Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti in Noul An 2006!!!

Bravo voua Natalia si Lilia ca v-ati prietenit cu familiile, si celor micuti e mult mai vesel.
Noi am facut Revelionul la niste prieteni unde am fost vreo 4 familii. Lucian a participat in rind cu cei maturii chiar a servit si un git de sampanie. El a adormit pe la orele 3, insa noi ceilalti am stat pina pe la 5 dimineata, am mai discutat, am privit film etc.
Am incercat sa sunam la Mo dar linia era supraincarcata si nu am putut felicitape nimeni.
Insa in rest a fost frumos.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut!
LA MULTI ANI!!!!inca o data

Si noi am petrecut bine de Revelion. La 9 seara am plecat in oras, in piata Revolutiei, am stat pana la 11, cand ne-am intors acasa, am inghetat putin, am facut miscare, ajunsi acasa am pus masa, si a venit si anul nou!A mai stat pana la 2 noapte, dupa care eu eram gata de culcare, fiindca aproape toata ziua mi-am petrecut-o in bucatarie. A fost vesel, muzica multa, si sampanie. Alex a stat cu noi tot timpul, a ciocnit cu noi, asa ca acum cand sta la masa ciocnim mereu, ca asa vrea baiatul!
Pe 1 noaptea am fost la disco, am dansat de am dat jos kilul depus de Revelion!A fost super, ptr ca ultima data am fost la disco pe 2 ianuarie 2005.
Bine, cam asta e de la noi, deocamdata!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele in Anul Nou 2006!

Noi am stat acasa de revelion,am fost doar noi 3 .Din pacate la noi a fost o furtuna si multa ploaie asa ca nu am putut sa ne deplasam pe la rude .Deanna a stat treaza pina la 12 cind am ciocnit paharele cu sampanie .Dupa ne-am uitat la televisor pina pe la 2.
Pe 1 am strins toate decoratiile din casa si bradul .
Super Lilia si Nati ca ati petrecut impreuna ,traiasca netul!!!

Alina te invidiez un pic ca ai fost la disco ...eu nu am fost cred ca de mai bine de 2 ani .
Rodica have fun .
Crinia mersi de aprecieri .sotul e american si eu sint aici de 2 ani.
Noi acum ne ducem iarasi la spital sa-i masoare Deannei injectia din minuta de la TB si sa ne zica rezultatul de la hemoglobina.
pupici de la noi .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi ani cu 2006, fetelor!
Sa traiti, sa infloriti, ca merii, ca perii, in mijlocul verii!
La noi a fost f vesel, am fost in ospetie, am primit oaspeti, Iar de Revelion am stat pina aproape de 8 dimineata si nici unul din noi(eram multi) n-am realizat cit de repede a trecut timpul... Iar copilele au adormit si ele doar pe la 7.30 dimineata... Apoi pe 1 am invitat noi pe prieteni, nasi si parinti la macrou la gratar... La toti li-a placut ... Iar de ieri sintem deja la serv...
Azi de dimineata am curatit zapada de prin ograda si drum, caci nu puteam iesi cu masina, eu am filmat putin - ca tare mi-a placut atmosfera...
Va sciu mai tirziu mai multe...

lia_c

Mergi la inceput

Buna la toti!!!#10;#10;Am o carte despre Alimentatia pentru bb si copii mici. Daca ii intereseaza pe cineva imi spune si o trimit.#10;#10;Pupici#10;

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, cam scurtuta vacanta ati avut.
Dar va invidiez pentru zapada, ca in Bucuresti ploua si e vint foarte rece, zici ca e toamna.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Am vorbit si eu azi cu ai mei si mi-au spus ca a nins tare si frumos la Moldova.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

salut fetelor

ma bucur foarte mult pentru voi, si noi, ca ati intrat cu bine in noul an - 2006. sper din tot sufletul sa fie un an cit mai bun posibil, sa ne aduca noi bucurii, multa sanatate si fericire.

noi am intilnit revelionul in 3. nu m-am simtit niciodata asa de bine ca anul acesta, am ris cu lacrimi. la masa nu am avut sampanie ci o sticla de vin de colectie din MD. sticla asta voia sa bata 12 si noi doar sa ne uitam la ea. ni s-a rupt stirbuletul si nu o puteam deschide, mai erau 3-2 min si intram in noul an cu paharele goale. in fine ne-am gindit daca nu putem sa scoatem dopul atunci sa-l bagam de tot in sticla. in urma acestei proceduri am umplut vinul cu strusca, inca o problema. nu ne-am lasat batuti - la turnarea vinului in pahare am folosit filtrul pentru cafea. si uite asa am ajuns la 12:00 cu paharele pline cu un vin limpede si superb, si ce e mult mai important, cu un ris in hohote care ne-a tinut inca mult timp (pina si acum, cind imi aduc aminte nu ma pot abtine).

cu perepetia asta am tras concluzia ca: in anul in care am intrat, toate obstacolele aparute in cale o sa le trecem cu umor si voie buna .

sanatate si numai bine.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

'neata
mda... cam scurtuta vacanta insa plina... vom avea liber si pe 9 ianuarie, dar vom recupera pe 28 ianuarie...
Aseara am fost in ospetie si nici n-am observat cind a trecut timpul si s-a facut 00.30... Am incercat schiuri de profesionisti... am facut poze cu Mos Craciun, cu aripioare de fluturas, am dansat sub ritmuri de Banica Jr., WMCY... a fost super bine... Iar azi ne asteapta alta gazda Am primit cadou citeva feluri de cafea Seattle Best (dupa denumirea orasului in care stau prietenii nostri) ... mmm dar de Revelion si 1 ianuarie am facut un show nemaipomenit afara cu focuri de artificii, de a venit si politia sa vada
pupici la toti si sarbatori fericite in continuare...

lia_c

Mergi la inceput

e super frumos afara, copacii imbracati in straie de zapada...

lia_c

Mergi la inceput