Racusori, la apel! (7)
Raspunsuri - Pagina 13
Georox spune:
Buna racusorilor! Azi v-am descoperit si am ramas uimita de cati de multi suntem. Adevarul este ca e tare bine sa0ti serbezi ziua de nastere vara, la soare, la mare...
Eu sunt nascuta pe 29.06.1981. Si culmea nu ma cheama nici Petruta si nici Paula. In schimb il cheama pe sotul meu Petru. Vedeti ce bine ne-am gasit? Iar el este Varsator.
Asa si acum sa va "innebunesc" si pe voi : azi este prima zi de intarziere si sarbatoresc! Cine mai este cu mine ? sper sa fie bebe, pentru ca imi doresc tare mult!
Va pe toti si va tin la curent cu noutatile! Sa aveti o seara excelenta!
MirelaV spune:
buna seara fetele!
Georox, bine ai venit, am sa te trec pe listuta si pe tine si pe sotul tau.
io mi-s inca pe la servici..si mai stau pana pe la 6:30 si plec. am zi de vizita azi. trec pe la prietena mea(in interes de sv) asa mai apucam si noi sa ne vedem
cam atatica..in rest..am avut o zi plina
menna? monagan..ai inceput serviciul mama? ce e cu tine de nu mai scrii?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
da harnice sinteti!!!!!!!! pacat ca la mine la job nu merge net-ul, ca sa-mi beau cafeluta virtuala cu voi.
georox, a intarziat???? iti tin pumnii.
menna, ne asemanam la obiceiul cafelei. Nici cu mine nu poate povesti nimeni.
mirela , de ce vrei sa tii regim????
MirelaV spune:
monagan...de slabire
am ajuns si eu acasa acusica. ma duc sa fac baie si ma culc..dorm
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
...si eu bine merci ...acum am iesit din cada ...
am stat in apa fierbinte vreo juma de ora cu revista in brate ...
muream daca nu stateam ,desii nu suport apa fierbinte multa vreme, pt ca ma dureau ingrozitor picioarele ...
ma dor de cateva saptamani bune de-mi vine sa ma urc pe pereti ...simt in spate de la genunchi in jos,de parca ar curge sangele in vene f greu ...am o senzatie de disconfort groaznica, asa grele cum le simt ... parca as care dupa mine inca 20 de kg ...
merg imediat sa-mi usuc pletele si ma bag in pat sa ma uit la comedia de film pe care mi-am inchiriat-o ...
Va pupic
Noapte buna scumpelor
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
july_g spune:
Neata fetili! Eu la cafea si tigaruta inainte de a pleca la munci! Sa aveti o zi usoara!
Mirela care regim il tii?
Menna spune:
Neataaaaaaaaaa
eu acum mananc un strudel cu visine, inainte de a-mi lua cafeluta si de dimi ...
I'll be back soon
o zii excelenta fetele
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
Georox spune:
Buna racusorilor !
Multumesc MirelaV!
Arrina sper si eu, caci inca nu este nimic la orizont ! Oare pana luni mai rezist ?
Monogan
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
MirelaV spune:
uiiii...ce agitatie aici..si imi place. eu am cafeaua gata dar tre sa beau intai ceaiul, iar mananc aici cu voi si cam atat
nu ma simt excelent azi..dar sper sa treaca.
july, montignac (dar nu renunt la cafeaua de dimineata).
MirelaV
pupicei pe burticei