Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare mamicilor mai mari.
Am si eu o intrebare pentru veteranele care alapteaza:
cind ati introdus si biberonul? Eu am citit in carte ca cel mai bine e intre 4-6 saptamini. Mai devreme exista riscul sa refuze sinul, iar mai tirziu sa nu mai vrea biberonul. Noi am cam depasit toate termenele, dar as vrea totusi sa incerc sa introduc si biberonul, ca poate mai am si eu chef sa-mi fac de cap si o las pe Sma cu ta-su.
Voi cum ati facut?
Multam.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Ioana, merci mult de tot! , o sa introduc si eu datele cind ajungem la 3 luni

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare,fetelor!

Azi mi-am facut si eu o parte din cumparaturi,maine mai am puitine de luat si ma apuc de gatit.Abia astept sa facem bradul sambata.Fetelor,care ati impodobit bradutii ce reactie au bebeii la vederea luminitelor?

Va intrebasem de robot de bucatarie,dar nu mi-a raspuns nimeni,asa ca am luat Moulinex odacio 3 si pana acum sunt multumita de el.O sa-l folosesc mult la sucuri si piureu pt Matei.

Azi am chemat dr acasa.Cum v-am mai spus,era putin racit,dar nu ii scadea temp sub 38 cu tot cu Paracetamol.Dr a zis ca are laringita si ne-a prescris Augmentin,Ca si vit C.
A mai dat cineva Augmentin? Biotics ati dat 1 cps pe zi in ceai?

Pharmacris,iti raspund si eu.Am 2 catei in casa-un bichon fetita batrana,care nu prea iese din camera de la mama mea si un coker baiat care merge prin toata casa mai putin la Matei in camera.Am avut si o pisica birmaneza de care a trebuit sa ma despart,din pacate,cand s-a nascut Matei.Stiti ce e curios?Copiii chiar au amintiri din pantec-Matei nu schiteaza nimic atunci cand cainii latra ca si cum e obisnuit de mult cu ei.
Deci,daca sunt vaccinati si ingrijiti,e ok.Cand bebeii vor merge prin casa tr sa-i invatam ca nu au voie sa puna mana pe catel,sau daca pun sa se spele dupa.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Bic,noi am introdus bibe cu ceai pe la 4 sapt.Apoi cand eram nevoita sa plecam ii lasam si lapte muls.A avut o tendinta sa refuze sanul.dar am insistat si am reusit sa-l fac sa accepte ambele variante.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor,mamicilor,ajutati-ma si pe mine.Am o pediatra care m-a disperat de la inceput cu ocheadele aruncate sotului meu si cu "maiestria"ei de a-mi pune copilul pe masa de infasat,cand nu avea copilul decat 5-6 zile,pe latimea mesei,nu pe lungime,de am sarit ca arsa s nu-i rupa gatul.Ea ne-a zis sa-i facem vaccinul de 2 luni pe 27 Decembrie si m-a pus sa cumpar Tatracoq si Engenix.Insa vad ca voi ati facut alte vaccinuri..respectiv Infanrix si Prevenar.Imi explica si mie cineva de ce mie mi le-a recomandat pe astea? Eu cred ca pana la urma tot o agat in cuier pe asta.

Ana-Maria si Radu-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Ioana,scuze,am trecut si eu datele noastre in listuta,dar nu reusesc sa schimb caracterele!

Mergi la inceput

Vai,cat sunt de toanta,am uitat sa ma loghez din nou su userul meu!
Sper ca n-am facut vreo prostie!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

quote:
Originally posted by pharmacris2002

Nici fetita mea nu sta pe burta.Poate nu toti copii se dezvolta ca la carte dupa anumite standarde.Fiecare are propiul lui ritm de crestere.
Fetelor eu am un catelus de rasa techel dar nu prea stiu ce sa fac pe masura ce copilul creste.Unele persoane imi spun sa-l dau dar imi pare rau.El nu intra in camera la fetita , il deparazitez regulat , noi nu purtam aceleas haine la ea in camera si ma spal pe miini permanent.Dar ma gindesc cind o mai creste si v-a vrea sa iasa din camera sa se plimbe prin casa.Va rog un sfat.

Atata vreme cat copilul nu este alergic (se mai intampla - verifica pe termen lung probleme respiratorii) este in regula. S-a dovedit ca, copiii care cresc cu animale sunt mult mai putin sensibili la alergii. Iar eu sunt de parere ca e bine sa-i obisnuiesti de mici cu animalele ca sa nu le fie frica mai tarziu.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Dani,cred ca ai dreptate ca se sperie de la ragaiala,ca uneori ma speriii si eu ce zgomote face,eu ii dau cam 150 la o masa,dar mananca cam 110-120 rar 150..se opreste tot asa pe la 60-80 si cu greu ii bag restul pe gat...un mare chin..

ancris,cred ca tine de preferinta dr pentru un anumit vaccin,cat despre sot..mai bine trimite-l de acasa sau schimba dr

Bic,eu am introdus bibe de la 3 sapt si s-a invstat ff repede,incat mi-a refuzat sanul,asa ca mai bine mai tarziu.

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Am actualizat si eu lista cu datele de la 3 luni. Mary, referitor la Humana - daca vrei iti dau nr de telefon al distribuitorului pe Buc si-ti aduce laptele acasa (188.000 cutia). Eu asa fac si mi-e comod.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput