Scandinavii stiu DC...(97)
Raspunsuri - Pagina 13
doruletz spune:
ce liniste p'aici, tot mai digerati sarmalele alea si acu'?!
rayu, lasa deprimarea ca ai destul timp pentru ea dupa ce incepi munca (hehe, ce mai incurajare gasi si io! )
Iar despre articolele alea sa stii ca nu le gasesc io...da' nu's cum se face ca ma gasesc ele pe mine
vere naranceo, hai vino si pune pozele alea in albumu' scandinav, nu vezi ca-ti rezevaram loc de cinste?!
Bre, hai sa va povestesc si voua ce mai dandanaie auziram azi:
Azi fuseram iar in vizita la "Mémé" (strabunica Gepetei) ca sa-i ducem cupilu' la vizionat (vrea sa-l vada in fiecare zi ). Si acolosha o intalniram pe famma de menaj, o marocanca. Aflaram de la ea ca daca cumva o prinde ora de rugaciune p'acolo, se retrage intr-una din camere, isi orienteaza covorasu' cam pe unde zice ea ca ar fi Mecca si se roaga. Nimic neobisnuit numai ca in camera respectiva, pe peretele 'dinspre Mecca', se afla un enorm tablou pictat de bunicul lui Alain (pictor in timpu' liber), tablou care-l reprezinta pe Saint Sebastien in "tinuta de epoca", legat de un copac si plin de rani. Arata cam www.herodote.net/Images/SebastienTitienErmitage.jpg" target="_blank">asa
Alain n-avu' de lucru si o intreba pe Fatima daca stie pe cine reprezinta tabloul. Ea ii arunca o privire jignita si ii raspunde: "Bineinteles ca stiu. E Tarzan!!"
mai viu
arboria spune:
io's inca uimita de cate pot si stiu copiii din ziua de azi!
fiica-mea a invatat in doo ore sa se dea cu snowboard-ul
iaca poze
iubibubi spune:
arboria, de cand avem acelasi steag? sau ramasei eu in urma cu povestile? sa-ti urez "bine ai venit" sau mai bine tac? :)))
xenocid spune:
doruletz
Poti sa o intrebi daca www.artline.ro/poze/lucrari/559992534469193.-fecioara-maria-cu-pruncul" target="_blank">aici o recunoaste pe Lady Greystoke cu pruncul?
*segmentation fault*
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Arata cam www.herodote.net/Images/SebastienTitienErmitage.jpg" target="_blank">asa
Alain n-avu' de lucru si o intreba pe Fatima daca stie pe cine reprezinta tabloul. Ea ii arunca o privire jignita si ii raspunde: "Bineinteles ca stiu. E Tarzan!!"
mai viu
beton la bonne femme
Arborik,asa e cu cupii,isi depasesc parintii una doo,ia zi sincer,tu te dai cu dracia aia?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
arboria spune:
iubi, dadada, ureaza-mi! am 4 luni si 2 zile de america
doru, numai caractere acolo, in corsica, huh?
mamirayu, da' ce, am-nnebunit? io's pe post de cuier. si de fotograf. si de secretara
cand oi avea o asigurare medicala beton, atunci, poate o sa ma dau si io.
Veve spune:
quote:
Originally posted by mara03
a vazut cineva www.cirquedusoleil.com/CirqueDuSoleil/en/showstickets/delirium/about_intro.htm" target="_blank">"cirque du soleil" live? io as da orice sa vad un spectacol.
Not yet!Da' daca dau suta de parai sa-mi rup gatu' la baletisti aerieni de-astia,sigur aleg varianta nuda a spectacolului.Se cheama www.zumanity.com/en/home.asp" target="_blank">Zumanity si-arata tare bine-n prezentari.
La Depeche vreau iooooooo!Poze poate,c-altfel nici o sansa!...
Arborica,welcome tu iuesei!Mi se paruse mie ca esti prospatura,da ma gandii poate ma-nseala batranetile astea...
Mei,io de 4 zile bag numai piftii si salata boeuf;moartea neuronului,nu alta!Ma uit in zare la ce (noi)proeminente mi se contureaza si ma-ntreb cat mai am pana pleznesc?!
Catalina,welcome si tie!Nu ca io as avea vrun drept de proprietate pe-aici,da' ca membru-n fan club imi permit!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by arboria
iubi, dadada, ureaza-mi! am 4 luni si 2 zile de america
no, welcome atunci! ai inceput deja sa-ti faci amr-ul? :)) in ce stat poposisi?
Fatima e o simpatica :)) poate intreaba, cum au avut si un copil?
Idora spune:
Buna dimineata la scandinavi!!
Ce sa va zic??Mie-mi prieste in Romania, sunt tot in chefuri si intalniriN-am ajuns sa citesc din urma dar sper ca v-ati distrat fain de Craciun!!O sa incerc sa pun niste poze daca o sa reusesc, ca aici merge internetul de zici ca sta, ca sunt pe dial-up, dar sper sa mi-l bag prin cablu si-atunci o sa fiu tot cu ochii pe voiDaca n-o sa mai intru zilele astea, va doresc un AN NOU FERICIT!!
Idora spune:
In sfarsit am reusit sa pun pozele:
http://community.webshots.com/album/528514549RQaBLw
Sper sa nu va speriati prea tare, cand o sa vedeti atata bautura pe masa, ca nu-i ceea ce pare