Mamici de martie-aprilie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Zuzilici,
Dragelor, va dorim si noi un an mai bun si cu multa sanatate!
La multi ani!

Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am intrat sa va spun si eu o urare:
Aho aho... LA MULTI ANI! sa aveti un an nou fericit, asa cum v-ati dorit, o nastere usoara, un bebe minunat, sanatos, frumos si destept, sa va aduca multa bucurie si pace in casa, sa aveti belsug, bani si tot ce va doriti!
La revedere 2005, sa ne citim cu bine in 2006!

26+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI dragi burtici, sa aveti un an minunat, sa va mearga toate ca pe roate, sa realizati tot ce v-ati propus si nu in ultimul rand, sa aveti bebei sanatosi si frumosi!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

LA MULTI ANI PENTRU 2006 la toate burticutele, un an bun cu sanatate si realizari, cu cat mai multe momente minunate, si mai ales cu nastere usoara si bebei sanatosi!

Ariadna, 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Burtici, buna dimineata ....e 2006, ura!
Deja am trecut de jumatatea 'calatoriei' noastre de . Inca putin si o sa ne tinem in brate minunile. Tuturor nastere usoara si numai bine. Sa ne-auzim sanatoase pe 2006 ca si pe 2005 si chiar mai bine.
V-am pe toate si ne mai vorbim.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, dragele!
Cum petrecurati? Mancare multa, dans?
Noi am veni de la petrecere pe la 2 noaptea. A fost fain. Muzica buna, atmosfera antrenanta, mancare cat mai rafinata. Burti sa fi avut sa mananci ce era acolo.
Si am dansat de ma miram si eu ce e cu mine. In ce forma pot sa fiu. Bag de seama ca micutei ii place la petreceri.
Azi ne "scurgem" prin casa. Lene pe amandoi. Exceptie face Duracellul.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

'Neata 2006 si La multi ani! Sper ca ati pasit cu bine in noul an.
Cam asa am petrecut si noi, ciuf, am mancat numai bunataturi, am dansat, muzica buna, poze, rasfat... Am rezistat pana la 4 cand am hotarat ca ajunge, ca sa nu o shocam pe micuta din prima zi a anului! Singura greseala a fost sa port niste saboti cu toc (mi-am zis ca n-o fi foc o seara) dupa care m-am ales cu niste dureri de gambe, febra musculara de toata frumusetea...
Acum am decretat relax si cinema la noi acasa...

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Batentian Dana spune:

La multi ani, viitoare mamici din toata lumea.Numele meu este , sunt din Cluj si as dori sa fiu trecuta si eu si bebe pe lista de nasteri din martie 2006. /D.N.03.01.1981/UM = 9 iunie/Bebe D.N.19.03.2006/Cluj Napoca Spital Stanca Dr. Sbarciu
De abia astept sa nasc sa imi cunosc puiutul vesel care ma trezeste noaptea cu piciorusele lui.

Batentian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Bine-ai venit, Dana :) Tina o sa te treaca pe lista imediat ce va intra pe forum si va citi.

Fetele, eu am poftit la o rulada si am gasit pe net o reteta usoara-usoara. In 30 de minute, prima bucata de rulada era la mine in stomac www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7921" target="_blank">Reteta (cu poze) este aici.

23+6

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dana Bine-ai venit, sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si bebel sanatos, voios si mancacios.
Aida_o multumim de site ... sunt o caruta de retete pe-acolo si asa-mi place ca sunt insotite de poze 'step by step' ... ca si-un copil le poate face.
Fetelor eu de azi am inceput munca si sincera sa fiu dupa 2 saptamani de concediu, nu prea imi arde de munca ... si cand am mai vazut si cata hartogaraie m-astepta ... mai ca-mi venea sa-mi iau concediu medical. Cert este ca nici printesei nu-i place la munca c-asa m-a de numa, numa.
In rest toate-s bune si frumoase. Sper ca si pe voi v-a gasit noul an in forma maxima si pregatite pentru ultimile 3-4 luni.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput