Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Lucia am ris si eu imaginindu-mi situatia voastra. Oricum e foarte bine sa petreci cu familia.
Cornelia fa niste poze la copacii inzapeziti, dar si in genere la Chisinaul acoperit cu zapada.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut la toti

Vad ca lumea se odihneste. Dar mai iesiti si mai spuneti ce nou se aude in anul 2006.

Noi sintem bine. Mai tirziu voi veni cu ceva poze de la Anul Nou.

V-am pupat

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Da, e mare liniste pe-aici. Sefii nu isi mai fac treaba si bineinteles ca toti ceilalti chiulesc.
Noi ieri am fost la tatal sotului( respectiv socrul) care este Ion si am sarbatorit ziua numelui. Am facut pentru ei prajitura cu lamaie dupa reteta Nataliei. A iesit ft buna. Puteti sa o vedeti: aici si aici. Am facut o mica greseala si a trebuit sa o decorez ca sa nu stie nimeni greseluta

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004) va ureaza SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna fetelor

si noi suntem bine, merci. crestem, roadem iepuras, ridem imaginei din oglinda.

sorry ca nu prea suntem la apel. a avut tati mai mult timp liber si nu am vrut sa pierdem acel moment.

Lilia, foarte apetisant arata prajitura ta. compar poza ta cu a mea, se vede ca tu ai facut-o mai fina. data viitoare am sa fac si eu baza mai subtire. daca taceai nici nu-mi dadeam seama ca ai ornamentat pentru a ascunde greseluta.

pina ne mai auzim: sanatate si numai bine.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Lucia, tocmai vroiam sa ma duc la culcare dar nu m-am putut abtine sa iti spun ca este foarte foaret frumusica printesa voastra. A crescut asa mult, are o privireee, nu mai e absenta ca cea de la inceput.. ptiu-ptiu sa nu o deochi:)
P.S Puteti vedea si la noi cateva poze noi in albumul din 2006

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, fetelor,
Iaca si eu, adormita rau, caci Vlad a miriit o jumatate de noapte si numai somn nu am avut, tot sarind din pat si alergind la el.

Ieri am fost in vizita la Lilia. Am mincat niste clatite super bune, mai intii o budinca din ele facuta la cuptor, cu carne, ciuperci si cascaval (astea sint ingredientele pe care le-am ghicit), apoi clatite cu visine si frisca... o bunatate...
Desigur, Vlad a avut grija sa lase marca lui inregistrata: o dezordine desavirsita.

Lucia, ati tuns fata, asa? Nu a plins? Ce dragalasa e cu iepurasul ala in gura!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Helou, helou!
Cam liniste pe aici...
Sotul meu e in concediu, la ei la firma se da 2 sapt iarna si 2-vara, asa ca sta toata ziua pe calc, eu mai apuc doar sa citesc cite ceva, dar uneori nici asta.
La noi e iarna pe ulita, e frumos, Paula se plimba in fiecare zi cu taica-so cu sanuita, ieri de atita plimbare a si adormit in saniuta.
Lucia, tare-i dulce printesa ta mica!
Nati, mersi pt pont. Am facut smintina, dar nu am mai facut prajitura, ba ca nu am cintar, ba scortisoara, dar de fapt lenea e motivul principal.
Lilia, am admirat pozele tale. Tare scumpi sinteti toti si semanati unul cu celalalt
Cornelia, pe unde esti?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Nu a fost chiar asa mare dezordinea sa stiti, Natalia spune asa ca e apartamentul nostru mic si la el nu iti trebuie mult ca sa para haos. Dar totul a fost strans nici in 10 min. Eu una abia astept sa inceapa si Amelia sa mearga, atunci nu o sa mai fie nevoie de Vladut, va fi ceva obisnuit sa fie dezordine.
Mi-am dat eu seama ca nu am calculat prea bine cu clatitele, cred ca trebuia sa fac mai multe. Se vede ca nu sunt prea obisnuita sa gatesc pentru mai multi... Tr sa vina mai des musafiri pe la noi.

Natalia nu a spus ca ea a venit cu niste tort, mmmm, o nebunie, eu nu stiu cum sa mananc din el cat mai lung posibil ca sa lungesc placerea. Foarte, foarte bun si mai ales din ciocolata asa cum imi place mie cel mai mult.

Vladut e un scump, ma amuza asa mult cand se baga in sifonier si era neaparat sa inchida si usa dupa el ca sa se ascunda baiatul bine. Si cum il imbratisa pe tatal lui de picioare si striga: tataaaa!! Ce mai! E baiat mare. S-au mai certat ei pe jucarii cu Amelia nitel, ca bineinteles ca le trebuia aceeasi jucarie in acelas moment, chiar daca pana atunci putea sa stea aruncata undeva, dar s-au inteles ei pana la urma...

Si ca de obicei timpul petrecut cu Natalia, Dima si Vladut, a trecut pe neobservate...

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca si Amelia a dormit rau, a tot marait toata noaptea: poate ei visau ca se bat pe jucarii amandoi, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olicica spune:

Buna seara fetelor moldovencelor.
Am mai descoperit ceva nou pe acest forum si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult.VA multumesc pentru invitatie.Am urmarit corespondenta voastra si vad ca sunteti destul deimprietenite.Vas rog sa ma primiti si pe mine in lista moldovencelor.
Putin despre mine,Sunt o tinara mamica de 23 ani ce are o bumbonica de fetita de 7 luni,Adelina.Ca si multe din voi posibil ati intilnit unele greutati la cresterea copiilor.,iata de ce m-a tentat acest forum,insa ca este un forum al molodovencelor este si mai super.Va urez sarbatori fericite si copilasi sanatosi.

Mergi la inceput