Mamici de martie-aprilie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

M-am intors!!
Si m-am si vazut cu Delia, nu stiu daca a intrat si ea sa va zica, a fost tare misto!!!!!
Doua burtici la taclale pe aeroportul din Budapesta! Delia!!!

Acasa a fost… demential, atita mincare nu am vazut in viata mea, socrii mei s-au pregatit cit pt o armata, si noi doi… na, cam firav… Desi am incercat sa nu exagerez, cum naiba sa nu rezisti la toate bunatatile alea??? Cred – pe bune!! – ca am pus 2 kile in 6 zile. A fost si frumos de Craciun, a nins, era totul alb…au venit niste rude de la Aiud si au cintat o colinda dumnezeiasca, absolut minunat!! A fost foarte frumos, ce bine ar fi ca si la anul sa putem face asa, in plus, cu bebitza!! Si am fost rasfatzataaaa, asa cum am vrut eu. Aproape tot timpul

Acuma iau din urma sa citesc ce ati mai facut. Andreea Georgiana, si eu sunt geamana asta-i chiar misto!!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna fetelor,

Gata si Craciunul 2005. Eu l-am petrecut cu fam sotului si niste rude. A fost ok, nimic deosebit.
La cina de Craciun a fost invitata si o matusa de-a sotului .Ea are vreo 88 de ani si e senila rau de tot saraca.Uitase ca e Craciunul si ca fusese ivitata la cina, asa ca in lipsa de ocupatie se apucase ,tocmai in ziua aia, sa adune de prin casa tot rahatul si pårul de la pisici. Ea locuieste singura intr-un casoi ,numai cu 4-5 pisici.
Acum , sotul meu ,care nu e chiar un simpatizant al batrinei, se cam ingrozea cind vedea ca-si baga miinile peste tot, prajituri, bomboanele de ciocolata, mai lua cu mina o bucata de carne etc.
Si pe urma ma serveam si eu din aceleasi platouri.
Sotul meu era stresat ca sigur matusa ,cum e asa senila, uitase sigur sa se spele dupa toata curatenia dupa pisici.
Asa ca am avut lungi discutii cu el, sa fac cit mai repede testul de toxoplasma.
Asa ca m-a batut la cap pina i-am promis ca pe 19 ian, cind am ora cu dr ii zic sa-mi faca analizele.
Eu nu cred ca situatia e chiar asa grava, dar asa e sotul meu,cind il ingrijoreaza ceva nu scapi de el pina nu e pus totul la punct 100%.

Nshiro, sigur de revelion va fi mai bine. In legatura cu sosul de lasagna, eu cumpår din oras un pachet care include si sosul sub forma de praf, pe care trebuie sa-l amestec doar cu lapte si apa.Sigur as putea sa-l fac in casa ,dar parca e mai simplu asa

Fetelor voi cum stati cu durerea de spate? Pe mine ma ucide.
Seara cind ma pun in pat abia imi gasesc o pozitie sa pot adormi. Devin din ce in ce mai greoaie si abia ma mai misc.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa in continuare

ile30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Va salut si eu dupa o perioada de pauza. Sper ca sunteti bine, chiar daca multe dintre voi scriu atat de putin.
La mine Craciunul a fost ca in fiecare an in familie, intai in Bucuresti la socri si apoi in provincie la ai mei. Mancare multa si buna dar a trebiut sa ma temperez putin pentru ca am primit rezultatul analizelor si colesterolul este mare. Pe de alta parte am anemie, fierul este bine, dar proteinele sunt sub limita. Ecuatia asta mi se pare putin complicata pentru ca ar trebui sa mananc carne dar slaba sau proteine vegetale. Am facut sarmale din carne de vitel care sunt foarte bune dar parca nu au legatura cu Craciunul, nu tu slaninuta, nu tu gust de purcel dar sanatosi sa fim ca restul ... vin.
Catrinel ma bucur ca te-ai intalnit cu Delia, poate la anul va vedeti si cu bb-ii langa voi.
Nshiro imi pare rau ca nu te-ai putut bucura de sarbatori asa cun ti-ai fi dorit dar cred ca trebuie usor, usor sa adopti sarbatorile locale ca sa puteti avea mai mult timp liber impreuna.
Ile77 durerile de spate la mine sunt vechi asa ca acum sunt obisnuita cu ele, mai rau este cand nu pot sa merg din cauza durerilor de spate. Acum mi-au aparut si dureri de oase sau articulatii in timpul somnului si ma trezesc visand ca ma bate cineva.

Cam atat despre mine, sper sa fiti si voi mai active in zilele urmatoare.

Ema 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare tuturor,
sper ca ati avut un Craciun fericit alaturi de familii.
Eu l-am petrecut cu parintii mei, fara sot, el a stat acasa la munca.
Ma tot gandesc, stie cineva cat de des trebuie sa se miste copilul la 28 de sapt.? Ca a mea fetita ori e finuta tare, ori sint eu nesimtita, dar nu o simt prea des, numai din cind in cind si atunci lovituri finute, nimic major.
28 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Sarbatori fericite in continuare si un an nou frumos, cu bebici sanatosi!
Sper ca sunteti bine cu toatele si bebicii, chiar si cele care nu au mai scris!
Noi am "petrecut" mai linistit, acasa, i-am chemat pe ai nostri la noi. A fost dragutz, multa mancare... Drept si pentru care m-am cam ingrasat. Am luat vreo 10 kg de la inceputul sarcinii, ma simt ca o "bombitza" umblatoare. Nu ma mai incape nimic in afara de salopetele de gravida. Voi cum stati la capitolul kg in plus? Cred ca e nu e o intrebare tocmai buna, avand in vedere ca vine dupa sarbatorile de iarna
Bebe al nostru e destul de mishcacios in general, astazi si ieri a fost cam somnoros si puturoshel. Pe de alta parte si eu am fost cam ametita, cred ca are legatura cu presiunea atmosferica. Ii place sa se joace cu taica-su incepam de la 11:30 - 12 noaptea vreo ora... Taica-su in gadila sau pupa si el da din piciorushe si manutze
Eu am intrat in concediu, asa ca ne vom "auzi" mai des decat inainte. Inainte de a intra in concediu, seara (la inceput, pe la 7 seara, dupa care ora a scazut progresiv si ajunsese sa se manifeste de la la 4-5) incepeam sa am dureri de burta si am decis ca nu e cazul sa il chinui pe bebe. De cand stau acasa ma cam plictisesc, dar macar nu m-a mai durut burta, nici macar o data. Deci sper ca am luat decizia buna pentru bebe, desi ne cam afecteaza "financiar" .
Ati inceput sa luati lucruri pentru bebe? Noi i-am pregatit camera, pentru ca ne-am gandit ca mai incolo ne va fi mai dificil si nu am vrut sa lasam pe ultimul moment. Acum de-abia astept sa vina si bebe, sper sa ii placa

Doina 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Andreea, despre miscatul lui bebe, stiu ca sunt tot felul de povesti, ne sfatuiesc sa il monitorizam si sa numaram miscarile in ultimul trimestru, dar eu nu prea imi fac griji de-astea. Atata timp cat il simt miscand din cand, sunt relaxata, e ok. Nici bebe al meu nu misca puternic, nu ma doare. Il simt din cand in cand, dar e destul de finutz. Cateodata probabil se intoarce de pe o parte pe alta, ca il simt mai ciudat, dar in general e destul de cumintzel Cel mai haios e ca l-am surprins de cateva ori cand cred ca sughita. Tresarea usor si regulat. Mi se pare tare haios sa stii ca are si el vetzishoara lui, inauntru acolo.
Doina 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Scumpele mele...n-am mai reusit sa intru de ceva vreme...asa ca nu imi ramane decat sa sper ca ati avut un Craciun ca in povesti, cu zapada...brad frumos...daruri multe si bebici miscaciosi, sanatosi si bucurosi in burtici , iar daca nu reusesc sa mai intru pana anul viitor...va doresc sa aveti parte de un An Nou plin de bucurii si sanatate...de copii voiosi, sanatosi si nu in ultimul rand de nasteri cat mai usoare...exact ca fulgul de nea...va sarut pe toate pana la nexta recitire si sa auzim de bine!!Zmaaaaaaaahhhh!!!!

Io24+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17
Andreea Georgiana, si eu sunt geamana asta-i chiar misto!!!

Si eu, si eu! Initial am vrut ca bebe sa fie tot geaman (cultul personalitatii, deh! ), da' uite ca nu s-a potrivit :)

23+1

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

bebe al nostru e din ce in ce mai activ, il apuca gimnastica fix cind eu vreau sa dorm... degeaba ma intorc eu pe toate partile (poate-poate si-o gasi o pozitie mai buna si se mai linisteste), ca tot intr-o miscare o tine.

azi dimineata la 5 m-a trezit pt ca sughita (sau asa cred eu, ca erau prea identice si regulate miscarile). bine-nteles ca abia am reusit sa adorm, iar la 6:30 oricum trebuia sa ma trezesc ca sa plec la birou... azi si miine muncim program normal, iar vineri numai jumatate de zi. m-am cam lenevit de cind cu zilele astea libere, de cind am ajuns la birou mi se pare imposibil sa mai intru in ritmul de lucru....

fetele care aveti in jur sau peste 30 de saptamini, eu citisem ca bebe incepe sa miste din ce in ce mai incet dupa 30-32 de saptamini, pentru ca e deja maricel iar spatiul ii este din ce in ce mai limitat. asa ca nu cred ca aveti de ce sa va speriati.

23+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

doina_cel
merci de raspuns, cred si eu ca e ok, dar ma tot intreb ce se intimpla ca alte fete tot zic ca le loveste, a mea e mai finuta si, ca si tine, citeodata il simt mai ciudat ca si cum se intinde burta, cred ca se intoarce si o data l-am prins sughitand si cam atat. Sper sa fie ok ... o sa ma mai uit pe internet sa vaz ce zice lumea.
28 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput