaa
spor la sarmale Luluci,distractie placuta in continuare Idora,veverik nu mai pomeni de salate boeuf ca io-mi fac harakiri,si ....mai vroiam sa zic dar ,comme d'habitude, uit cind incep mesajul ,cum sa-l termin.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io am 'nebunit bre! ma benoclez aici de cateva ore bune la cirqu' cela, moama ce m-apuca un dor de ducaaaaa!

in alta ordine de idei, e cineva pe aici care-mi poate oferi o reteta de friptura din carne de vita? Istmi daca esti pe fir si are musiu al tau o reteta de-a lui buuuunaaaaa rogu-te zvarle-o peste garla (accept si privata).

io n-am iesit de 2 zile din casa, azi musai sa-mi fac plimbarea ca mi se atrofiaza degetele .

noa, mai viu!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput