Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo74 spune:
Bic - eu prima oara i-am dat biberon lui bb Luca la 2 luni jumatate si l-a acceptat ptr ca era foamea pe el cat casa, altfel il uraste din tot sufletul, dar in principiu ar trebui sa-l inveti cu el cat de cat pana la varsta de 3 luni, ca dupa aceea e mult, mult mai greu.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Hai buna seara in miez de noapte!
Iar am muncit ca un caine, rufe la spalat 3 masini, o mancare si doua prajituri, ba am mai si dat o fuga iute la TCM cica sa vad de cadouri, nu m-a inspirat nimic pt nimeni dar am spart pt bebeu si mi-am luat si eu pantaloni 2 (doua!!) masuri mai mari decat purtam eu pe vremuri.... of.
Am avut copil cuminte si cooperant, a dormit vreo ora pe afara (l-am lasat in vestibul cu usa deschisa si l-a adormit ninsoarea, cred), apoi am facut amandoi prajituri - adica el m-a tinut de vorba si de cantat si de leganat carutul cu piciorul - m-am specializat, dar tot mai buna ar fi o coada!
Acum sunt gata, ma invarteam mai inainte cu diverse lucruri in mana, punandu-le total aiurea. Si de fapt, statuie mi-ar ridica singur fundul meu, care va mai creste nitel!
Pharmacris, am ciobanesc german si nici prin gand nu-mi trece sa ma despart de el! o sa invatam cu totii sa convietuim in noua formula. In principiu Simba a invatat ca nu prea are voie in teritoriul lui Radu, dar sunt si zone comune, il mai las sa se apropie de baiat, si cand pune Radu sirena, pleaca Simba singurel!! Eu o sa-i plang de mila cand o sa-l haituiasca asta micu... In fine, ideea e sa nu fie o relatie nesupravegheata si fireste sa ingrijesti catelul. In rest e doar benefic.
Maddy, cred ca am mai zis eu o data, am aceeasi problema cu air flow-ul cucului, care se infunda dupa nici o saptamana si asta nu de nespalare! Eu insa rezolv airflowul desuruband nitel capacul ala de plastic, astfel incat sa se strecoare bulisoare de aer. la inceput e mai greu, mai faci si accidente de scurgere de laptic sau de nedeschidere suficienta, dar te prinzi pe urma ce si cat si in cazul nostru, lucrurile merg mult mai bine.
Ancris, am mai citit undeva cu pusul bbului de-a curmezisul mesei si mi s-a parut aberant, acolo zicea ca atunci cand e mai mare (!!!?cum mai incape?). Engerix-ul e contra hepatitei B, care e cuprins in Infanrix hexa. Radu a facut Pentacthib si Engerix. Pentacthibul are 5 valente (exista si Infanrix cu 5 valente), cred ca Tetracoq-ul are numai 4. Obligatorii sunt astea 4 plus hepatita, a 5-a valenta e cu nu stiu ce hemofilus, daca intri pe net te lamuresti. Ideea e ca daca tot cumperi, fie iei hexa, fie iei un pentavalent....
Jadi, si eu am nostalgia libertatii de altadata, de fapt a timpului care atunci - inexplicabil astazi- nu-mi ajungea. Asa-s de lipsita de inspiratie, ca eu care eram oracolul cadourilor i-am trimis pe toti la plimbare, sa mai gandeasca si singurei, ca mie mi-a secat imaginatia ca laptele (adica mai picura ceve ceva dar cu stors si prea mult efort!) Felicitari pt apartament, doar atat imi pare rau, ca nu ne mai vedem in parc; dar macar scapi de culoarea locala a urmasilor locatarilor din bordeiele Pantelimonului!
Irina, cred ca bine ai facut cu Mulinexul, eu am Philips nu mai stiu de care, si ceva parti de plastic au cedat deja, fara folosire intensiva. Poate M o fi mai bun...
Gata, va las, ca-mi pica ochii in gura
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Tonnia spune:
Neata, fetelor!
Am facut si noi vaccinul de 2 luni, iar acum doarme prost, maraie tot timpul si a mancat numai vreo 400/24 de ore. febra nu are. Sper sa-si revina cu mancarea.
In plus, are niste bubite mici aproape invizibile pe corp si cateva pe fata, ca o spuzeala, mai mult se simt la pipait decat sa se vada, eu nu mi-am facut mari griji dar dr. a spus ca ar putea fi dermatita atopica, care e naspa rau de tot...Sunt cam suparata.
Jadi, felicitari pt apartament!!!
Ioana, mi-ai inseninat ziua cu numele. Am primit foarte multe critici pana acum, bine, nu prea mi-a pasat pt ca noua ne place numele dar orisicat...
Eu am descoperit tarziu ceea ce probabil era la mintea cocosului, dupa prepararea laptelui, sa scot aerul prin tetina, adica vars putin lapte in chiuveta si tasneste continuu pana incepe sa picure. Asa trebuia sa fac de la inceput, nu?
locca spune:
Buna dimineata
Marlena, daca folosesti pampers sa te uiti ca exista si numarul 4+. Eu am luat teapa asta cand am vrut sa cumpar nr. 4 si in graba am agatat ce-am vazut mai intai. Abia acasa mi-am dat seama ca e 4+. Diferenta ar fi ca e un pic mai mare, iar pe pachet scrie ca e de la 9 kile in sus (pana la 18 sau asa ceva), nu de la 7 cum e nr.4.
Tonnia, si noi am primit critici la nume. Mie imi place mult Dinu, sa stii. Noi la inceput oscilam intre matei si iancu, dar cand am vazut cum se strambau toti cand auzeau de iancu (s-o fi vazut pe mama ce fata a facut) ne-am hotarat pe matei.
Azi ma duc sa ma vopsesc, uraaaa! ramane matei cu ta-su, hihi, ca in rest sunt toti plecati de-acasa.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
mysweetest spune:
Codruta da Alexandru sta cu manutele sub el si cu capul ridicat si il las cate 5-10 min apoi il rostogolesc si tipa fiindca vrea tot pe burta dar mi-e teama sa il las prea mult.
Astazi iar am observat ca i se imprima pe piele modleul pampersilor..cred ca ii termin pe astai pe care ii mai am si dupa sarnatori trecem la urmatorul nr...4+ sau 5 care o fi..cele incepand de la 8 kg...oricum avem 8 kg cu burta plina .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
RalucaCostiurin spune:
neata!
telegrafic, asa:
Dinu e un nume frumos, Iancu la fel. Dealtminteri ambele purtate de oameni deosebiti. E pacat ca exista atatea pareri preconcepute, ca ducem adesea lipsa de imaginatie si ca ne lasam prea ades influentati de moda. De aia de pilda in generatia mea era inflatie de Cristina, Mihaela si nu in ultimul rand Raluca. Acum cica ar fi des intalnita Maria - care mie imi place independent de moda.
pe curand, ca plange Radu mamii!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Simo74 spune:
Intr-adevar Dinu e un nume minunat si are asa un parfum interbelic. La un moment dat ma gandeam ca lui bb sa-i pun numele Iorgu, dar la fel mi-a sarit familia in cap, asa ca m-am lasat pagubasa si chiar eram intr-o mare dilema in privinta numele. Dar cu cateva nopti inainte sa nasc, am visat ca am un baietel pe nume Luca, asa ca alegerea a venit in mod firesc.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Carmi spune:
Salutare la fete !
Avem costum de Craciunel, va anuntam imediat ce facem poze !
Jadi, sa stapanesti sanatoasa apartamentul !
Maddy, nici mie nu-mi plac tetinele de la Nuk si de aia nici nu le mai folosesc, tot Avent-ul e de baza...
Pupici
Foto bebe Fabiano
codruta_grg spune:
Eu am vrut sa ii pun numele de Aurora. Dar mi-au sarit si mie in cap, asa ca am ajuns la un alt nume, la fel de frumos, Petra, pe care tot eu l-am ales
Carmi, pana la urma am aprins bradutzul.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski