Din Republica Moldova cine mai e? (partea 12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

pai anume si de ele vorbesc... am vazut ieri ca era f aglomerat, dar nu-mi imaginez ce se face acum seara... Sotul cam mereu n-are timp sa transfere de pe casetele camerei si noi de fiece data cumparam :)
Avem o colectie intreaga deja daca mi-as fi dat seama ma duceam la pauza, poate nu era asa aglomerat ca seara... vom vedea...
ma uit la pozele tale, paharele sint mishto, si doar 45 lei?
iar in privinta goblenurilor ai o colectie intreaga! Sint f frumoase1 si fularul la fel... la restul inca nu m-am uitat...
Iar la coronita m-ai intrecut Bravo!
lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Cornelia, sper sa reusesti sa iei caseta!
Da, paharele costa 45 buc. Erau de toate marimile, era cu o marime mai mica si restul muuuult mai mari. In cutia cu cadoul pt nas mai punem si o sticla mica-mica de un fel de balsam "nicul de aur", nu stiu ce gust are, dar am vrut sa fie altceva decit odca sau coniac. Fularul imi place si mie mult de tot.
Din pacate, coronita am facut-o in graba mare si nu prea mi-a reusit, adica e cam subreda si nu am chef si nic timp s-o refac.
Am vrut sa-ti mai zic ca mi-au placut mult pernele tale, dar nu am inteles le-ai luat gata brodate si crosetate sau aveau doar modelul si tu ai facut restul. Luminarile is faine. De unde? Cit?
Acum se incarca ultima poza.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Aha, de bine ce ziceam ca nu mi-a reusit coronita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

nu, fetele de perne le-am luat gata facute si cu fermuar inca de la reduceri Green Hills iarna trecuta + pernutele de sintepon care costau ~19 lei, in total pernuta + fata de pernuta mia iesit sub 40 lei!
Luminarile sint de la piata centrala, rindurile cu dulciuri,suvenire, foto si alte prostii... Eu le-am luat cu 15 lei mos Craciun si 10 lei bradutul... Dar dupa citeva zile cind am mai fost (mamica m-a rugat sa-i cumpar si ei), Mosul deja costa 25 lei... dar e bine ca are farfurioara! Braduti am vazut si la univermag... Asa ca daca se termina la piata fugi la univermag! Imi plac luminarile si cred ca e o ocazie buna de a le pune pe linga cadouri sau pur si simplu o atentie cind mergi undeva ...

lia_c

Mergi la inceput

Da, asa-s astea de la piata, la sarbatori nu pierd ocazia sa mareasca preturile.
Dar voi aveti vacanta?
Iti doresc un
Craciun fericit! LA MULTI ANI si in anul care vine sa ti se implineasca toate dorintele!!!
fiindca nu stiu daca mai intru, ca trebe sa gatesc cina, si vine sotul si adio calc!
Asa ca drum bun si sa revii cu multe poze si amintiri frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna, vorbaretelor si celelalte fete,

Rodica, frumoase pahare, primul gind al meu cind le-am vazut: ce super ar fi sa le umpli cu inghetata!
Mi-au placut de asemenea cum arata cadourile tale ambalate, si coronita, si fularul, si broderiile pe care nu le vazusem inainte.

Eu fac acum niste fursecuri de Craciun, si miroase foarte frumos in casa, si sint si tare bune (am gustat desigur). Incerc sa le ornez si poate le fac poze miine dimineata.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna,
Rodica mi-au placut mult paharele si cum ai impachetat cadourile ,de gobelenuri nici nu am cuvinte.
Cornelia ai dreptate cu cadourile sint mult si foarte diverse aici ,la fel si cu hainele ,nu ai sa vezi 2 oameni cu bluze sau pantaloni la fel ...
Vreau sa va zic ca anul trecut la Craciun am primit asa de multe seturi de baie si geluri de dus in special ca vreo 10 luni nu am cumparat deloc .Eu ador sa fac baie asa ca astea sunt binevenite oricind si la orice sarbatoare :-)la fel ca si cartile .
Si eu vreau colindatori la usa ...
Maine avem bilete la balet. O sa vedem "Spargatorul de nuci",din pacate nu e cel din Rusia ci local .
Aliona nici eu n-as tolera rudele ..multa fericire in casnicie .

Craciun fericit fetelor ,sa va aduca mosul tot ce va doriti .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

hey mai am o steluta ,asta-i cadoul de la DC cred :-)

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti.
Taaaare repede mai scrieti mai fetelor. Nici nu va gaseam. Dar cind v-am gasit, am foarte mult de citit, asa voi raspunde pe parcurs ce voi citi.
Rodica cine ti-a spus ca ma supar. Mai fetelor voi ce ma credeti suparacioasa???
Cu parere de rau nu venim acasa, dar am gasit o solutie buna pentru ca buneii sa-si vada nepotelul. Am cumparat o camera video digitala, (cadoul de la Mos Craciun pentru familia noastra, Mos Craciun=tata nostru) si o folosim ca web camera. Pai sa vedeti ce bucurie au buneii. Ei zic ca astfel se simt de parca au fost la noi acasa, mai mult ca atit se simt mult mai linistit.
Dar sper ca voi pleca la vara.
Apropo de bebe 2, eu la fel am crezut ca va fi inca un bebe la noi in gasca. Inteleg tare iti plac copii. Te gindesti la al doilea? Si daca da cind? Si ce vrei sa fie baiat?
Rodica esti o mesterita bravo. Mi-au placut lucrarile tare. Si broderia cu Vaniusha e tare draguta.
Si mie imi plac sa impachetez cadourile si sa fac surprize. De aceea incerc sa impachetez cadoul astfel ca ceilalti sa nu-si dea seama ce-i acolo.
Stii ca fularul tot e o idee buna de cadou, finele mamei mele ii aduceau fulare la diferite ocazii si sigur ca si eu eram indestulata.
Coronita tare e draguta.

Pupici Paulei

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Ma bucur mult ca a ajuns zapada si pe la voi. Fiindca la noi e destula si pot sa va dau cu imprumut cu mare bucurie.
Cornelia cite putin cite putin vei acumula expirienta de la noi, de la nepoti si verisori cum se creste un bb. Si iti ramine un lucru de nimica, bb . Cu dinsii e si greu dar e si placut. Sunt tare hazlii si draguti chiar daca te istovesc prin cunoasterea de tot ce-i nou.
Eu la fel i-am dat nasei un set de baie Dove si tare i-a placut crema de corp. Anul acesta noi nu prea avem cum sa le transmitem cadouri in Moldova, de aceea nu prea am luat cadouri la cei din Moldova.
Dar oricum va spun ce i-am mai dat nasei ca cadouri:
fata de masa din nylon (dar care e ornata si avea diferite culori), parfum, pulovere, cani din ceramica mari pentru bere (cam fiecare cite vreo 1,5 l),fulare, platouri mari in care se pun diferite ierburi ce au miros pentru casa (nici nu mai tin minte inca ce) etc.
Da, ce-i drept e drept, ai un mare avantaj ca oficiu e amplasat in centru, astfel la pauza de masa poti sa mai vizitezi practic toate magazinele cele principale.
Sunt tare dragute luminarile, ce sa-i faci de sarbatori de iarna vrem noi sau nu dar banii ii cheltuim pe tot felul de decoratii care odata puse in casa infrumuseteaza si creeaza o atmosfera de sarbatoare.
Insa cei de la piat nu pierd ocazia sa mareasca preturile.
Drum bun si fara primejdii.
Natalia vad ca Vladut are grija sa nu te plictisesti plimbindu-te cu dinsul. Dar e foarte bine ca l-ai invatat sa numeasca lucrurile pe nume si de fiecare dat sa te intrebe ce si cum. E evident ca el va fi un baiat multilateral dezvoltat. Ai o strategie buna (sigur ca un pic te istovesc intrebarile astea dar cu timpul ele isi vor avea efectul).
Ce fel de fursecuri gatesti? Da ce tort vei face de Craciun si de Anul nou?
Mie aici lumea mi-a dat comanda sa le fac Brownies Cappucino. Asa ca am de lucru. Am gasit si colorant gel de la Wilton. Voi incerca sa fac ceva frumos.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput