Mamici de martie-aprilie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Dragi burtici maine dimineata plecam sa ne plimbam burtica la munte (mai mult deal dar nah) vreo cateva zile asa ca nu am sa mai intru anul asta.
Va doresc la toate un an nou fericit si fie ca anul care vine sa fie doar primul dintr-un sir lung de ani in care bebeii vostri sa va aduca numai bucurii.

LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Buna burtici,
Am intrat sa va urez un an nou plin cu bucurii si LA MULTI ANI

Am deschis si eu un subiect curs de puericultura poate stie careva sa ma lamureasca si pe mine.
In rest toate bune si asteptam cu drag sa vina BB.
ceela 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

nshiro fata frumoasa,
a crescut inima-n mine cind ai zis ca nu m-am ingrasat, dar... am pus 8 kg nu pe fatza, ce-i drept, de-aia nu se vad atunci o sa-mi scot mutra la inaintare in poze, ca vaz ca merge trucu'

pe mine ma cam doare putin in git azi. sper sa nu fi luat ceva raceala, ca innebunesc (sotzu' se tot tusea ieri, deci as avea de unde). abia astept sa ajung acasa, sa bag un ceai cu lamiie si miere. noroc ca azi se lucreaza numai juma' de zi, puah am venit cu masina la servici si am avut surpriza sa constat ca ma costa 3$/ora parcarea (la parcometru). uite-asa se duc doishpe leutzi munciti cu sudoarea burtii.

Luizax, chiar ma-ntrebam pe unde mai circotesti, ca pe-aici clar nu te-am mai vazut. Sa va traiasca tititza :)

anairda,
distractie placuta acolo la deal, ai grija de burtica.

fetili, sa aveti un 2006 minunat, nasteri super-ultra-mega-usoare, bebei dragalasi si sanatosi, voiosi, mincaciosi, si laptic din plin muah!
La Multi Ani!

23+3

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Dragi mamici, noi va pupam, va dorim un An Nou plin de impliniri, sa fiti sanatoase alaturi de cei dragi si mai ales alaturi de puiutzii vostri sanatosi si frumosi.

LA MULTI ANI!!!! Sa ne auzim sanatoase la anu'.

29fixxxx

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

VA DORESC LA TOATE UN AN NOU FERICIT,FRUMOS, CU MUUUUULTE REALIZARI SI PUIUTI SANATOSI SI NASTERI USOARE!!!!
si de la CAT va ureaza multa sanatate si sarcini usoare in continuare cu bb sanatosi!!!!
cat este bine, dar trebuie sa stea cat mai mult la pat pt. ca are scurtat colul.
noi am fost la control, si puffetta noastra are 1500 kg, este bine sper sa reusim sa ajungem cu bine pana in febr. se pare ca va fi slabuta, dar ma rog sanatoasa sa fie.
pupici la toate si LA MULTI ANI!!!!!!

apropo' azi dimineata ne-am trezit si noi cu totul alb!!!!
incredibil pt. ca pe aici cand ninge se intampla odata la 20ani
pacat ca nu rezista si pana la pranz nici pe case nu mai era nimic
pt. ca baietelul meu isi doreste tare mult sa facem un om de zapada.
inca odata multi pupici la toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare burticute frumoase ... sau sa va zic ratusti? Lasa ca scapam noi de mersu' leganatu', da nu chiar acum ... mai la primavara cand vin berzele.
Pispirica mama te-ai dus tu sa vezi cu cine ai de-a face, eh? Numele meu se scrie separat de aceea l-am zapacit de cap pe barbata-meu care trebuie sa-mi ia cadouri peste cadouri ... ziua mea, Sf. Maria de 2 ori, Sf. Ana + celelalte aniversari si sarbatori. Da si mie-mi place nevoie mare.

Tina-Gospodina cred ca v-ati lins si degetele dupa cozonacul ala asa de apetisant ... ...ti-a iesit super .

Aida_o sa stii c-arati tare bine ... zau ca nu te-ai ingrasat deloc, chiar daca te lauzi cu 8 kg luate.

Anairda distactie placuta la munte/deal si sa ne-auzim sanatoase la anu'.

Catrinel ma bucur c-ati avut fun tu si Delia si sper sa se intample si la anu' cu bebei langa voi.

Ile asteptam rezultatul analizelor ... stii tu "paza buna trece primejdia rea"
Fetelor acum tre' sa plec dar am sa revin cu detalii.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Fetelor va doresc Un An Nou Fericit plin de cele mai bune ginduri, sanatate maxima, multa iubire si putere sa realizati tot ce va doriti .
Toate sa avem numai bebelusi sanatosi, frumosi si destepti si bineinteles o nastere cit se poate de usoara.

Va doresc sa aveti un Revelion pe cinste si sa va distrati la maxim.

Pupici la toate si ne intilnim in 2006.

Un An Nou Fericit si La Multi Ani!

ile30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna tuturor!

Noi suntem la Suceava,facem revelionul cu ai mei.E asa de frumos...sunt mascati,uratori.Am terminat pregatirile pentru masa de diseara.
Va pup pe toate si va doresc sa petreceti frumos! Sa aveti un an minunat(si deja stiu ca asa va fi pentru fiecare ) si sa ne reintalnim toate cu bine in 2006!

La multi ani!!!

28+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

LA MULTI ANI!
2006 sa va aduca multa sanatate, fericire, bebelusi sanatosi . Sa aveti parte de multa dragoste si de o nastere usoara

Toate cele bune, pupici si petrecere frumoasa!

Eu o sa fiu plecata pana pe 6.01 asa ca sper sa va gasesc pe toate active pe forum sa aduceti numai vesti bune.

Ema 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

AHO! AHO! Burtici si tati,
Stati un pic si ne-ascultati,
Astazi anul se-nnoieste
S-avem viata de poveste,
Va uram de la distanta,
Sanatate si Speranta,
Sarcina fara probleme,
Si bebei activi in vreme
Nastere usoara voua,
La fel sa ne dea si noua,
S-aveti parte de ce-i bun,
Fericire, bebe bun,
Bani cu carul sa va dea,
Bunul Domn daca o vrea
Si acum in incheiere,
Va uram s-aveti putere
Sa i cresteti maricei
Sa-auzim si de-alti bebei,
Sa ne-ntalnim pe DC
Tot vorbind despre copii.

LA MULTI ANI 2006! si distractie maxima tuturor.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput