Mamici de martie-aprilie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 2
ANDREEA GEORGIANA spune:
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE LUMINA SI BUCURIE!!!SPER SA VA FI ADUS MOSUL CEL BUN TOT CEEA CE V-ATI DORIT SI MAI MULT DECAT ATAT!SI NU IN ULTIMUL RAND,TOATE GANDURILE BUNE BEBEILOR DIN BURTICI SI POATE CANDVA,LE VOM POVESTI DESPRE PRIMUL LOR CRACIUN,CEL DIN BURTICA.
Adar,felicitari pentru minunea in roz!
Kim,nu te impacienta,nu esti singura care a ajuns la 64 de kg...Si nu se stie cate se vor mai depune odata cu aceste sarbatori.Dar asa cum trebuie sa stie si Aida,vom redeveni ceea ce am fost si chiar mai mult decat atat.Si bebeii nostri vor fi mandri de noi,ca sa nu mai vorbim despre tatici... .
Noe,eu sunt in zodia Gemeni.
Aileana,MP,sa va traiasca grasuneii si s-o tina tot asa!
Mie mi-au iesit super cozonacii si sper ca si voua la fel.Oricum,astept vesti si eventual pozici(ca noi nu am reusit sa-i fotografiem).In schimb,am pus cateva poze cu mine si bradul nostru,primul in casa cea noua.Tati l-a impodobit,in timp ce mami ,,bucatarea,,.Gata.Pupici...sarbatoresti!!!!!!!!
ANDREEA GEORGIANA +26 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
nshiro spune:
Ce liniste pe aici.... Inca petreceti? Eu deja azi am fost la serviciu... maine la fel si poimaine... de joi am liber aproape o sapatamana, insa tare nu am chef de nimic. Am avut un Craciun cam deprimant...
si totul numai din cauza serviciului sotului. A muncit de joi noapte pana vineri seara cand s-a intors acasa si a picat lat, dormind pana sambata pe la pranz cand am plecat in orasul vecin la o prietena la petrecerea de Craciun. Numai ca el a stat vreo doua ore si a trebuit sa se intoarca la munca 
. Am venit si eu a doua zi acasa fara nici o tragere de inima caci stiam ca e obosit si va dormi, deci ori cu el acasa dormind ori lipsa e acelasi lucru... Am ajuns inaintea lui si m-a luat o jale si un plans... pana mi s-a facut rau
, mai ales ca anul trecut pe vremea asta petreceam in Romania cu el, cu toata familia, prietenii... A incercat el sa ma impace, mi-era si mila de dansul ca doar nu are nici o vina si m-a scos sa-mi cumpere cadoul de Craciun... dar fiind atat de suparata am mers fara nici un pic de entuziasm si chef... Mi-am ales o pereche de cercei, caci tocmai imi pierdusem unul acum vreo saptamana, dar tare as fi vrut sa-mi fi facut el surpriza...
Voua ce v-a adus Mosul? La petrecerea de Craciun a fost frumos, s-a costumat un nene in Mos si a impartit cadouri la pitici, am stat la palavre si dupa miezul noptii am mers la discoteca... Eu am stat cumintica pe scaunel si am baut suc, dar si asa am facut vreo 3 cuceriri...
(burtica nu se vedea ca eram infofolita intr-o geaca)... Anyway, nici azi nu ma simt prea vesela, nu stiu ce se intampla, nu prea m-am confruntat pana acum cu stari din astea si nu inteleg daca e de la sarcina sau chiar am niste frustrari care au rabufnit acum...
Aici sunt niste poze de la petrecere:
http://community.webshots.com/album/528270803jabhgB
rocsana si bebe chan
nshiro spune:
Ile felicitari pentru bebe frumos dezvoltat!
Cum faci sosul de lasagna?
Tania asteptam nerabdatoare pozele cu mamica si cu rochita.
Adar felicitari pentru printesica Maia, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Irina ma bucur sa aud ca bebe e bine si ca nu te mai stresezi. Ce faza cu furatul la doctor... nu pot sa cred cum sunt capabili unii de asa ceva...![]()

Ileana marius bien ai revenit! Imipare rau ca inca nu ai vesti prea multe despre bebe... Tre sa-ti fie greu acum la inceput ... Lasa ca va fi bine pana la urma!
Tina a trecut raceala? Te simti mai bine?
Aida iar vii sa ne oftici cu ieftineala din America? Sunt minunate, sa le stapaniti sanatosi! Cat despre foi, chiar in kanji erau scrise! De fapt amestecatura de kanji cu hiragana si katakana, de asta m-am si milogit de sot sa ma invete sa le citesc si am facut o mie de repetitii...
Noe nu prea am auzit ce ar fi indicat sa faci sau sa nu faci cand bebe are circulara de cordon... Eu cred ca numai bebe "face" si "desface" acolo in burtica... deci nu prea depinde de tine...
Aileana si MP felicitari pentru bebelinii perfecti!
Andreea Georgiana tare frumoasa mamica si rochia e superba! Numai doua pozici te-ai indurat sa pui?![]()
rocsana si bebe chan
Zuzilici spune:
Nshiro iubita sa stii ca nu esti singura cu stari de genul asta care asteapta doar, doar, sa se intmple ceva sau sa zica cineva oricat de putin, pentru a cadea in starea asta
. Si eu sunt la fel in ultima vreme, dar incerc sa ma abtin pe cat posibil. Incearca sa nu mai plangi atat de mult ca o sa ai bebel plangacios in loc sa fie vesel. (cine s-a gasit sa dea sfaturi
). Stiu ca ai avut motive dar totui sa plangi pana ti se face rau, nu-i bine.
Uite iti promit ca dupa ce nastem daca mai ai chef de-un "bocet vesel" ne dam intalnire pe messanger si plangem pana ne saturam.
Pana atunci ia de la mine
dulcei ca sa-ti treaca supararile si plansetele si sa stii ca scot cureau daca mai plangi asa de mult. Majoritatea celor plecati intra intr-o stare de genul asta in preajma sarbatorilor si la noi (cu hormonii zbantuind) probabil ca se amplifica si mai rau sentimentul asta, dar trebuie sa ne gandim si la burticile noastre, nu?
Eu de Craciun am primit un plovoras special de gravidute si creme pentru vergituri, sani, picioare si alte cele, dar ce m-a facut sa plang a fost o pijama mai speciala cu care sa pot sa laptez mai usor si faptul ca din acelas material are si bebel o camasuta de noapte si-o tichiuta. Mi-au dat lacrimile de bucurie, ca saraca mama nu stia ce sa mai creada ... Am sa pun poze imediat ce le scot de pe camera.
Sper sa te simti mai bine si sa te bucuri mai mult de sarbatorile acestea. Te
cu drag si sunt prin zona daca vrei sa mai stam de vorba. ID-ul meu de yahoo este: anamariabis@yahoo.com
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
aida_o spune:
La Multi Ani, fetele! La noi a fost un Craciun banal, nu prea am ce povesti. Am profitat de vremea frumoasa si am iesit la plimbare, cam atit :) Am pus si niste poze aici, numai patru cu mine.
22+6
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
ciuf spune:
Salutare, dragele
Craciun fericit!
Cum ati petrecut? Burticile v-au fost pline?
Noi sambata seara ne-am dus la prietenii nostri unde a venit Mosul. Ce sa va spun... Cadouri multe pentru pitici, fetita prietenilor are vreo 3 anisori si a vrut sa cante singura colinde, a spus o gramada de poezii Mosului, dar ce sa te faci cu al meu odor... Era asa de nerbadator sa-l vada pe Mos Craciun, iar cand l-a vazut ... s-a lipit afis de taica-sau, ii batea inimioara la ca la porumbel si ii soptea la ureche cu o voce stinsa "Mi-e fica". Asa ca vai de noi. Ce Monstrulet avem in batatura.
Pana la urma si-a mai dat drumul si a inceput si el sa spuna ce stia. Si anume: eu spuneam rata, rata, shoaa (adauga el)/ ce te plimbi pe shoaa (ulicioara)/ cu pantofii galbioi (galbiori) s.a.m.d. Spunea numai ultimul cuvant din fiecare vers. Dar cu toate astea Mosul a fost bun si i-a adus multe cadouri. Eu am avut grija sa le impachetez cat mai frumos si sa aiba cat mai multe masinute.
Mie mi-a adus un ceas Seiko, batusem eu un apropos cum ca mi-as dori de ziua mea un ceas mai ca lumea si Mosul s-a gandit sa mi-l ia acum, ca pana in aprilie poate uita.
Sotului i-a adus un aparat de ras electric si o carte de inginerie de vreo $100.
Cuminti cu totii.
A doua zi dimineata am avut grija sa mai pun mici cadouri pentru Luca sub brad. Ca eu i-am spus ca Mosul vine si lasa cadouri si sub brad la copiii cuminti. Si cum a fost un cumintel ca in noaptea aceea a dormit la el in camera, in patutul lui, am zis ca merita.
Doamne, fetelor, e minunat sa-i vezi pe pitici cand sunt fericiti.
Toata ziua s-a jucat cu masini, camioane, avioane, elicoptere.
Dupa-amiaza am fost invitati la niste romani, unde am mancat ca o sparta. Asa ca de la altul. Numai bunatati, traditionale romanesti. Ce sarmale bune, salate, alea-alea. Nu mai spun ca deja poftesc.
Am venit acasa mergand precum o rata. Vedeam numai patul in fata ochilor. Deh, lacomia se plateste. Si normal ca noaptea nu am putut dormi la cat am balotat toata ziua.
Maine, poate reusesc sa pun poze de la Mos si cu bradutul meu cel rosu.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Salutare, dragele
Craciun fericit!
Cum ati petrecut? Burticile v-au fost pline?
da, pline si miscatoare
Se mareste clanul :)www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
aida_o spune:
apropos de copii si Mos Craciun: la o emisiune de stiri, o fetita era intrebata ce-si doreste de Mos Craciun, la care ea a inceput sa insire o lista kilometrica; reporterul ii zice apoi: bine, dar are mami atitia bani sa-ti cumpere toate cadourile astea? la care fetita, putin mirata ca reporterul a putut sa intrebe asa ceva: pai nuuuuuu, ca Mos Craciun le cumpara, nu mami! ![]()
ROROSU spune:
Sarbatori de poveste, printeselor!
Noi l-am adus pe piticul cel mare (de aproape 3 ani), de la parintii mei, la noi, in Bucuresti. Ne-am bucurat tare mult unii de altii, eu am reusit sa-l sarut de nenumerate ori, iar el este foarte incantat de noi ! Tati ne face program, maine mergem la Zoo, poimaine la ceilalti bunici, raspoimaine la Tandarica !
O amosfera linistita, care face ne bine !
Va pup si va urez si voua sa va bucurati de zilele libere!
Rorosu
kim spune:
Buna seara, mamici cu burtici pline si miscatoare!
Noi, de Craciunul asta am fost in turneu, invitati la trei familii, si stiti voi cum e, fiecare se intrece sa faca meniuri cat mai deosebite, asa ca mancaciosele au avut de unde alege... (Si eu ca ciuf, m-am intors acasa ca o rata indopata, pielea pe burtik intinsa la maxim parca, si nu stiu zau ce ma fac de acum incolo). Bineinteles mancarurile traditionale romanesti au fost ca intotdeauna la mare cinste, mosu' a fost si el generos (in special cu talente de bijutier anul acesta), iar pt Alicia azi de boxing day s-a lasat cu un set de pat cu jucarii suspendate, asa incat n-am mai avut rabdare: am instalat si decorat patutul. (Am adaugat poze, puteti sa vedeti.)Asta e cea mai mare bucurie a zilei. Ca sa mai uit de durerile de burtica. Vreau sa zic ca am inceput sa recurg la calmante prescrise de dr. ca sa nu ma chinui nici pe mine nici pe fata.
Pupici sarbatoresti
KIM & p’tit bout d’chou 
photos