Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by ancris

Fetelor,mamicilor,ajutati-ma si pe mine.Am o pediatra care m-a disperat de la inceput cu ocheadele aruncate sotului meu si cu "maiestria"ei de a-mi pune copilul pe masa de infasat,cand nu avea copilul decat 5-6 zile,pe latimea mesei,nu pe lungime,de am sarit ca arsa s nu-i rupa gatul.Ea ne-a zis sa-i facem vaccinul de 2 luni pe 27 Decembrie si m-a pus sa cumpar Tatracoq si Engenix.Insa vad ca voi ati facut alte vaccinuri..respectiv Infanrix si Prevenar.Imi explica si mie cineva de ce mie mi le-a recomandat pe astea? Eu cred ca pana la urma tot o agat in cuier pe asta.

Ana-Maria si Radu-Cristian

Ancris, nu stiu daca Prevenar se face inca in Rom, e impotriva meningitei provocata de pneumococ. In Belgia e optional si nu e inclus in schema standard de vaccinare, fiind relativ nou si sunt case de asigurari care nu-l ramburseaza, pe cand Infanrix hexa e gratis.

Infanrix hexa imunizeaza contra: poliomielitei, difterie, tetanos, coqueluche(scuze dar habar nu am ce-i asta), haemophilus influenzae tip B si hepatita tip B.
Daca ce ti-a dat doctorita insumeaza acelasi lucru atunci e ok.

Cat despre faza cealalta, cu ocheadele la sot si neatentia la copil, hmmm, subscriu la ce s-a scris mai sus, schimba doctorita, e important sa ai incredere in competenta si seriozitatea medicului tau.

Revin mai incolo, ma duc sa hranesc copilul ca e tare agitat.
Pupici,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Diseara ma duc la petrecerea de Craciun organizata de firma sotului meu..abia astept fiindca nu am mai iesit ....

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Sa incerc sa va transmit tuturor o urare de Craciun..am primit-o si eu la randul meu..deci sa vedem daca merge.
Nu merge..asa ca va trimit mail

Sarbatori fericite si multa sanatate si bucurii alaturi de BB
Nu stim daca maine vom fi acasa,asa ca va transmitem de azi..toate bune

Ana-Maria si Radu-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sarbatori fericite !!!

Sa va uitati la Craciunita: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=/434e&.dnm=1add.jpg&.src=ph

si mai avem poze in albumul de 4 luni.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Codruta - Sa-ti traiasca Craciunita. Zici ca e o papusa vie

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salut

legat de nume....ce fete strambe am vazut noi cand i-am anuntat pe ai nostrii ca o sa il botezam pe baietel Milan!!!!!!! plus ca toata lumea ne intreaba ori daca a fost conceput la Milano (!!) ori se uitau zambind la sotul meu si ne intrebau daca tinem cu AC Milan...ambele variante neadevarate...si tot timpul explicam oamenilor ca e doar un nume, atata tot...

ah...o mare bucurie pentru noi, am gasit reteta megica pentru somnul linistit al copilului nostru: dormitul pe burta!! aseara l-am culcat asa si a dormit de la 12 la 7 dimineata tun...plus azi de cateva ori! noi eram disperati ca nu adoarme oricum decat in brate, iar cand il pueneam in patutz incepea sa planga, iar daca intr-un final adormea, se trezea din ora in ora si ori de cate ori tresarea! acum e adevarat ca il verificam mai des ca sa stea cu capul pe o parte, dar e foarte bine si asa! ajunsesem sa facem schimburi de 12 ore ca sa fim tot timpul prin preajma cand se trezea...
plus ca era foarte obositor si pentru el pentru ca rar avea un somn linistit si de durata.

cat despre vaccin noi am facut la 2 luni Infanrix hexa care cuprinde pe langa clasicul Di-Te-Per si anti polio, anti meningita (infectioasa) si anti hepatita.

cam atat

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, am pus okiu´pe Craciunita !!!
Trece-ma pe lista ´Viitoare posibile soacre´, te rog
Pupici la toate fetele si la toti bebelushii si va uramCRACIUN FERICIT !

Carmi si bebe Fabiano (in curand Craciunel)

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Pentru ca sunt foarte"priceputa"v-am trimis la toate pe adresa comuna de mail.
Va pupam
Ana-Mariia si Radu-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumim , toti bebeii sunt frumosi.
Carmi, tu esti prima, de fapt bebe Fabiano e primul. Pana acum nu ne-a "solicitat" nimeni. De acum am sa ma interesez ce face "ginerele meu". Da?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Va doresc un Craciun de neuitat si gandurile cele mai bune sa fie cu voi !!!!
Sarbatori fericite!!!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput