Racusori, la apel! (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello...hello...bine v-am regasit
io-s cu cafeaua..am incercat sa mananc putin si acum sa imi beau dintr-o gura ceaiu' verde si mai apoi am zis io k ma duc pana la mama dar sa vedem...
pe mine febra cumparaturilor nu ma prea apuca...parca v-am mai zis io voua..io am un pact cu mine..la fiecare salariu imi cumpar cate ceva si asa...e mai bine..simt mai putin decat mult odata. sau ma rog...ideea e ca ma bucur mai des .. de 2 ori / luna
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by monagan

Menna,, ai terminat lucrarea? cum stai?

MG

Hehe ... lucrarea mea ajunge incetutz incetutz sa prinda contur azi am aflat ca s-a amanat ziua de predare,asa ca mai fac cate o pauza k sa va ma scriu .
Azi m-am trezit pe la 12 siiii ... mi-am sunat un coleg de servici si l-am chemat sa ne bem cafeaua impreuna ,ca m-am obisnuit s-o beau dimineata la birou in prezenta lor iar duminica nu prea-mi pica bine s-o beau singura ...Bine inteles ca si el dormea la ora 12, insa l-am corupt si c u micul dejun si in 15 min s-a infipt in fata usii mele ... Ce usor sunt de convins unii barbati ...hehe ...oricum mie mi-a cazut bine ,pt ca nu am singura si nici cafeaua nu mi-am baut-o fara companie .
Acum ma uit la tv si mai tarziu revin la lucrare ,caci mai am ceva de muncit pe ea

Pupici

Menna la

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am trecut sa vad ce mai faceti, eu m-am ocupat de mine, am facut mincare, m-am uitat la tv si acu aici cu voi, iar mai tarziu la .
wow, ce zi "incarcata" am avut.!!!!!!!!!!!! ha, ha.

Mergi la inceput

am intrat si eu sa va pup ultima data sapt asata. imi fumez
ultima tigare sapt asta si ma duc la somn
am facut ceva de papa pt azi, am vazut filme lacrimogene
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

'Neata feteleeee

Prima la raport, prima la cafeaua virtuala

Azi noapte n-am dormit mai deloc, mai exact m-am pus in pat pe la 2 dimi si am atipit pe la 3 si juma ...am luat la rand toate reluarile de emisiuni de duminica ...acum sunt cam zombie dar totusi bine dispusa ... sa speram ca o tin asa toata ziua si bine'ar fi si toata saptamana

(mamaaaa ce'as mai dormi putin acum )

Pupici la toate si o zii minunata va doresc

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

hello si de la mine si o saptamana minutata va doresc. eu am inceput cu stiva de munca, eu sper sa nu o tin toata saptamana asa
si io adorm foarte greu...dar ehhh...trece
monagan ai inceput serviciul??
lucia, unde-mi umbli?
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

nu stiu ce s-a intamplat dar pe cand sa trimit, pauza . Si am scris un roman intreg, mai ce rau imi pare, dar nu mai revin ca m-am suparat.
va doresc o seara placuta in continuare.
si...da am inceput serviciul, dar nu m-am putu trezi si am ajuns abia la 9,30(frumos nu?)

Mergi la inceput

am ajuns si eu acasa...sunt feranta. mananc si ma bag in pat. o seara frumoasa.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Goooooooood mooooooorning girls ...no ashe

Iarasi prima p'aci ...of of mai mai

Inca nu mi-am sorbit toata cafeluta ,asa ca merg s-o termin ... la mine e regula : inainte de a-mi bea cafea,nimeni nu vb din birou cu mine,pt ca se stie ca sunt a naibii de irascibila inainte de a-mi luat portia de cofeina ...abia la o juma de ora dupa efectul cafelei se indrazneste un " altfel,cum mai esti ?" hehe ...
Am plecat la cafea si la ,pana nu ma iau si de voi ...trezireeeeeeaaa

Have a nice day girls

Menna

Mergi la inceput

buna dimineata fete frumoase! io iau micul dejun acum cu voi
incerc sa ma obisnuiesc sa mananc dimineata. nush daca v-am spus dar de lunea trecuta mi-s la regim..sa vedem cat ma tine dar asta e cea mai lunga perioada cat am rezistat tentatiilor. asa k deocamdata ma delectez cu ceai verde
cafeaua e gata facuta, ma asteapta.
va pupacesc..o zi minunata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput