Sezatoarea canadiana (38)
Raspunsuri - Pagina 17
aska spune:
Acel mesaj la care faci referire nu era decat un raspuns la copiatul in bataie de joc a intrebarii mele:
quote:
Intrebare pt. montrealeze acum : exista magazin special pt. bomboane in Mtl ?
Si am pastrat, la fel ca tine, si eu ...deci ori avem amandoua simtul umorului, ori nici una.
La restul nu mai raspund pentru ca, asa cum am mai spus, doresc sa inchei discutia pe aceasta tema.
Monicutz spune:
Salut,
am citit dezbaterile pe tema mancarii organice. Si noi incercam sa luam pe cat posibil mancare organica.
Vreau doar sa mentionez ceva.
Organic nu inseamna neaparat ca nu e modificat genetic. Inseamna ca e crescut in anumite conditii, fara pesticide, hormoni si alte minunti. Dar ele pot fi modificate genetic. Un exemplu: am vazut "organic canola oil". Canola oil e o modificare genetica de rapita. E o inventie cu care canadienii au dat lovitura.
Adelamaria, apropos de asigurarea aia, sigur gasesti doctor care sa te ia in evidenta. Nu stiu daca plateste statul insa. A fost acum cateva luni un scandal mare in Toronto cu o columbianca, care a nascut 4 copii in Ca inainte sa intre sub acoperirea OHIP.Statul nu vroia sa plateasca si ei nu aveau de unde.
Sunt sigura ca exista o solutie, dar eu nu o stiu. Daca vrei sa ma interesez scrie-mi un pm.
Ira spune:
quote:
Originally posted by aska
Acel mesaj la care faci referire nu era decat un raspuns la copiatul in bataie de joc a intrebarii mele:
quote:
Intrebare pt. montrealeze acum : exista magazin special pt. bomboane in Mtl ?
Si am pastrat, la fel ca tine, si eu ...deci ori avem amandoua simtul umorului, ori nici una.
Nu am inteles la ce te referi, sincer.
Cand am intrebat unde se gaseste magazin specializat de bomboane, nu am glumit deloc. Chiar nu stiam de unde sa cumpar pinata, bomboanele nu constituie sfera mea de interes si nu stiam ca pinata se vinde la orice Wallmart sau Maxi..
Deci chiar nu m-am gandit la tine absolut deloc, si afectiunea asta are un nume in psy, se cheama paranoia, si acum glumesc, sper ca n-o sa te superi f tare, cred ca forma intrebarii a coincis, e doar o coincidenta
dar chiar nu am redactat nici un mesaj ca sa te ironizez, asa intreb eu mereu cand am vreo nelamurire, am sute de intrebari puse montrealezelor, e mai comod si mai rapid pe forum.
Ana, uite-acum am mancat un somon (nu pastrav, ala e unic ca si carnatii de Plescoi) la Ikea in restaurant, cu 5 $, si un gust superb. Incearca acolo sa vezi daca-ti place.
Ica 1975 spune:
Ira, spune-mi si mie te rog cum se cheama casul pe care tu l-ai luat de la Adonis. Noi mergem saptamanal la cel de la Acadie/Sauve si nu am reusit sa-l depistez pana acum
Ica
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
carmen77 spune:
Mai am o rugaminte la voi. Cele care ati fost deja in Romania ... imi puteti recomanda o agentie/agentii ... sau agenti de turism unde sa gasesc preturi bune la biletele de avion? Vrem sa plecam in 17 aprilie .. si ma gandesc ca daca le achitam de acuma ... poate gasim ceva pret ok. Sub 1000 cad cu taxe incluse nu am gasit ... pret care mi-ar conveni de minune, dar sa nu am mai mult de o escala. Ce am gasit e cu Alitalia, dar am avea 2 escale .. si ar fi prea obositor pentru Matei, zic eu .
Multumesc mult anticipat
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Crinia spune:
Fetelor, vreau sa va zic ca dezbaterile de ordinul asta oricum ii duc pe mamicile de aici sa se mai gindeasca inca o data ce sa le dea bb.
Cornelia cred ca asta ar fi cauza dermatitei atopice a lui Lucian. Dupa cum si tu spuneai ca fetita ta e cel mai bun tester. Eu am observat ca lui Lucian i se face pielea rosie si iesa petele atunci cind ii dau lactate, drept ca nu le-am luat biologice. Cred ca asta si este greseala mea. Cred ca totusi el are o alergie de la mincare, si totusi pentru bb pina la 2 ani ar trebui sa le luam biologic.
Dupa cum spunea si Donia ca ea a uns bb cu unguent cu hormon si i-a trecut asa si eu am procedat. Ce sa va spun, i-au trecut petele. Si credeam ca e gata, am scapat, dar spre bucuria mea ele au reaparut. Si am observat ca dupa ce i-am dat iaurt. Poate ca mincarea ar avea intradevar legatura cu problema noastra.
De aceea vreau sa va multumesc, fetelor de dezbateri, cred ca multi vor trage concluzii ...
Si nu va mai suparati, ca aici doar suntem sa ne informam una pe alta si sa ne ajutam cu sfat...
V-am pupat
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Ira spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
Ira, spune-mi si mie te rog cum se cheama casul pe care tu l-ai luat de la Adonis. Noi mergem saptamanal la cel de la Acadie/Sauve si nu am reusit sa-l depistez pana acum
Ica
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
TUNA - nesarat
BALADIS - un pic sarat
bebitzu spune:
Carmen, eu voi pleca sambata acasa si am gasit biletele la 1044 cad adult si 897 cad enfant (cu tot cu taxe).Vom pleca cu KLM, o singura escala.Pretul am inteles ca a fost la "speciale", fiind inca in perioada nesezon.
Daca vrei, cu Chesko biletul de adult era 1020 cad insa nu au decat doua curse pe saptamana si cam putini clienti, iar de la agentie ni s-a spus ca se poate/s-a intamplat sa anuleze uneori una din curse, deci....
Agentia de la care am luat bilete este cea de pe Cotes-des-Neiges 3550, pretul a fost cel mai mic la ei.
Gasisem la o alta, tot cu KLM insa 1065 cad.
Bafta multa.
Cricor spune:
Daca stiti pe cineva interesat de un post de superindendent(se angajeaza cuplu, dar unul din ei poate lucra in alta parte), in Toronto - O'Connor & Woodbine (cladire mica) trimiteti-mi un pm.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com