Scandinavii stiu DC...(97)
Raspunsuri - Pagina 12
lilanda spune:
'Mna ziua ,
dau si io cu iscalitul p-acilea, desi n-am nimic interesant de relatat. Mi-e o lene de aia de ma dor falcile si n-am chef de nimic-nimicuta...poate doar sa ma mai riz de niste poze cu comorazii la razbel...daca mai este (bai, in poza aia de o indica ccc Katarina, Justin arata de parc-a stat doua luni, numai prin transee )
Va pupez si ma duc back la hibernat!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
Naziua!
Nici io n-am mare lucru de zis da zic!
mai fratilor,oare e normal sa te sictiresti de munca desi nu ai inceput-o?Io am inceput deja sa ma gindesc ca mai am citeva zile de libertate,dupa care o iau de coada si ma apuca deprimarea!
M-am cam obisnuit sa o boieresc acasa,de doi ani cam tai frunze la caini ,sper sa nu am un soc!
maruto,ce frumoase poze!Sa pui si la albumu scandinav,daa???
Mihaela,lasa tu ca e bine si un Craciun in pijama la teveu,numa sa ai noroc de emisioni bune!
doruletu,unde gasesti mami articole d'astea?
P.S.-o trecem la catastif pe cataghe,obligatoriu,daca ea nu ne vrea,noi o vrem!
P.S-2 oare s-or fi intilnit tatalutoma cu lena,cu iileana?Pegaso,stii ceva in directia asta?
P.S-3 golaneala golaneala,da sa stim si noi?Itsmi stau cu carioca rosie si mai mai ti-as motiva absenta,ca stiu pe unde umbli,da restu........?
Absenta!
Gata,ma duc ,da nu stiu unde.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
luluci,daca doresti,la cererea telespectatorilor,mai bag niste poze cu soldateii,nu stiam ca o sa aiba asa un succes!.Cre'ca mai am vreo 2-3 tot asa de dobitoace(pozele)
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Irimell spune:
.........
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
cataghe spune:
ba vreau la catalog, cum nu!! ca si io is fan de mai toata lumea de pe aici!
Carmen, nush ce zici tu de aprilie acolo da' dupa ce trec zilele astea "grele" care au mai ramas poate ne intalnim la o poveste pe Ym sa ne lamurim.
Mihaela, daca n-ai ce face de rev hai pe chat ca sigur o sa mai fie lume (de exemplu io)
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
mai fratilor,oare e normal sa te sictiresti de munca desi nu ai inceput-o?
Rayu, am uitat sa-ti raspund: da, e normal!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
mara03 spune:
...si acum putina miscare, ca preava managiati burtoacele pline de sarmale si colaci...
hai, sus lenesilor!
unu
doi
trei
mara03 spune:
io am facut putina miscare si mi-am mai revenit, ca si io eram intr-o stare de hibernare nesanatoasa.
acum ma uit cu un ochi pe DC si cu unul la circ. imi place sa ma uit in perioada asta a anului la circ si la patinaj. imi amintesc de vremurile trecute cand ne bucuram enorm daca vedeam la tv un circ sau doua minute de patinaj artistic. apropo de circ: a vazut cineva www.cirquedusoleil.com/CirqueDuSoleil/en/showstickets/delirium/about_intro.htm" target="_blank">"cirque du soleil" live? io as da orice sa vad un spectacol. poate canadezele se indura de mine si imi trimit si mie circu' in romanika.
cata, bine-ai venit in poienitza si felicitari pentru locul de cinste din catalogul lu' mama rayu.
rayu, apropo de sictireala de munca vreau sa-ti spun ca e doar o senzatie si ca dupa ce mergi cateva zile la job ajungi sa-ti chiar placa si sa te intrebi cum ai putut sta atata in casa.
si apropo de intalneli: cine vine la vara la concertu' depeche mode? facem o trupa DC acolo?
unu
doi
trei
mihaela_s spune:
cata, cum asa, de rev si tu ? de fapt la tine e ziua inca...poate intru la chat, n-am mai fost din tinerete .
mara, unde va fi depeshu'? daca nu e departe, poate-poate...
io era sa-i vad pe cei de la soleil, dar aveau un spectacol putin cam pentru adulti si eram cu Diana. dar i-a vazut sora mea, a zis ca sunt asa cum le e vestea
hai tzuki
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!