Scandinavii stiu DC...(97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

'Neata la toata lumea...

Ma trezii si io din greve la metrou, Craciunuri cu pork neaosh si pus geamuri noi la casa Mai am azi la servici dupa care pauza pina marti. Am un kef de lucru de "speriat". M-a si ploua de dimineata (si umbrela ma astepta cuminte in birou).

Sale-uri si la noi girla, ma destrabalai prin Lord & Taylor luni dimineata (dar cu mama si stra-matusha pe coada mea) ca shefu' ma cadorisii cu un gift certificate grasutz acolo. Cred ca am sta vreo 3 ore dupa care si pe matusica o trazni febra cumparaturilor...a incercat cred ca vreo 30 de sutiene...mai aveam nitel si acolo le abandonam...n-am vazut femeie mai nehotarita

Ma delectai cu albumul scandinavilor...frumosi rau, mai ales generatia II Vad ca ati scris o multime...sint rau de tot in urma...

Nu ma invrednicii sa pun pozele de la Craciun ca au venit astia cu geamurile si tot bag si scot firele din prize Offf, nu se mai termina o data (unde pui ca trebuie sa mai spal si geamurile ca de, "nu se cade" sa nu am geamuri spalate de Craciun, basca ca a trecut)

Eu vazui Cirque de Soleil de 2 ori...primul a fost Alegria si am mai vazut si pe Varekai. Este o experienta unica, atmosfera e magica, costumele, muzica...totul merita vazut. Este mai putin circ si mai multa arta.

Ma duc sa ma prefac ca muncesc azi...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

dati-mi si mie va rog frumos un picior in fund sa plec de aici, ca trebuie sa ma apuc de lucru ca io cica-s la serviciu - trebuia azi sa deschiza si sa inchiza azi cineva usile la laborator si m-am trezit io! Si nu de alta da' sa scriu si io abstractu ala odata si sa ma poci duce acasa la cupil si la berbant...
Ma duc afara la o pipa si dupa aia pe bune ca ma apuc!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by cataghe

dati-mi si mie va rog frumos un picior in fund sa plec de aici...

Iti dau io un brinci...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65252#1333628" target="_blank">la 98

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput