Sezatoarea canadiana (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, mama mea a primit azi viza si pe 17 sau 20 ian soseste in Toronto !!!
Sunt asa de fericita !!!
Si Ioana la fel !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Wow, Laura, vesti bune! Ne bucuram pentru voi! Pe cat timp e viza?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Ira

quote:
Originally posted by aska

Acel mesaj la care faci referire nu era decat un raspuns la copiatul in bataie de joc a intrebarii mele:
quote:
Intrebare pt. montrealeze acum : exista magazin special pt. bomboane in Mtl ?

Si am pastrat, la fel ca tine, si eu ...deci ori avem amandoua simtul umorului, ori nici una.

Nu am inteles la ce te referi, sincer.
Cand am intrebat unde se gaseste magazin specializat de bomboane, nu am glumit deloc. Chiar nu stiam de unde sa cumpar pinata, bomboanele nu constituie sfera mea de interes si nu stiam ca pinata se vinde la orice Wallmart sau Maxi..

Deci chiar nu m-am gandit la tine absolut deloc, si afectiunea asta are un nume in psy, se cheama paranoia, si acum glumesc, sper ca n-o sa te superi f tare, cred ca forma intrebarii a coincis, e doar o coincidenta

dar chiar nu am redactat nici un mesaj ca sa te ironizez, asa intreb eu mereu cand am vreo nelamurire, am sute de intrebari puse montrealezelor, e mai comod si mai rapid pe forum.

Ana, uite-acum am mancat un somon (nu pastrav, ala e unic ca si carnatii de Plescoi) la Ikea in restaurant, cu 5 $, si un gust superb. Incearca acolo sa vezi daca-ti place.

Ira, eu eram cu pastravul, ia zi, le-ai cerut si reteta cumva :))

apropo de restaurantul de la ikea, eu maninc acolo de obicei quiche (sper c-am scris corect), e misto;

fetelor, merci oricum pentru sugestiile legate de problema mea gurmando-pescareasca, mai astept adresa acelei pescarii, ,

o seara buna

Ana

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Ce mai faceti? Fuga cu ceva raspunsuri ca incepe ziua de munca si nu-i de gluma!
Irina ce faci tu cu pinata? Intreb pt ca ultima pinata de-am vazut-o eu a scos din titini pironul de care era atirnata, plus ceva tavan, asa de sanatos era construita, au dat copchii aia cu batu' de i-au durut miinile, intr-un final s-au plictisit si au cerut sa vina un adult cu un cutit, ceva, sa decapiteze obectu', sa manince si ei bomboane ca nu merge altfel!
Donia cred ca pe alt subiect am citit de rasfatul tau cu pantofii (ia, uite, mi-am raspuns singura pe ce subiect am citit, ar trebui sa dorm mai mult...!), astept si eu niste sugestii, ca mie nu-mi prea iese incaltatu' pe-aici, pe unde ma invirt ori aleg doar chestii care bat suta de dolari pe-un picior ori nimic nu-mi place!
Carmen, noi am mers cu Swiss Air si CSA pina acum, ok amindoua, nu-mi amintesc numele agentiei dar suna-l pe dl. Rosca (tel 514-736-0950 - acasa / 514-288-0830 la agentie) omul a fost super fain cu noi, chiar s-a agitat sa-mi gaseasca ceva reduceri, adica mi-a gasit niste bilete si pe urma iar m-a sunat sa-mi zica de altele, devansat o saptamina dar 100 de dolari mai ieftin, mi-a placut omul. Altfel, stiu ca si Voyage en Vogue au romani acolo, poate te ajuta sa vezi in ziarul romanesc...
Pusi,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Simonna

plus ceva tavan,

...uite ca la asta nu m-am gandit. Dar sa stii ca amintindu-mi cum a decurs desfigurarea ei la cateva party-uri, mie parca-mi parea rau ca nu apucau toti copiii sa dea cu batul, prea exploda din prima.
O fi fost deja crestata cu cutitul ?
Dar m-ai pus pe ganduri, mai ales ca noi, la noi in casa, nu am facut niciodata o gaura mai adanca de 2 cm in pereti,
din diverse motive, rezistenta, zgomot,

si-i clar ca 2 cm in perete nu rezista la o pinata !

....Ma mai gandesc, merci de sfat.

La pantofi, poate incerci on line :

http://www2.victoriassecret.com/category/?cgnbr=OSSHUZZZZZZ

Cizmele http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSHUDSBZZZ&cgnbr=OSSHUDSBZZZ&rfnbr=2365 nu foarte sunt scumpe si mie imi plac, in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laurajar- felicitari pt viza pt mama ta, ma bucur si mama mea vine maine, si pe 17 Ian o scoatem pe Emma dc nu vrea sa iasapina atunci, deocamdata avem burta beton cam 90% din zi dar continui sa fac treburi mai mereu.
Pupam fetele si numai bine, ma duc la treburi!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, hai ca-i facem galerie domnisoarei Emma sa iasa , sa ne spui daca ne-a ascultat Mai lasa din treburile alea si te odihneste pe ultima suta de metri cat mai ai timp, ca apoi ...ma uitai dupa un emoticon mai descriptiv, da se pare ca nu e available

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bebitzu,ai nr. de tf. de la agentia de care vorbesti?
sunt tareee interesata.merci.

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

ange, agentia este INTER PALLAS de pe Cote des Neiges 3550, tel : 514 9376411, agent Mircea Uscatu.
Valoarea biletelor este de 1879 (incl taxe) cad pentru 1 adult + 1 copil.
Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

fetelor, aveti idee de unde pot cumpara un acumulator care sa-mi permita in Ro sa-mi incarc camera video?

Mergi la inceput