Mamici de martie-aprilie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

La multi ani, mamici cu burtici si un an de milioane de ori mai bun decat cel care tocmai a trecut, nasteri usoare si bebici sanatosi si mancaciosi!!!!!
Bun venit fetelor care abia au intrat in mijlocul nostru!
Noi suntem sanatosi si miscaciosi...beba_mica se iubeste cu tati ei in fiecare seara...modelul este urmatorul : tati pune mana pe burtica si beba_mica se muta dupa palmuta lui...e o scumpaaaaaa...
Eu deja sunt la job...dar vestea cea buna este ca nu mai am de gand sa stau prea mult...voi din ce saptamana intrati in prenatal, ati vorbit cu medicii vostri de familie????

Pentru moment va pup si is cu okii pe voi!!!!

Io25+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Sorcova veselaaaaa........
'Neatza buna mamici si multe pupaturi in Noul An Uite ca ne reintalniram cu bine, si se pare ca ne si inmultim randurile: welcome, Dana (sper ca am tinut minte bine )

Sunt convinsa ca fiecare mamica a avut niste sarbatori cu adevarat speciale mai ales pentru ca au participat si burticile...pline, si sper ca Anul asta 2006 sa fie un an BETON si plin de surprize placute - una e garantata oricum

O sa revin si eu cu poze la un moment dat, deocamdata astazi ma bucur de ultima zi de concediu...Lady Hawk, prenatalul cred ca la mine o sa inceapa treptat (lucrez la firma sotului si oricum in ultimul timp dragul de el mi-a injumatatit ziua de lucru..) dar din februarie mi-am zis eu ca o sa o las mult mai moale cu deplasarile ...eu trebuie sa nasc prin cezariana si nu as vrea vreo surpriza inainte de termen

Pup inca o data toate burticile si ma bucur ca incepem un nou an impreuna!

Cu drag,

Noemi 28+

Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Burtici dragi bine v-am gasit in noul an!
Micul concediu a fost mai frumos de cum ma asteptam. Am avut parte de o cabana superba cu vedere la lac si la partiile de sky luminate feeric, cu semineu si dotata super. A fost zapada, vreme frumoasa si foarte multa distractie cu nebunii mei de prieteni. Bebelina a fost cumintica. Am mancat intr-o nesimtire totala numai gratare si frigarui de mi-i si frica sa vad cantaru.
Aida_o si pe mine ma doare gatu si behai de numa. Mi-am pus o compresa cu spirt (ce urat pute spirtu asta de aici brrr) si am luat tylenol.
Zuzilici scumpilici eu sunt tare mandra cat de gratioasa sunt ca o ratusca beata (haz de necaz). Draguta tare sorcoveala ta :))
Bine ai venit Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Buna fetelor! La multi ani! Cum ati petrecut? Ati dansat cu bebeii si bebelinele? Ce bunataturi ati mancat si ati baut?
Bebe al meu e bine, sanatos. A miscat toata noaptea. Am gustat din visinata, sampanie, vin, bere. Cafea am baut la greu. Am mancat si putine icre de care stim ca n-avem voie. Am si dansat putin, dar suntem bine. Acum gata, nu mai gustam nimic din ce n-avem voie.
Am inceput si serviciul. Urmeaza sa fac un set de analize sa ne spuna dr. cum stam si apoi sa intram in prenatal. Nu stiu cand, dar curand. Ne pregatim de ziua cea mare.
Cum stati cu arsurile? Ati gasit vreun remediu.
Din pacate eu nu pot sa intru prea des pe net si nu am cand sa citesc ce ati mai scris. Dar sa stiti ca ma gandesc tot timpul la voi. Pup toate burticile.

Stefanut al lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

LA MULTI ANI BURTICOASELOR!!!!!!!!!

Eu am o urare speciala: tot ceea ce imi doresc mie va doresc si voua insutit!!!!!!!!!!!!!

Vad ca ati petrecut care mai de care de sarbatori...Eu am considerat ca asta e primul Craciun al lui BB si am incercat sa profitam...
Noi ne-am mutat burtile si fundurile de la socri la ai mei, si apoi la nasi, ne-am indoapt ca gansacii si de marti pana joi am fost la munte...cam urata vreme am prins dar am luat o gura de aer curat ca nu se stie cand mai ajungem pe acolo....iar vineri si sambata m-a scos sotzu cu tunu din bucatarie....anul nou l-am petrecut cam ca niste mosnegei la niste prieteni...nu ne-am mai incumetat sa iesim in strada sa vedem jocurile de artificii....sa nu ii producem vreo spaima lui BB.

Din pacate aseara am facut iar o criza de fiere, si sa vedeti ce frumos incercam eu sa imi gasesc pozitia favorabila, mai ales ca am inceput sa ma ridic din pat prin rostogolire...

Delia intreba de carcei....posed draga mea, cel putin o data pe sapatamana...si stai sa vezi cand faci la amandoua picioarele o data, ca nu stii la care picior sa faci frectie mai repede

Am citit tot ce ati scris...v-ati intrecut pe voi in urari...
Daca reusesc azi mai adaug cateva poze cu burtici de la petrecerea de craciun si de la anul nou....

In rest asteptam sa mergem la vizita lunara sa vedem cat a mai crescut gogoasa infuriata care face valuri tsunami la mami in burtica.

Va pup si revin cat pot de repede.

30+

un puiutz de moldovean

buritici la 6 si 1/2 si alte poze

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Bine v-am gasit in noul an!
Fie ca acest an sa va aduca numai bucurii si impliniri, nastere super-extra-ultra-mega-usoara si bebei frumosi si sanatosi!
Dana iti doresc "bun venit" in grupul nostru si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Nu stiu la voi cum sunt bebelusii dar la mine misca tot timpul, chiar nu sta deloc, adica deloc deloc. Deja ma gandesc ca o sa fie o fetitza foarte vioaie dupa care voi alerga fara incetare...
Voi cum stati cu arsurile ca eu nu mai pot rezista. Inca nu am inceput sa iau nici un medicament, las natura sa isi urmeze cursul....deocamdata. Voi ce luati pentru arsuri?

Dar cu kg. cum stati? Eu am pus pe mine vreo 2 kg numai in perioada asta a sarbatorilor iar per total am luat 10 kg. pana la 27 saptamani si consider ca am luat mult....ma simt ca un balon care abia se mai apleaca sa isi lege sireturile la ghete . Si mi-e o foame de zile mari, as manca continuu. O sa ma fac cat elefantzica pana in aprilie
Sotul meu a gasit un site despre nasteri, cu poze : http://www.birthdiaries.com/diary/vaginalbirths.htm

Va pupicesc!

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mega-pupici la fete si bebici!!

Am venit si noi din plimbari, acuma o lasam mai moale, maxim un weekend mai plecam, ca tare imi place cind ne calatorim….
De revelion am iesit si noi in piata in Weimar . am zis io ca oras mic, pocnitori putzine… dar am uitat ca este oras universitar!!!!! Pfuai de mine, ce s-au mai dat studentii in figuri!! In piata lumea statea tot pe linga ziduri, nimeni nu avea curaj sa se aventureze mai spre mijloc. O sa pun poze cu artificiile zilele urmatoare.
In rest, am dormit, ne-am plimbat si am mincat. A fost excelent! Mi-a picat foarte bine. De revelion am stat pina le la 1 in piata, apoi la TV pina le pa 3, a doua zi am fost cam zombie si cam morocanoasa… da’ mi-a trecut dupa un pui de somn.

Trebuie sa ma apuc si eu de cumparaturi, patutz primim de la o prietena, masa de schimbat de la o vecina care are 2 fete si 1 baiat si se muta acuma din casa, cred ca mai primim si alte lucrusoare de la ea. Carucior, hainutze, NIMICA nu am!!!
Trebuie sa imi caut moasa, spital, sa ma inscriu la cursul pregatitor pt nastere….am o groaza de facut.

Nshiro, si pe mine ca si pe tine, ma supara bazinul si oasele piciorului pe care am dormit mai mult, ma trezesc si ma mut pe partea cealalta –trec toate pernele pe cealalta parte, e o logistica intreaga – imi sare somnul, etc… stiti voi.
Da, mai avem numai putzin, si eu cind am citit ca fetele de la ianuarie-februarie au inceput sa nasca… mi s-a facut piele de gaina!! Dupa ce citesc ce ati mai facut voi, intru putin si la ele…

Luizax, cum stati cu numele? Mie parca-mi place Luiza….

Zuzilici, brava la poeta!!!! Foarte haios!!!

Dana, bine ai venit in gashca!!! Bebe sanatos si nastere usoara!!

Lady hawk, eu parasesc servicul (dar nu de tot, c-o sa mai vin o zi-doua pe saptamana) de la mijlocul lui februarie. Deja inlocuitoarea mea este la post putin cam aiurea, ca mie imi place ce fac si am pus prima caramida la proiectul asta… dar altele vor fi prioritatile de-acuma! Deci intru cu 6 sapt inainte de nastere in concediu.

Tweety, am gustat si eu bere si vin, dar cite o guritza numai… arsuri am avut numai putzin, am luat din Ro Dicarbocalm, just in case.

In 9 ian am perogramare la doctor, si cred ca imi face si testul de glucoza.

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Gata fetelor....am adaugat poze noi in album...o sa mai fie de la anul nou cateva, dar inca nu sunt descarcate...enjoy.

???????Fetelor, voua vi se intampla sa va bubuie noada???? ca uneori nu pot sa stau in dodoleatza de durere...si capac peste asta, din cand in cand din zona pelviana parca ma fulgera pana in calcai...de multe ori se asociaza si cu miscarile lui BB si simt de parca mi-ar smulge cineva un nerv...cert este ca in momentul respectiv nu mai am stabilitate in picior si ma doare de imi vine sa urlu....iar spre dimineata ma ia durerea pe ambele parti ale bazinului (daca stau pe o parte) si singura metoda ca durerea sa treaca este sa stau intinsa pe spate..dispare instantaneu....oare este normala treaba asta???????

Azi nu stiu daca mai revin , dar maine nu scapati de mine...

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LA MULTI ANI, BURTICI! SA AVEM CU TOATELE O NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI!

NSHIRO SA FITI SANATOSI TU SI BEBE SI SOTUL SA AI O NASTERE USOARA, USOARA SI UN BEBE PERFECT! Imi pare rau ca-ti urez cu intarziere, dar ti le doresc din inima

Multumesc fetelor care s-au ingrijorat pt noi Suntem bine, sanatosi si asta conteaza in primul rand.

Si noi tot mai mosnegeste in noaptea de anul nou, la niste prieteni unde am mancat, am dansat vreo 3-4 melodii, ne-am uitat la tv si am plecat acasa pe la 2,30 noaptea.

Danielaneda si pe mine ma bate bebe tot timpul, eu cred ca copilul meu nu doarme niciodata si-mi da niste bucati de ma indoaie Pana acum cateva saptamani ma plangeam ca nu o simt miscand inca si acum ma trezeste din somn, zici ca vrea sa iasa din burta si-i tzin contra cu mana Pentru arsuri pe piept (care pe mine simt ca mai au putzin si ma omoara) dr de fam mi-a dat voie sa iau dicarbocalm (pana la 6/zi); eu iau cam 2-3 pe zi, cand simt ca nu mai pot si mai ales ca sa pot dormi noaptea.

Tinuta unde esti? Nu ai actualizat listutza cu sarbatoritele lunii ianuarie si suntem o multime (ca si eu sunt printre capricoarne)

Dana bine ai venit printre noi; sarcina usoara mai departe

Laura cu ? 28+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tina, ce misto-i albumul de craciun!!! Traznet si “prima sarma”, si cozonacul!!....hmmm, deci ala era bradul sub care……

beei, dar ce-i tacerea asta?

Eu am mai citit la mamicile de ian-feb 2006 si mi-au dat lacrimile!!! Vin bebicii!!!! e fantastica atmosfera!! m-a luat cu fiori! dupa ce plec de la birou ma duc atza la spital sa vad de cursuri pregatitoare si moasa!!

Tcelen, tu ce faci acolo? da-ne o veste!!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput