Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)
Raspunsuri - Pagina 5
Crinia spune:
Alina (Davina) eu la fel nu ma dau intr-o parte de la geluri de dus si tot felul de chestii pentru baie.
Diverse si interesante cadouri ati luat. Aici la fel e tendinta de a da ciocolate Ferrer in plasate in diferite forme (bradut...).
Ce ii luati Deannei de Craciun?
Mie la fel mi-a placut ceea ce a zis sotiunea ta si eu sint de aceeasi parere. Uneori am probleme cu sotiunea si cu ai mei ca eu dau la prieteni si la apropiati la fiecare srbatoare cadouri. Dar asa sunt eu. Mie imi place mult cind lumea se bucura cind primeste cadouri.
Lilia eu nu prea am luat cadouri, deoarece suntem primul an aici si nu prea multi cunoscuti. Insa ceeea ce am luat este costum sportiv pu doamna, scurta de iarna, o caseta video cu dansuri de la Codreanca (pentru o prietena care e dansatoare), maiouri cu diferite inscriptii, set pentru berbierit, ciocolate.
Aici e foarte frumos pe afara. Toate casele sunt infrumusetate cu luminite si bradutii din fata caselor. E o frumusete si e o atmosfera de craciun.
Aliona ma bucur ca esti linistita in suflet. Unde lucrezi ca jurist?
Fetelor, Va Doresc Un Craciun Fericit la acelea care nu vor aparea pe aici pina la Craciun. Pupici si sa dea Domnul sa vi se indeplineasca toate dorintele
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Crinia spune:
Fetelor la noi iarasi ninge foarte si foarte tare si frumos.
Va pun niste poze de la ninsoarea de saptamina trecuta. Sa vedeti cum e la Canada iernile.
Iarna in Montreal
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
www.postcard.ru/pic/holiday_christ/6625338291.jpg" target="_blank">Craciun fericit si pace in suflete!
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Karina, frumoasa iarna aveti la Montreal.
Fursecuri am facut dupa reteta asta: www.good-cook.ru/tort/tort_162.shtml" target="_blank">http://www.good-cook.ru/tort/tort_162.shtml.
Mie mi-au iesit asa: http://community.webshots.com/photo/496085899/527970195tyFzJd
Tortul de Craciun l-am facut deja (l-am si degustat ), e un tort din mini-eclere, inmuiate in frisca. O sa vin cu detalii si poza zilele astea.
De Revelion vreau sa fac Tiramisu si tort cu brinza, pe care sa-l ornez cu fructe.
------------------
Numai bine,
MamaElei spune:
Craciun fericit!
Multa caldura in suflete si bucurii!
Sa va aduca Mosul cadouri asteptate, multdorite, dar si multe surprize!!!
LA MULTI ANI!!!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Hai, fetele, lasati farfuria cu sarmale si mai scrieti vreo doua vorbe aicea.
Cum ati serbat fiecare?
Noi am stat acasa, am avut o prietena in vizita. Am stat la masa, am fost la plimbare toti impreuna, apoi ne-am intors si am stat iarasi la masa. A fost foarte placut, mai ales plimbarea. Pacat ca se topise zapada care cazuse cu citeva zile in urma. Dar poate mai ninge in iarna asta.
Vlad a fost foarte incintat de sarbatoare, incepind cu ornatul bradului si pina la despachetarea cadourilor.
------------------
Numai bine,
LiliaToma spune:
Salutare!
Cred ca ati mancat prea mult si acuma nu va mai puteti ridica din pat
Si la noi a fost Craciunul dragut.
Am fost la fratele sotului, am petrecut cam toata ziua la masa:) cu pauze intre feluri de mancare, toate specifice Craciunului in stil romanesc.
Eu m-am simtit bine, nu am mancat foarte mult si nu am simtit stomacul greu.
Amelia a fost bineinteles in centrul atentiei si a fost tare fericita, a bombanit toata ziua.
Brownies a iesit foarte buna, cei care au gustat au ramas incantati.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004) va ureaza SARBATORI FERICITE!!!
Lucia_B spune:
Hi frumoaselor .
Am absentat din motive serioase. M-am specializat in prepararea Browines-lui si prajiturii cu lamiie. Iata sectiunea_1 si sectiunea_2.
De cum au iesit, nu va spun. Stiti si singure ca sunt super-puper, nemaipomenit de gustoase.
Nu aveam o prajitura preferata, dar acum o am, cred ca nici nu e nevoie sa zic care e .
Sarbatori Fericite si numai bine.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
MamaElei spune:
Helou, helou!
Mai tirziu, ca am durere ingrozitoare de cap si nu mi se trage de la bautura, ca nu am prea baut aseara. Si noi am avut un program full. Simbata seara am fost la parintii mei, impreuna cu nasii nostri, socrii si o matusa am stat la masa pina mai tirziu. Baut sampanie, ris, cintat, deschis cadourile de sub pom, frumos.
Ieri, de dimineata am fost in sfirsit la coafor si mai spre amiaza la socri, unde au sfintit casa (achzitionata de curind), iarasi stat la masa, baut, mincat.
Azi am avut in vizita o prietena cu baietelul ei (Vaniusha) cu care s-a jucat Paula frumos.
La noi mai ninge, se topeste, dar oricum mai miroase a iarna, ca de obicei ploua.
Lucia, ce fain ca ti-au reusit prajiturile, bravo!
Nati, foarte frumoase deserturile tale!
Lilia, asa mult imi place poza ta cu printesa mica! Iti vine s-o papi ce dulce e!
Revin miine ca mi se desface capu'...
Rodica si PAULA (02.09.04)