Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Vrabiuta - astept poze cu una bucata fetita cuminte !
Stiam ca Giulia nu are cum sa fie cuminte, nici io nu am fost si nici tata`so ... dar parca ar putea fi mai fetita De exemplu pune papusile in carucior, impinge caruciorul, e asa de frumoasa Sau se pune la masuta ei, se aseaza pe scaunel si se joaca. Apoi vine ca un uragan la brad sau ii mai tuna ei cate o idee, mai incearca sa deschida usa, isi mai aminteste ca pusese ceva jucarii prin dulapuri si le scoate
Hihi, numa` io`s la lucru azi ? Si am si inchidere de luna si de situatii
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Pupam toate fetele si micii poznasi cu drag !
Sper ca ati petrecut sarbatorile cu bine, nici la noi nu a fost bradul sub asediu, de altfel e sus pe masa, cam departe de minutzele mici ! Am invatat sa spunem "pomu" si Andrei il arata cu degetul si ne cere sa aprindem luminitele !
In rest, moshu a adus o gramada de cadouri pentru fete si baieti, ca deh, toti am fost cuminti !
Daria, mama, cred ca ti-a stat inima in loc, eu asa as fi patit, la noi usa sta mereu inchisa de cind Gizmo deschide clantele !
Sa aveti o superzi si cit mai putin de lucru, celor care sint la joburi !
Papa, muuuulti pupici lui Don Mielonutzu !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
eli spune:
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
szivarvany spune:
Cum io nu sunt asa de crestina si nu ma stiu, ma alatur celor care facura uraraea de Sf Stefan si doresc Stefanilor si Stefaniilor !!!
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi, Sf. Stefan !!!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Adema spune:
La multi ani catre toti sarbatoritii zilei!
Va doresc tuturor sa aveti parte de liniste zilele astea si sa va bucurati de copiii (mai mult sau mai putin poznasi).
Nici Codrut nu a asediat bradul.E cumintel, desi plin de energie si in continua miscare.Cu vorbitul insa....suntem la coada cozii.Cand citesc ce multe cuvinte spun colegii de generatie....ma apuca depresia...
Va pupam inca o data si va dorim zile frumoase!
Adema&Codrut
philip spune:
daria, si eu-s la munca....si am un chef...
la multi ani stefanilor si derivatilor lui! sper ca ati petrecut bine (eu da, numai ca tare scurt) si ca vom avea si un an nou fain! sunt pe aici toate zilele astea!
philip&andreea
copilasi dragalasi
kro spune:
LA MULTI ANI tuturor poznasilor care poarta numele Sfantului Stefan !
Felicitari si petrecere frumoasa celor care au sarbatotiti in familie !
Papa - felicitari pentru cadoul minunat primit de la Catrina...
Adema - cum mai sunteti ?...Sper ca mai bine ...
Marcela - asteptam poze cu puiul mic si cuminte...
Andreea - servici usor...
Daria - pupici de la noi sa-ti treaca sperietruile de la pataniile pe care le-ati avut....Te inteleg prin ce-ai trecut...multumeste-i lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat nimic grav...Din pacate, uneori, o clipa de neatentie e suficienta ca sa se intample ceva rau...si asta am simtit-o noi pe pielea noastra ieri...asa ca in a doua zi de Craciun am ajuns de urgenta la spital...iar eu nu mi-am revenit inca din soc...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
Adema spune:
kro, de ce spui ca ati ajuns la spital ieri? Ce s-a intamplat?
mamagiuliei, imi pare rau ca v-ati "pigmentat" Craciunul cu asa o sperietura!Codrut inca nu ajunge la clante, dar se va intampla si asta in curand!
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Caro, ce s-a intimplat ? Sper ca sinteti bine totusi ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an