Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'salutare fetele... peste tot in jurul meu atmosfera de sarbatori... Cheful de a lucra a zburat nu stiu unde si a ramas doar responsabilitatea... Mai ales ca a venit prietena din USA si tot ma indeamna sa ne intilnim...la ce ora sa te intilnesti daca pleci de la serv. min la 21.00... eh, soarta de programist...
Bravo tuturor p/u asa meniuri, ma ispiteste cam tot ce atit scris acolo... Insa noi de Revelion nu vom fi acasa, ci adunam gashca la parinti In schimb a doua zi vom avea oaspeti...
Lucia, bravo! Dar las ca numai credeam noi ca nu poti face nika... uneori doar lenea e mare
Rodica,pozele cu tartine sint f aspectuoase si interesant...
Natalia, multumesc p/u luminare, mi-ar fi iesit ceva alde "zapada topita" in loc de prajitura. Inca odata, fursecurile mi-au placut f mult!
Corina, in ciuda faptului ca calatoria s-a terminat mai cu nervi... totusi a ramas ceva placut in memorie si noi ne-am simtit bine, am uitat oleaka de probleme...
Alina, pune vreo poza cu Deanna Craciunita!
Lilia, f reusita poza din felicitare!
Alinka, petrecere frumoasa si rabdare!

Daca nu mai reusesc sa scriu,
Va doresc la toate un an cit mai bun din toate punctele de vedere si sa fie asa cum vi-l doriti si il asteptati
Sorry daca n-am scris la toate raspuns...

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina(Alina) ti-am admirat pozele.Sunteti o familie draguta. Insa Deanne e o dulceata si imi place ca e zimbareata.
Am vazut tortul roz de la ziua lui Deanne. Arata superb. Cum l-ai facut?
Scuze de intrebare, dar sotiunea e american? Nu de alta, dar e credeam ca sotiunea ta e din Moldova. Sunteti demult in SUA?
In timp ce priveam pozele Lucian cind o vedea pe Deanne se zimbea si lui ii parea ca e aproape. Incerca ceva sa-i spuna, arata asa de hazliu scena data.
Cu parere de rau nu am fost la sanius, deoarece nu avem sanie pentru dinsu.
Pupici la printesa.
Natalia in salata de vinete pun citeva bucati de nuci maruntite bine.
Corneliaspor la munca. Inca nu ai mult. Inca un pic si e Anul Nou.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, merci de sugestie, chiar o sa pun si ceva nuci in salata de vinete, sint sigura ca o sa fie foarte buna.

www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2700206623" target="_blank">Fetelor, va doresc numai bine in Noul An ce vine! Sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

LA MULTI ANI!
UN AN NOU FERICIT, IMBELSUGAT SI PLIN DE SURPRIZE PLACUTE!

Fetelor, si eu sint in verva pregatirilor. Am sa fac/facut:
salata de ciuperci cu ceapa verde
salata de vinete cu nuci (asa facem si noi, iar vara-cu ceapa si rosii)
salata "Granatovyi braslet"
platou cu peste afumat si sarat
brinza cu ficat de batog
gaina la cuptor cu garnitura inca nu stiu de care
desert: fructe si inghetata (ca tare cald e la noi).
Am vrut sa fac Brownies dar nu am gasit pe aici pe la noi Philadelphia, nici Almette. Poate mai reusesc sa fac prajitura de lamiie, dar nu am zahar praf... Nici nu stiu, parca vad ca ajungem sa cumparam ceva.
Linkul cu tartine l-am pus asa, de divertisment, sa vedem ce talent au unii.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Deja cred ca o fi tirziu pentru Revelion, dar poate va fi informativ pentru alta data: pentru fetele din Moldova, daca vreti sa faceti Brownies si nu gasiti crema de brinza (сливочный сыр in rusa), puteti folosi smintina pe care o scurgeti printr-un tifon pus intr-o strecuratoare, timp de citeva ore. Strecuratoarea, desigur, o puneti intr-un alt vas, unde sa se scurga zerul. Eu asa fac pentru Tiramisu. Dupa citeva ore smintina devine cremoasa si tare, parca ar fi o pasta groasa de brinza. Are consistenta perfecta pentru crema de la Brownies Cappuccino.
Imi cer mii de scuze ca nu mi-a venit ideea asta mai devreme.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI!!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Buna, fetelor, in noul an,
Hai, sariti cu impresiile despre serbarea revelionului!
Noua ne-a placut foarte mult cum am petrecut revelionul cu Lilia, Vali si Amelia, a fost foarte placut si frumos. Nici nu am simtit cum a trecut timpul, ne-am culcat la 5. Aveam impresia ca ne cunoastem de citiva ani buni. Bun lucru internetul asta!
Copiii s-au impacat chiar binisor, Vlad la un moment dat ii tot aducea din jucariile lui Ameliei, dar ei ii cazuse cu tronc o pisica de plus, pe care aproape ca nu a lasat0o din miini toata seara.
E o dulceata de fetita, vorbareata rau (drept ca mai mult pe limba ei, deocamdata) si o cocheta fara pereche.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hehe, mi-a luat-o Natalia inainte cu impresiile.

Intr-adevar seara de Revelion a trecut pe neobservate, cred ca daca nu am fi stiut ca de dimineata desteptatoarele vii: Vladut si Amelia ne vor da trezirea, am fi apucat zorii fara sa ne dam seama.

Natalia o gospodina foarte buna, am savurat toate bucatele cu placere.

A uitat Natalia sa spuna ca Vladut nu numai jucarii ci si mancare, apa ii aducea Ameliei. Intr-un cuvant, un cavaler adevarat care avea grija de domnisoara. Si stie de toate, toate obiectele stie cum se numesc( pana cand le spune cu cate o silaba doar, dar stie exact care si ce e)

Intr-un cuvant frumos si cu impresii foarte placute... Numai ca iaca poze nu am facut asa multe noi.. cred ca ne-am luat cu vorba si am uitat

Voi? Voi? hai treceti la raport...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004) va ureaza SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Mneata in nou an!
Ma bucur mult ca ati petrecut atit de bine, Nati si Lilia!
La noi a fost linistit, seara au venit nasii si am petrecut vechiul an 2005. La 10 si ceva i-a adus Mosu' niste cadouri la Paula (ale noastre, la Craciun am zis ca-s prea multe si pe ale noastre i le-am dat de Revelion). A fost foarte bucuroasa, a cintat la pian si la telefon, dupa care pe la 11 a adormit, eu cu sotul am ciocnit paharele la 12 si pe la 1 ne-am culcat. Deci, a fost linistit, in familie.
In zilele urmatoare am plecat prin sat, la parinti, nasi, cumatri si tot asa intr-o veselie.
Miine vor veni la noi niste colege ale mele de facultate cu sotii si copiii. Am sa incerc sa fac totusi Brownies, mersi mult Nati pt pont. Sper mult sa-mi reuseasca!
Nu stiu cit de des am sa reusesc sa intru, ca e sotul in vacanta si cind e acasa are prioritate totala la calc.
Va pup si un An Nou cit mai fericit!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Rodica, da, voi sinteti inca in vacata, aici deja s-a inceput saptamina de lucru, caci si vacanta a inceput de mai devreme.
Despre Brownies, vezi sa alegi smintina care sa nu fie tare acra, caci se va pastra acreala si dupa ce o scurgi.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput