Mamici de martie-aprilie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
ceela spune:
Buna burtici, si SARBATORI FERICITE!
Am intrat si noi sa spunem ca suntem bine. Am terminat si cu serviciul, acum sunt in vacanta si din ianuarie iau prenatal. Acum realizez ca nu am ce sa imbrac de Revelion, si nici un chef sa cheltui bani pe ceva ce nu voi mai purta. Voi aveti ceva idei inovatoare sau ati trecut la cheltuieli?
Acum cel mai mult astept 4 ian sa merg la dr. sa-l vad pe bb la eco.
Intre timp sora mea a facut o pasiune sa-mi pozeze burtica.(am pus la poze 2 foto).voi aveti astfel de preocupari artistice?
De durut inca nu ma doare pe nicaieri, dar au inceput arsurile cand ma intind in pat, nici nu stiu ce sa iau sa-mi treaca.
Va urez tuturor numai bine, sa sarbatoriti la maxim venirea noului an, si sa aveti rabdarea necesara pentru a-l astepta pe Bb.
ceela, 30+
poze
aida_o spune:
ceela,
am vazut pozele, si sa stii ca arati asa cum scrie si pe maieu?/sutien? - adica super! in afara de burta, tu nici nu cred ca te-ai ingrasat.
legat de imbracamintea pt revelion, eu nu m-as stressa prea tare. as prefera ca de banii aia dati pe rochie (sau ce altceva ai vrea sa cumperi) sa iau ceva pentru bebe. lasa, ca te-o scuza lumea la revelionul asta.
vreau sa va zic ca discutam cu sotul despre ce facem cu lucrurile care nu-i vor mai fi bune lui bebe dupa ce creste (inclusiv carseat-ul care e numai pt pina la 1 an), si el a zis "pai cum? doar nu crezi ca luam altul la bebe2?". auziti voi, se gindeste deja la al doilea
las' ca-l vad eu dupa nopti lipsite de somn, daca mai are curaj sa se gindeasca deja la bebe2.
si eu vreau minim 2 copii, dar deocamdata ma concentrez la bebe1, mai departe nu pot sa vad, la sarcina asta ![]()
23+1
aida_o spune:
am gasit www.anbesol.com/baby/chart.asp" target="_blank">un desen cu virstele la care apar dintisorii copilului (stiu ca e cam devreme pt asta, da' eu mi-am printat-o deja :))) e dragut pt ca poti nota linga fiecare dintisor, la ce virsta a aparut. si sa o pastrezi pentru cind creste bebe :)
si am mai gasit www.4woman.gov/pub/BF.General.pdf" target="_blank">un ghid de alaptare:)
si www.pull-ups.com/na/specialoffers/Pull-UpsWTGSuccessGuide.pdf" target="_blank">cum sa-l inveti la olita. eu ma distrez de minune, dar si aflu lucruri interesante. cred ca niciodata nu-i prea devreme.
toate-s in engleza.
ciuf spune:
Dragele, am pus pzoe cu decoratiunile mele la: http://community.webshots.com/user/ciufuletz
Va rog, spuneti-mi, macar daca merge. Ca mi-am facut alt cont.
Eu azi sunt in focuri cu treburile. Nu mancare, nu curatenie, haine murdare, fiu-meu printre picioarele mele. Ma "ajuta" enorm.
De dim. imi punea cenusa la loc din gunoi in semineu. Albinuta de copil ce am
ref. la toaleta de Rev, eu o sa ma imbrac in niste pantaloni negri de catifea si am un sacou tot din catifea, negru cu argintiu, asa cat sa-i dea o tenta de ocazie. Am fost tare inspirata cand l-am cumparat ca nu eram gravida si m-am gandit sa il iau un pic mai larg sa-mi vina lejer pe corp. Asa ca am rezolvat-o.
Oricum sotul face raie cand ma aude ca pentru fiecare eveniment imi cumpar alata toaleta. Si celelalte zac prin dulap.
nshiro, am fost la un pas sa nu ma bucur de Craciunul asta. M-am simtit tare singura si fara chef de pregatiri. Noroc ca ne-au invitat niste prieteni la ei, si sa ma vedeti in ce viteza bagam la loc in congelator carnea tocata care o pregatisem pentru sarmale, legumele fierte pentru salata boeurr. In concluzie, nu am pregatit nimic anul asta. 

Ieri am fost la doftoreasa. Micuta e bine si misca tot pe jos. A zis ca e normal sa stea acolo. Mi-a aratat ca uterul e un pic cu doua degete mai sus de buric si ca mai dureaza pana o simt sus. Ca eu tot fac comparatie cu perioada din ultimul trimestru cu Luca.
Ah si mi-a zis sa iau ulei de peste pentru dezv. ochilor si creierului la bebuk.
Cel mai mare fibrom care il am e de marimea unei cirese. Si ca sa nu ma ingrijorez. Motiv ar fi daca ar masura cam cat un pumn.
Pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Ioana spune:
Salutare burtici! Vad ca ati avut toate sarbatori linistite si pline de papica![]()
Ciuf am vazut pozicile, sunt superbe!!! Ai un talent deosebit si un simt estetic super!!!
Fetelor eu am avut sarbatori nu iesite din comun, dar cu multa mancare de ma simt ca o gasca indesata, indopata...De la Mosu' am primit, ptc am fost cuminte, un parfum Very Irresistible, de la Givenchy.
Acu' sa va povestesc partea nasoala, care era sa ne faca sa petrecem Craciunul in spital sau mai rau (eu si sotul). Vineri, pe 23 dec, am avut accident de masina; ne-a lovit un retardat care venea din sens opus si a virat stanga in noi, in plina viteza...Ne-a ridicat pe doua roti, asa de puternic ne-a lovit, de am fost convinsa ca ne vom rasturna; noroc ca nu am patit nimic nici eu, nici bebe si nici sotul
Sotul meu era in stare sa-l omoare daca pateam ceva... Deci noi suntem bine... dar masinuta noastra e varza pe toata partea soferului - de la farul din stanga, pana la aripa din spate, inclusiv, e varza... si era masinuta noua, nu avea nici o luna de cand am luat-o, un passat ultimul model
...Acuma platim rate pe ea si stam cu ea in service
Dar, dupa cum am mai zis, trebuie sa ne bucuram ca nu am patit nimic, daca eram cu o masina mai slaba nu mai avea cine sa va scrie acum
Sper ca anul viitor sa ne aduca mai multe bucurii si impliniri
Mai vorbim
Laura
cu
? 28+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
aida_o spune:
ciuf,
tare frumos ai decorat. si nu mai zic ca totul pare asa cald, primitor... foarte frumos. catelul acela e al vostru? e un pinscher sau ce rasa?
mi-a placut ca puiul tau vad ca l-a facut si pe mosu' sa rida ![]()
sa stii ca nici eu n-am gatit nimic traditional anul asta, ca nu m-a lasat sotul. a zis ca nu se merita atita stat in picioare in bucatarie, cind eu trebuie sa ma odihnesc si sa am grija de mine si de bebe.
Laura,
Dumnezeule, bine ca sunteti teferi! cineva acolo sus va iubeste, clar! saracuta de tine, ce speriata oi fi fost... si bine ca si sotul tau e ok, ca lovitura a fost pe partea lui. eu stau si ma uit de multe ori la sotu-meu si ma gindesc ca as fi terminata daca i s-ar intimpla ceva, e totul pt mine! acu' vine si bebe, o sa am doua griji si doi preferati :)
anairda36 spune:
Catrinel draga ma bucur mult ca te-ai simtit bine si parca simt asa un entuziasm in tonul tau 
Ile fa-ti analizele ca nu e rau dar nu cred ca s-a intamplat ceva. Eu am avut dureri tare mari de spate in luna a 3-a, acuma vad ca sunt ok, suportabile. Incearca sa-ti impingi burtica inainte cand mergi, o sa vezi ca nu doare asa tare ca si cand mergi cu coloana dreapta.
Dea fiecare copil misca diferit, nu e o regula, nu te ingrijora. Daca chiar vrei spune medicului sa te monitorizeze o juma de ora- o ora.
Vai Laura Ioana m-am ingrozit cand am auzit de accident. Multam lui Dumnezeu ca sunteti bine toti trei. In privinta masinii, stiu ca nu-i placut dar fiarele se repara.
Asa si eu aida_o ma rog sa mi-i tina sanatosi Dumnezeu si pe sotul meu si pe bebe din burtica, sa nu sufere niciodata.
29+
aileana spune:
Anairda, imi place sa numesc mersul asta 'mersul pinguinului' si recunosc ca, oricat ma chinui, de vreo saptamana nu ma pot controla sa merg altfel, mai ales dupa ce-am mancat. Sunt ca un adevarat Charlie Chaplin, imi mai lipseste bastonasul si mustatza![]()
![]()
.
Ile77, nici eu nu cred ca e vreo problema, dar pentru linistea voastra si mai ales a sotului, fa-ti analizele ca nu strica. Recunosc ca am pisica casa, dar nu am nici un fel de contact cu toaleta ei si o mangai mai rar si ma spal repede si bine-bine pe maini. Promit ca o sa-i fac album pe net s-o vedeti cat de superba e.
Laura Ioana, Dumnezeu v-a pazit pe tine si pe sotul tau de o nenorocire. Ma bucur ca sunteti teferi si sanatosi, lucrurile se repara, asta conteaza cel mai putin.
Cat despre sotz? Sunt momente cand ma gandesc ca de cand suntem impreuna traiesc cu adevarat si nu mi-as putea inchipui viata altfel decat impreuna cu el. Sper ca nu sunt prea siropoasa.
Va pup si mai vorbim. Acum admir cerul albastru si soarele de-afara.
28w6d
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
Catrinel_17 spune:
Doamne, Laura Ioana, ce soc!!! Bine ca ati scapat teferi!!!!!! Ce idiot! Sper ca va plateste asigurarea pagubele, nu? Ai grija de tine, te-ai speriat tare? Bine ca nu ati patit nimica!!
Anairda, daaa, mie mi-a placut mult!!! Monsieur nu a suportat prea bine, saracu – a tot stat in potoale si discutii cu ai lui, care erau asa bucurosi ca a venit acasa, ca nu il lasau nici macar sa se intinda putin dupa masa…. L-au cam secat!
Aidaaaa, gemanutza? Excelent!!! Se pare ca gemenii se inteleg fantastic intre ei. Cel putin la mine e valabil. Multumesc pt linkuri, am salvat si breastfeeding manual, si pagina cu dintzisorii, si chestia cu olitza.
string tot…
Dea, nici a mea nu ma loveste asa naprasnic, e tare finutza. Mai mult zvicneste. Numai de vreo 2-3 ori am tresarit cind m-a pocnit, dar atita, in toata perioada de cind a inceput sa miste.
Sper ca s-a intors cu caputzul in jos… daca nu, am gasit niste exercitii aici: http://www.huggies.com/au/pregnancy_birth/antenatal_care/babys_position.asp
Anairda si aileana, pina si mama mi-a zis “draga mamii, mergi ca o rata” (da’ cu duiosie mi-a zis!!
asa ca…. ce sa mai zic. Sunt o ratza. Ata ete.
Ile, daca pisica nu vineaza pe afara, e mult mai putin probabil sa faca toxo.
Ciuf, frumoase decoratiile!!! Ai talent!! Si ce brad frumooos!
Serj 
Pispi, pe unde umbli iar?

Catrinel & bb mik
ileana_marius spune:
Nshiro multumesc mult. Se pare ca lucrurile se vor rezolva si pt. mine. Am vorbit in tara la compania de asigurari care au luat legatura cu cei de aici. M-au sunat si mi-au dat o adresa unde sa merg la control. Abia astept sa ajung acolo, am lasat pe sapt. viitoare, dupa sarbatori. Sper ca toate costurile sa fie acoperite si sa nu fie nici o problema.
Oricum bb misca din ce in ce mai tare si mai des.
Va doresc tuturor un an nou fericit! La multi ani! Multa sanatate, sarcina usoara in continuare si nastere usoara (se apropie).

Ileana
24+
Ghindoaca