Mamici de martie-aprilie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Nshiro draga, iar ma minunez cat de frumosi sunt puii de japonezi... Asa scump o sa fie si puiutu' tau?

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Fetelor, sper ca ati petrecut frumos!
Vad ca deja la mai multe dintre voi Mosul a avut "talente de bijutier", cum a zis Kim. Si la mine la fel, in sfarsit un set dorit de mult din aur alb. Si puiutul mic s-a bucurat mult de ce a primit, nu mai iese din jucarii.
Noi am petrecut acasa, cu invitati. De mancat insa nu am exagerat, asa ca nu cred sa fi pus ceva in plus.
Va pup pe toate,
Ariadna, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Nshiro draga imi inchipui ca te-ai simtit singura departe de cei dragi, stiu bine cum este. Desi sotul a fost langa mine (nici lui nu-i e usor) si am fost cu inca 3 familii de romani, prieteni de-ai nostri in noaptea de craciun, cu toate astea sa stii ca toti aveam lacrimi in ochi cand ne-am amintit de acel loc la mii de km departare pe care inca il mai numim "acasa". Nu mai plange ca plange si bebe tau (eu m-am gasit sa fac morala care nici nu-mi trebuie vreun real motiv ca sa plang dar nah se sfaturi sunt buna) si gandeste-te ca la urmatorul craciun, chiar daca tati va lucra, il vei avea pe bebe cu tine.
Zuzilici scumpilici si tu tot cu butoiu ala de melancolie?
Exact aida_o, pline si miscatoare ne-au fost burticile :))) a mea si acuma e tot asa.
Va pe toate.

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Nshiro iubita, si eu am fost la fel vineri si sambata, chiar daca suntem impreuna cu parintii, este o perioada in care suntem foarte sensibile. De vina sunthormonii, care fac ravagii. Asta e, gandeste-te ca o sa treaca si perioada asta si tu trebuie sa fii tare si pentru tine si pentru puiul tau.

Referitor la 'burtici pline si miscatoare', cred ca zilele astea am pus 1kg, dupa lupte nenumarate cu sarmale, carnati, cozonac si alte minuni. Cred ca l-am capiat pe bebe, dupa stilul de pana acum am sarit in mancarurile de sezon instantaneu. Mersul? Evident, ca doua ratze, si bete pe deasupra. Traiasca masina!!, desi tare bine fac plimbarile. Burtica a crescut, bebe e super dragalas, activ, raspunde la mangaierile si vocea mea iar eu, evident, ma perpelesc de drag.

Va pup mamicilor si va doresc sa va bucurati de puii vostri cel putin la fel ca mine.

PS: http://community.webshots.com/photo/438630892/529640236oQViBO am pus o poza de azi de la mini-party-ul de la birou cand am facut tombola si ne-am indopat .... IAR... ca spartii.

28+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am adormit cu cantecul mobilului suspendat si ne-am trezit cu gimnastica de dimineata a fetei, cu patutul langa noi... pfuai, abia astept sa ma trezesc la ea, s-o vad acolo in patut! aseara nu m-am saturat sa stau acolo in camera, mi-am tot gasit de lucru prin preajma...

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna burticutze ,imi fac si eu aparitia dupa mult timp ...sper sa ma iertati ca nu dau prea multe semne ...dar imi place sa va citesc si mai mult sa implic ,asta in ultimul timp cand simt ca nu mai am asa putere ,ma simt ciudat de slabita ,la analize m_au gasit cu anemie si putin calciu ,acum sunt cu vitaminele dupa mine ,nici in seara de Craciun nu am scapat ...poate o sa imi revin si eu ,deocamdata ma simt ca o baba la 80 ani ,abia ma misc ...de ingrasat m-am ingrasat cu 14 kg ,bebeita mea la 30 sapt cantarea 1.500 grame si e totul bine cu ea ,e deja cu capsorul in jos .Noaptea nu ma lasa a mea bebitza sa dorm deloc ,stau la Tv si vad aproape toate filmele pana in zori cand adorm si eu, in general dupa 12 ma trezesc
Sper ca ati avut un Craciun fericit alaturi de cei dragi ...si noi ca toata lumea am avut o seara speciala si de neuitat
pup toate fetele pe burtici
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI! STEFANILOR si STEFANIILOR ... si derivatilor din acest nume sfant. Fetelor cu ce va mai laudati? Eu am mancat zilele astea de cred c-o sa explodez ... si mai rau e ca nu stiu cum sa mai pun putina frana, ceva. Noroc ca n-am prea multe dulciuri prin zona. Dar si asa tot cred c-am pus mai bine de-un kg. Mi-e frica sa ma cantaresc.
Aseara a simtit-o tati pe pitica, nu va spun bucurie mare pe capul lui. Azi dimineata am dormit pana cand si-a bagat el mana iar sa-i zica piticei. Si-avea o mana rece ...brr. M-a trezit pe mine dar nu si pe ea. Chiar zicea: "Doarme printesa ca si mami." Adevarul e ca de cand sunt in mini concediul asta dorm si eu in sfarsit mai bine, chiar foarte bine, de la 11 pana a doua zi la 8:30. Recuperez pentru lunile cand stateam cu ochii in tavan de pe la 4 dimineata.
Dragelor va urez sarbatori fericite in continuare si petrecere frumoasa ce anul nou.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bine v-am regasit fetelor..vad ca toata lumea a petrecut de Craciun si a mancat de toate..si eu am facut la fel,iar acum ma lupt cu o alergie aparuta de la mancare de nu mai pot dormi noaptea de mancarimi..si mai trebuie sa tin si regim exact in perioada asta..uff..sper sa scap de ea cat mai repede ca e foarte enervanta!In rest suntem bine..de Revelion plecam la Sinaia pentru 3zile,bebe e foarte miscaret si de abia asteptam cu totii sa se nasca!
Va pupam pe toate si un An nou fericit!!!!io 22+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La MULti Ani si sarbatori fericite in continuare!!!!
vad ca ati petrecut bine, cun mici exceptii....
nshiro imi pare rau ca nu ai avut parte de un Craciun asa cum ti-ai dorit. nici noi nu am petrecut, am stat acasa ca niste mosnegei, cu bunica sotului meu si cu puiul care a fost tare incantat de ce i-a adus mosul ca nu-i mai trebuia mici mancare nici somn. asa ca am recurs la amenintari ca ia mosul jucariile inapoi.
cu mancarea.... am reusit sa mancam mult chiar daca am stat acasa.
fetelor, va doresc sa va bucurati in continuare de sarbatori, sa terminati anul cu bine si noul an sa va aduca numai bucurii

tcelen ce este cu tine, nici acum nu reusesti sa intri???
cat priveste pregatirea de spital, cineva intreba daca am inceput? eu ma gandisem sa incep cu anul nou, dar cred ca saptamana asta voi pregati macar carutul, iar in ianuarie voi incepe sa-mi fac valiza de spital.
pupici multi la toate si SArbatori Fericite!!!!

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare

Mare rusine trebuie sa-mi fie. *De la Craciun am program... sarmale acasa-sarmale in vizita , friptura, dulciuri si altele bineinteles interzise acasa -la fel si in vizita. de 2 zile mananc intruna de o sa-mi tocesc maselele. Si apoi o sa incep sa ma plang la voi ca "ce m-am mai ingrasat!"
Seara de Craciun a fost asa si asa, am fost la nasi unde am mai gasit vreo 2 familii dar nimic deosebit.
Mosul mi-a adus "valiza" de spital compusa din halat, papuci, camasi speciale penru alaptat (ciudate au niste gauri in dreptul sinilor dar eu nu am sinii prea mari nu stiu cum o sa-i scot pe acolo), toate asortate si frumos colorate.
Am reusit sa-mi fac album dar nu stiu cum sa-l pun poate ma ajutati voi, va rog...
nshiro nu mai fi trista. Gindeste-te ca nu mai esti singura. Incearca sa vorbesti cu bb sa vezi cum trece timpul si supararea.
Bebelina mea nu misca foarte mult putin dimineata si putin seara si abia pe 9 ian. mergem la control. Sa-mi fac oare griji? Acum dupa ultimul calcul avem 24s2d.

v-am pupicit pe toate si pana la revelion merge urarea

la sarmale inainte! o sa sparg cintarul dupa revelion daca nu-mi ararta cat vreau eu

pa,pa, pa

tania

Mergi la inceput