Mamici de martie-aprilie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Catrinel_17 spune:
fetelor, un an nou minunat, multa fericire si sanatate in familiile largite!!
Numai bine pentru noul inceput!!!!!!
Plec in vacanta 4 zile, ne auzim in 3 ianuarie!
va pup cu drag pe toate!
mamicile de ianuarie au inceput sa nascaaaa!!!
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
Ciuf si Aida frumoase pozici.Restul fetelor daca ati pus poze,imi cer scuze dar am citit asa pe fuga!
Laura Ioana,multa sanatate si bucurie.Cineva acolo sus de iubeste Lauriciule!Bine ca totul a trecut cu bine!
Andreea G,extraordinara reteta de cozonaci!
Am pus pozici cu mine noi,cu cozonacul si cu sarmaua!
Va mai scriu maine inainte de a pleca din oras si poate am timp sa citesc si forumul de la a la z!Va 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Polixeni spune:
LA MULTI ANI burticutelor si bebicilor!!Un An Nou fericit,plin de sanatate,bucurii si nasteri usoare!!!!
Laura Ioana ma bucur sa aud ca v-a aparat Dzeu de un mare necaz!!! Doamne ce de dobitoci pot umbla pe strazi!! Mare mare grija!!Important e ca sunteti bine toti 3..vb aia masina se va repara!
Ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine de Craciun si va urez sa savurati si Revelionul cel putin la fel de bine precum Craciunul!
Si noi am sarbatorit Craciunul in familie,dar in stil grecesc, cu traditionala ciorba de curcan.Acum de Anul Nou vom taia Vasilopita (placinta cu banutz in ea..sa vedem cui ii va pica banutzul
).
Pupicei pe burticute!!!
Poli 29+ 
kim spune:
M-am racit si eu, fetelor! Si nu vreau sa iau nimic, ce sa fac sa-mi treaca fara sa-l supar pe bb?
Se pare ca nici una nu avem spor la bucatarit, eu mi-am pregatit tot felul de retete, dar n-am facut decat o oala mare de sarmale din care tot mancam, in rest noroc ca pe unde am fost invitati am mancat numai bunataturi. Sotiorul a facut supa de curcan, si in rest, mancare obisnuita. De revelion vreau sa-mi adun toata energia sa fac un tort de branza cu fructe, nu stiu daca reusesc. Si cum mergem de acasa, iar nu ma preseaza.
Frumoase decoratiunile, ciufilici, ai lucrat ceva la ele dar a meritat, te cred si eu ca n-ai avut chef de gatit.
LauraIoana, Doamne Doamne te-a pazit pe tine si familia ta, nu uita sa multumesti in fiecare zi si... pt fiecare zi.
Aida, multumim pt linkuri, n-am avut inca rabdare sa le citesc, dar le-am pus bine la favorite. In legatura cu bb miscacios, exact asa ma simt si eu, iar noaptea nu pot sa dorm mult timp pe o parte, dar imi vine sa rad, nu ma pot supara cand ma trezeste cu gimnastica ei.
26 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
kim spune:
Tina, acum ti-am vazut pozele, mare gospodina! ai facut de toate! si cozonacul ce bine arata! eu mi-am cumparat de toate ca sa fac cozonacul Andreei dar pana la urma am cumparat 2 si gata (de-ala mic necrescut, gen baigli, cu multa nuca, foarte bun). Noroc ca se gasesc de toate pe aici, muraturi si carnatz afumat ca la mama acasa. Dar nici nu prea am avut pofta de carnatz.
Si sa nu uit: chiar ca va sta bine cu bb!
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Pispirica spune:
Buna seara la gravidute! Ce faceti fetelor? sper ca ati petrecut un Craciun minunat si ca v-ati bucurat de darurile primite.
Eu mi-am luat liber zilele astea motiv pentru care am tinut-o dintr-o vizita in alta. In seara de ajun au venit pritenii nostrii in vizita, iar zilele urmatoare am colindat noi din casa in casa.
Acum Tcelen sa stii ca sunt la Galati. Poate ne vedem? Vad ca nu ai mai dat nici un semn de viata pe aici de ceva timp.
Nici eu nu cred ca o sa mai intru des, pentru ca o tot tinem intr-o vizita, rude... prieteni... asa ca...
LA MULTI ANI! UN AN NOU PLIN DE BUCURII FERICIRE IMPLINIRI SI TOT CE VA DORITI VOI. TOATE DORINTELE SA VI SE IMPLINEASCA. SI NU IN ULTIMUL RAND NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI. PUP TOATE BURTICUTELE!
_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
hi hi hi de cand n-am intrat am uitat sa-mi schimb sapatamana...si uite asa constat ca a mai trecut o saptamana si avem 26 ![]()
Laura Ioana slava Domnului ca ai scapat cu bine si numai cu o sperietura. imi pare rau pentru masinuta ta
dar lasa ca ea se face bine repede, desi stiu ca piesele pentru VW ajung mai greu dar mai bine sa fie bolnavioara masinuta decat voi.
Tina felicitari pentru sarmalute si cozonaci. harnicuta ca o albinuta. 
kim ai grija la nasuc. imbraca-te bine si bea ceiuturi multe si calde. si vestitul tylenol, ca asta se gaseste la voi.
racitura.
Polixeni la mine bunica mea face placinta cu ravas, dar de fiecare data varul meu e singurul care gaseste banul, asta si pentru ca mananca trei sferturi din placinta, dar anul asta e la Montreal, asa ca am scapat de el ![]()
Catrinel petrecere frumoasa de revelion si sa ne auzim cu bine la anul. Ce frumos ca te-ai intalnit cu Delia bravo voua.
Ciuf
fata talentata.
aida o felicitari pentru lucrusoarele luate pentru bebe iar in ce priveste tinuta de revelion sunt de acord cu tine. sa ne scuze lumea anul asta ![]()

zuzilici am vazut eu ca te cheama ca pe mine.
si numele tau se scrie legat?
_
Anamaria 26+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
aida_o spune:
numai pentru fetele din SUA si Canada (sorry celelalte fete...), am gasit un ghid de dezvoltare pt bebe (de la nastere pina la 1 an), gratuit, trebuie doar sa va treceti datele pe pagina asta si sa dati click pe Send.
23+2
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
nshiro spune:
Pup burticile
pentru vorbele calde si incurajari. Acum sunt mult mai bine, de fapt mi-am revenit la normal, chiar nu stiu ce a fost cu toana aia, probabil o alintatura de gravida, caci eu chiar nu sunt sclifosita de felul meu, ba dimpotriva, destul de stoica...
Aida frumoase pozele, dar mi se pare mie sau esti cam slabuta? Cel putin la fata .... Asa-i ca nu te-ai ingrasat deloc?
Kim foarte frumos patutul Aliciei! Esti campioana la cumparat, ce mai... Cat despre bebelina mea sper sa fie cel putin la fel de dragalasa ca piticii prietenelor mele... Sanatate multa, sa te faci bine repede repede.
Maria28 bine ai revenit! Poate iti faci timp si scrii mai des, ca sa avem si noi de la cine invata... fiind deja intrata in trimestrul 3!
Ama kaly cum stai cu alergia? A trecut?
Tania cand am citit ca ai primit deja valiza de spital, m-au luat niste emotii.... ce putin mai avem!
Catrinel ma bucur ca ai avut parte de un Craciun superb! Bravo! Distractie placuta in vacanta. Plimbareato!
Ile si pe mine seara ma termina durerea de spate. Si mai nou, dimineata cand ma trezesc, dat fiind faptul ca dorm pe o parte, ma dor oasele bazinului si piciorul de pe partea pe care am dormit mai mult...![]()
Doina cel eu pana acum (28 de saptamani) am in plus 11 kg, cresc vazand cu ochii, asta e, pana in martie sigur ajung pe undeva pe la plus 15, 16.... (asta in cazul cel mai fericit)
Ceela tare dragalasa burtica!
Ciuf m-am indragostit de casa ta si de decoratiunile tale!
ca de pe revista, ce mai....
Laura mi-a stat inima in loc cand am citit ce ati patit! Bietii de voi, ce cumpana... Ma bucur tare ca esti ok, dar cred ca sperietura a fost una zdravana!
Ileana marius ma bucur ca s-au asezat lucrurile si pentru tine. Te asteptam cu vesti de la doctor!
Tina hai ca m-ai convins de tot cu cozonacii. Diseara ma duc la cumparaturi sa iau ce-mi trebuie si maine ma pun pe treaba. Arata suuuuper!
rocsana si bebe chan
Luizax spune:
auliuuu,m bey, nu ma mai stergeti de pe listuta ca iosta p-acia. Am traba la servici, dar mai intru din cand in cand. :)))
Am fost la eco morfologica la Albu si am fetitza (cica) .... cat de sigure or fi astea? El zicea ca e 100% sigur. So....FATA...acum ne kinuim cu numele ca nu ne hotaram....