Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
dani_flor spune:
Buna seara fetelor,
Si eu ii dau cu ulei cind o scot afara. Noi avem si asa fata uscata cu multe cojite, habar nu am de ce.
Marlena, pampersi 5 ??? . Felicitari!. Noi abia ce am trecut la 3.
jadi. Felicitari pentru apartament, sa il stapiniti si sa il locuiti cu mult drag!
Fetelor nici la mine nu e timp prea mult de gatit. . Dar sper macar sarmalele sa le fac ca altfel ma bodogane sotzul. Imi pare rau de cozonaci dar nu am timp si nici neamurile pe aici sa ii degustam. Noi ii papam doar o data pe an cind venim in tara si bunicutzele se inghesoaie sa ne faca .
Curatenie .... un aspirator miine si BASTA.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
karmenutza spune:
Maddy, si fii-mea papa tot cu nuk si inghite o gramada de aer. NNoi la fiecare masa facem 2 pauze de ragait in timpul suptului, ca altfel vomita cu jet de atata aer. Asa, cu pauze, face asa cum ai zis si tu. Scoate lapte la ragaiala. Si dupa, dar fara jet.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
karmenutza spune:
Jadi, felicitari pentru apartament! sa-l stapaniti sanatosi cu totii! Si sa fie intr-un ceas bun!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
pharmacris2002 spune:
Nici fetita mea nu sta pe burta.Poate nu toti copii se dezvolta ca la carte dupa anumite standarde.Fiecare are propiul lui ritm de crestere.
Fetelor eu am un catelus de rasa techel dar nu prea stiu ce sa fac pe masura ce copilul creste.Unele persoane imi spun sa-l dau dar imi pare rau.El nu intra in camera la fetita , il deparazitez regulat , noi nu purtam aceleas haine la ea in camera si ma spal pe miini permanent.Dar ma gindesc cind o mai creste si v-a vrea sa iasa din camera sa se plimbe prin casa.Va rog un sfat.
dani_flor spune:
Eu o pun pe pitzi pe burta citeva minute pe zi pina se satura si incepe sa urle. Dar numai in scop de antrenament, ca la noi la controlul lunar se uita dr. daca isi tine capul pe burta si se prinde daca ai "trainat-o" sau nu si te cearta.
Fetelor si eu cu tetinele si cu laptele am avut 1000 de probleme, folosim si noi tetine nuk cu "air system" si degeaba, dadea aproape tot afara, si inghitzea 1 tona de aer, rigiia de 5 ori la o masa si la o ora dupa tot mai rigiia dar se pare ca si consistentza laptelui ducea la asta. Adica daca laptele e f. subtzire si copilul foarte lacom, ia mult aer si da si laptele afara. Copilul meu e fff lacom, cind e infometat, maninca in 7-8 minute 150 ml. Acuma, tocmai de aceea, folosim un lapte dietetic anti reflux, care este putin fainos si pe care nu il mai scoate afara si nici aer prea mult nu ia.
pharmacris, nu ma prea pricep, dar mie imi este cam frica din cauza parului. Dar pe de alta parte o gramada de copii cresc cu animale in casa si totul e ok. Presupun ca trebuie sa il pazesti doar cit e bebelus.
alinam spune:
buna seara mamici!
de vreo 2 zole doar va citesc ca bb nu ma lasa deloc, dar acum e cu tati si trebuia sa scriu cateva cuvinte pt Pharmacris.
Pharmacris daca catelul e vaccinat nu iti face griji, eu cunosc multi copii care au crescut cu catei in casa.Noi in prima luna de viata a lui bb am stat la mama care are un setter si nu i-am interzis cainelui sa il miroasa pe bb sau nu l-am dat afara din camera ...fiecare face cum crede, hehehe era tare cand plangea bb pana sa ajung eu la el ajungea catelul si baga botul printre gratii la patut si plangea si el :). Cand o sa creasca bb mai rau o sa fie pt catel pt ca il va smotoci nu gluma, daca inghite pat de caine nu e o pb, da asta cred ca stii deja, il elimina natural cu pisica e mai nasol.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
maddy77 spune:
karmenuta,mie imi face numai de vre-o 2 saptamani asa..adevarul e ca manaca mai repede,cam in 20 min,fata de o ora cat statea...si eu o ridic in timpul mesei,dar dupa ce ragaie nu prea mai vrea sa manance si plange,cred ca ramane cu o senzatie naspa de la ragait,nu stiu..
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
dani_flor spune:
maddy, si mie imi facea la fel si una peste alta se oprea la jumatea mesei la vreo 60 ml de ajunsese sa manince doar 400 pe zi. Si banuiesc ca atunci cind le vine inapoi se simt cumva plini pina in git si se sperie. Ce lapte ii dai tu?
dani_flor spune:
maddy, tu ai dreptate, ai ramas la 62 de mesaje! . Scrie-le la admini ca se pare ca u ceva cu tine