Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Din ce-am citit..nu s-au raportat accidente majore....exceptind-o pe Giulia..care vad ca a vrut sa-si iai lumea in cap....(sper ca Daria ti-ai revenit..)si Carolina..care nu am inteles de ce ati ajuns la spital...astept amanunte...si sper sa sinteti mai bine...
Noi am defintat aseara bradul...este mai bine asa...pentru ca nu sintem acasa ziua....
La multi ani Stefan Luca si japonezului Stefan :)))...!!!!
Noi zilele de Craciun le-am petrecut in doi..la dealeari de masini :)..uf ..tare -i greu!
Christel spune:
LA MULTI ANI! de Sf.Stefan, tuturor sarbatoritilor cu acest nume, sa fiti sanatosi si petrecere frumoasa!
vrabiuta spune:
LA MULTI ANI tuturor STEFANIILOR si STEFANILOR!
poze cu bb mic si cuminte aici:
http://community.webshots.com/photo/521893664/529861853KcCGzf
am pus 6 cadre, primul de la petrecerea verisorului meu nascut in ziua de craciun, iar ultimul cu noi doua la bradut.
o seara frumoasa tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
kim222 spune:
Vazut poze cu vrabiuta cea cumintica...frumoase..ca intotdeauna...
Ce liniste-i pe aici? Unde sinteti?
gongutza spune:
La Multi Ani Stefanilor,Stefaniilor & co!
Sper ca ati petrecut bine de Craciun,mai putin Daria si Kro...ce s-a intamplat de ati ajuns la spital?Pupici sa-ti revii repede repede...
Ne-am rebucurestenizat si noi(adica eu si Dan), ca Alex a ramas la bunici iar spre fericirea lui.Cu bradul nu am avut nici un fel de incident,se duce langa el,se uita,vrea sa puna mana pe instalatie dar nu pune ca zice "ade"-arde...Parca tot mai destept si cuminte se face baiatu asta al meu,ca deja m-a apucat doru si plansetele...dar trebuie sa ne rezolvam noi problemele si apoi vedem cand il aducem inapoi...
Eu inca nu mi-am revenit din atmosfera asta de Craciun,care anu' asta a echivalat cu o mega depresie la mine,doar bucuria pe fata lui Alex m-a mai scos din starea asta de ....
Mielutzule te pupacim si felicitari pt mamaaaa...
Daria si ca mi-am adus aminte...si Alex a deschis singur usa de la intrare,doar ca nu si-a luat el lumea-n cap,ci a dat drumul pisicii,care e disperata sa iasa afara...si culmea ca ai mei erau prin zona,au vazut peste vreo 5 minute o pisika identica in fata blocului si au realizat ca de fapt e a noastraSi culmea...a mai si inchis usa in urma pisicii
Vroiam sa va mai zic ceva,dar nu-mi aduc aminte pe moment...revin...
PS Vazut poze,frumoase toate,da madam pasaruika pe unde bantuie?E prea frig si ai migrat?Sau ti-e frica de o provocare la cuconiada?
Pupam
kim222 spune:
Pupici sa treaca dorul...sau macar sa-l aline....Ce l-as mai duce si eu pe Luca la bunici....
kro spune:
Fetelor, imi cer scuze ca v-am lasat asa...fara sa va spun ce s-a intamplat...pur si simplu nu am putut...de fiecare data cand ma gandesc ma cuprinde panica din nou...
Noi am trecut printr-o intamplare stupida...Am fost intr-o vizita si acolo un alt copil i-a prins Feliciei mana in usa...usa de la intrare, metalica... Rezultatul - degetul mijlociu de la mana stanga i-a fost pur si simplu zbrobit...practic a fost retezat undeva pe la baza unghiei...abia se mai tinea, aveam impresia ca poate sa cada in orice moment...Va dati seama ce durere pe puiul meu mic...si ce spaima pe noi...Am alergat ca nebunii cu masina pana la spital ...A fost nevoie sa-i coasa degetelul la loc....pielea era atat de zdrobita incat nu tineau cusaturile...a trebiut sa o coasa din nou...A fost nevoie sa-mi adun toate puterile si sa rezist cu ea in camera de garda, sa o incurajez, sa-i vorbesc...cand de fapt abia ma mai tineam pe picioare...Nu stiam cat de grav este...daca isi va mai putea misca degetelul vreodata...ca sa nu mai pun la socoteala ca in acest timp o lasasem pe Alessia intr-o casa straina pentru ea, la gazdele noastre, cu care nu prea era obisnuita...nu stiam daca s-a speriat, daca era bine...
...Acasa am trait cu groaza pana azi dimineata cand am fost din nou la spital...in paranoia mea ma gandeam ca poate nu au rezistau cusaturile si nu e degetul prins cum trebiue...Si cu toata frica din sufletul meu a trebuit sa ma prefac ca sunt linistita ca sa nu o sperii pe ea mai mult...si sa fac fata la intrebari de genul: mami cand imi creste degetul la loc ?...Ea, mititica, a crezut ca i-a taiat degetelul de tot...Astazi, cand am ajuns la spital pentru control a inceput sa tremure de frica inca de la intrare...Din fericire, degetelul pare bine...doamna doctor care a controlat-o este o cunostiinta de-a noastra, in care avem mare incredere...si ne-a asigurat ca nu e atat de grav pe cum am crezut la inceput...dar totul depinde de cum o sa se vindece... dar cum pot eu sa fiu sigura de asta pana nu vad ca asa va fi ?...Noaptea trecuta nu am putut dormi deloc...in afara faptului ca saream ca arsi si eu si tati la fiecare miscare a Feliciei, ca nu cumva sa se loveasca la mana...nu puteam sa-mi scot din cap plansul ei sfasietor, groaza de pe chipul ei...nu puteam sa inchid ochii fara sa vad degetul zdrobit...Si nici noaptea asta nu pare sa fie altfel...cu toate ca azi m-am mai linistit pentru ca am vazut cu ochii mei ca degetul e mult mai bine decat ieri...mult mai bine decat ne inchipuiam noi ca este...
Joi mergem din nou la control...sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine...
Nu stiu cat de coerenta am fost...si imi pare rau daca v-am intristat cu povestea mea...doar ca simteam nevoia sa ma descarc intr-un fel...
Va pup si va multumesc pentru grija voastra...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
kamiska spune:
Salutare si Craciun fericit !
Va mai amintiti de noi?
In sfarsit avem si noi net bun acasa si o intram mai des.Ne era foarte dor de voi. Noi suntem bine, sanatoase.....bine.....mucisorii care ne curg acum nu se iau in calcul.
Aaaaa stati asa povestiti-ne cum si ce mai mancati voi (piticii ) ca Anne nu mananca mai deloc, abia daca reusesc sa-i strecor 2-3 dumicatei la o masa care dureaza1 ora ptr. 3 lingurite de ceva. Astept sa-mi povestiti despre voi si puii vostri cum si ce papa.
Noapte buna si sper sa ne vedem maine ca puiuta mea nu ma lasa la calculatot ca vrea ea si ne certam pe tastatura.
Pupici de la Kamy si Anne- Marie
kim222 spune:
Carolina....asta da intimplare stupida...pe masura ce citeam...ma apucau emotiile..Imi pare asa de rau ca ati avut un astfel de Craciun. Sint alaturi de tine..cu sufletul si gindul....si trebuie sa te gindesti...ca ati avut noroc...si degetelul o sa fie bine! si tine-ma si tine-ne la curent cu evolutia.