Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Craciun fericit, multa sanatate, pace in suflete si tot ce va doriti!

Sper ca ati fost cuminti si mosul v-a adus tot ce v-ati dorit!
La noi bradutul rezista,anul asta am ales un bradut mai micut(cam 150m) pe care l-am asezat pe o masuta mica si vad ca mandrele mele merg doar de il admira, se uita la globulete si le mai gadila din cand in cand, in rest e bine!

Sarbatori fericite in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Craciun fericit fete frumoase.
Nu am timp sa citesc din urma, dar intru repede sa va urez sarbatori fericite si tot ceea ce va doriti sa se implineasca.
Da, deja suntem in Canada.Parca am fi la tara, dar e superb.
Vazut Niagara noaptea, magnific. Facut sute de poze si filmat. Acum merhem sa o vedem si pe zi. Cand ajung acasa va pun poze.

Pupici la toate.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ho,ho,ho.....Merry Christmas!....
Sper ca ati avut un Craciun frumos..la noi a fost unul ploios...
Bradul rezista..nu este sub asediu..dar din cind in cind ...i se mai da cite un mic atac....
De Mosu nu ne-a placut deloc..mai mult ne-a atras focul din semineu...care pina acum a stat acoperit de un fotolui...asa ca nu stiam ca exista !
Revin miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!! Io`s la servici si am treaba si n`am kef deloc-deloc.
Polux - asteptam pozeee !!!

Mey, Giulia e singura salbatica pe aici cu asediul bradului ???

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

"Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine !"

Va urez sa aveti un Craciun imbelsugat, sa va bucurati de linistea Sarbatorilor si sa petreceti cele mai frumoase Sarbatori alaturi de cei dragi voua!

Craciun Fericit si La Multi Ani !

Monica si Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

A trecut si Craciunul asta...

Nici bradul nostru nu este asaltat,vorba Adelei,parca nu-l prea intereseaza;mai zice din cand in cand "tati" si arata spre el,adica tati a facut bradul...

A iesit un canin...si acum vine altul

Gata,va las...va pup...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Catrina mi-a facut un cadou din seria best of de Craciun a inceput sa ma strige "Mamaaaaaaaa"! Mielutzu mamii scump!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce fain, pupam Catrina mamoasa !!!

Giulia de Craciun, a fugit de acasa ... si a coborat o treapta din cele 16, ca norocu`, nu va zic ca mi-am luat distonocalm ca tremuram si nu puteam respira de spaima.
Am facut schimb de farfurii cu o vecina si nu inchisesem usa cu cheia, am iesit vis-a-vis si Giulia se juca cu tata`so si cu bunicu`. Nu ma intrebati cum a deschis ea usa si a iesit si a inchis-o inapoi, culmea. Eu cand m-am intors am deschis usa si apoi am inchis-o cu cheia.
Si dintr-o data auzim un strigat. Am simtit ca-mi pierd mintile. Am gasit-o pe treapta, cu o figura intrebatoare. Am fost asa de fericita ca era acolo sus si nu cazuse ...
Nu va zic ca vreo 4 ceasuri nu ne-am vorbit in casa

Asta tot din categoria Craciunul in vestu` salbatic

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Craciun Fericit!
noi suntem acasa cu puiul mic si e super distractie! bradutul era pe jumatate impodobit cand am venit aseara, iar lia s-a dus din prima la cutiile de globuri si mi le-a adus unul cate unul sa le pun in bradut. mosul i-a adus carticele, hainute si un calut-balansoar pe care il trage de coada si pe care se da cu mare bucurie.
inca suntem incepatori in ale biberoanelor, asa ca nu prea nimerim cantitatea necesara, dar incepem sa ne descurcam. ce bine mai era cu tzitzi, nu aveam nici o grija (unde-i biberonul, cat lapte sa ii facem, e prea cald, e prea rece, scutura lia bibele si umple toata casa de stropi, etc).
domnisoara mea povesteste o multime de lucruri, achizitii noi: ete (uite), uni (unde-i), do (jos), ham (pe care pana acum nu putea sa il spuna clar), nu-nu-nu (si da si din cap ca nu si zambeste, mor de dragul ei), ii-a (magarusul), oto (cotorul), meine (masline, de care ar manca non stop). a inceput sa faca propozitii scurte: tata papa (cand iese tati din casa), miiiau nani (doarme pisica), hamham papa (sa ii dam de mancare catelului.) ne arata cum zboara pasarile, cum se invarte masina de spalat (dintr-un cantecel cu moristile pe care l-a invatat de la buni), cum tzopaie cangurul. mai bine nu o mai laud ca poate ii cresc cornitele...
sarbatori fericite in continuare!!!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daria - ufff, din una in alta... nici nu pot sa imi imaginez ce ai simtit. ooof, tare multe nazbatii mai fac puii mici!

felicitari papa!! pupici mielutzului

deocamdata bradutul nostru a scapat, sper sa fie la fel si de-acum inainte. lia se duce la el, ne arata be-be (beculetele) si oo-pa (mingiutele = globurile). oricum noi am pus numai globulete de plastic anul asta, ca sa fim siguri ca nu se intampla nimic, iar suportul bradului este (speram) suficient de mare sa nu se poata rasturna. oricum suntem cu ochii pe ea, desi este foarte foarte cuminte, nu putem sti cand ii vine vreo idee.
si cel mai atenti suntem atunci cand se face liniste... e ceva in neregula! sigur face ceva ce nu are voie - cotrobaie prin sertare si scoate lucruri, sau rastoarna vreo punga de zahar/orez de prin bucatarie.
o sa pun dupa amiaza cateva pozici noi.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput