Racusori, la apel! (7)
Raspunsuri - Pagina 14
MirelaV spune:
uiiiiiiiiiiiiiiii...de bine ce v-am laudat..ati disparut. eu inca la munci..si mai am de stat pana la 7
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
'Na seara racoaice!
Mirela, asa tarziu stai la munca? Bre da munca e pentru masini!Mie mi-e prea lene sa incerc Monti da vreau sa slabesc. Nu s-o inventa oare vreun regim sa papi ce vrei, sa nu faci miscare si sa slabesti????????????????
Gerox, bine ai venit! Normal ca suntem multi racusori! Doar suntem cele mai frumoase, destepte,cuminti si modeste pe deasupra!
Menna, fericit-o! Strudel ai?Cu visine ai? Mama ce bun tre sa fie! Mirela, tu n-ai voie!
Pup fetele!
MirelaV spune:
july, io-s campioana la delasare. dar acum au fost niste chestii prin jur care m-au ambitionat rau. nu mai tine figura. eu am si ceva prb cu tiroida care mi-am declansat-o...paradoxal..cand am renuntat la anticonceptionale acum vreo 4 ani. le-am luat de pe la 17 ani ptr dereglari si altele .. tocmai cand metabolismul era in schimbare. am avut un dr prost..asta e...cand e sa fie..este.
aseara am fost la prietena mea..cum va spuneam si cumnata-sa e o slabatura..asta dupa ce si ea se cam ingrasase de la nastere..stat acasa..etc..dar acum nu face altceva decat sa nu manance seara..si a slabit mult.
ehhh...imi fac si io curaj singura
am deja 10 zile de regim. mi-e din ce in ce mai usor. de azi..la ora 18 e ultima masa.
ne auzim cand ajung acasa..k azi fac ceva cumparaturi.
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
ce agitatie aici!!!!
eu abia acum am ajuns de la munca, imi beau sucul cu lamaie, fac o baita si pe urma "bad".
cure de slabire ai? oare sa ma apuc si eu? ca daca va tot aud atata parca ma ambitionati si pe mine.Si cand te gandesti ca azi am mancat tot ce e interzis, adica: paine cu untura, slanina si ceapa. Mi-am facut de cap ca imi era tare dor de asa ceva!!!!
mirela e greu de tinut "montignac"?
menna, strudel cu visine???
MirelaV spune:
am ajuns si eu acasa...
monagan, nu e greu de tinut...insa..eu slabesc f greu. acum..sa vedem. dar ca idee...mananci..dar nu amesteci aiurea. cam asta e.
io mi-am luat niste peste. mai stau putin pe aici pana se dezgheata si ma duc sa-l curat pt maine.
ne auzim la cafea.
pupicei
MirelaV
pupicei pe burticei
arinna spune:
Monagan,
...si eu ca si tine...coaja de la o paine taranesca aproape toata, cu unt, branza de bivolitza- nu-i rea deloc!Si cu usturoi...M-am saturat de "telemele" de vaci si oi...Iar seara, adica la 11, friptura de porc !!!
Desigur, vreau sa slabesc...
Trecusem la dezintoxicare dar m-am razgandit subit...
july_g spune:
Neata!
Mona, Arinna sunteti mortale! Si eu mi-am facut de cap aseara! Am papat bomboane de ciocolata! MMMMMMMMMM ce bune! I-am tras un pumn constiintei si am trimis-o la culcare ca prea erau bune! Eu mai am de dat jos 5 kg. M-am chinuit si am dat 6-7 rapid si acu ma straduiesc sa nu le pun la loc.Eu mi-s si inaltuta asa ca cele 5 kg nu-mi stau chiar rau da tot pufoasa sunt!
Mirela, imi pare rau pt. tiroida ta! Stiu ca e destul de greu sa slabesti cu tioroida. Daca merge Monti iti tinem pumnii si te sprijinim.Eu nu cred ca pot sa-l tin . Intra consortul in greva si ma paraseste! Cat am tinut regimul nu prea i-am facut de papa bun. A inteles saracu' da acu imi sare in cap daca ma mai aude! Ca cica nevasta-sa face cea mai buna mancare din lume! Pacat ca face rar!
Haideti la o cafeluta si o tigaruta si sa aveti o zi buna!
MirelaV spune:
neata. dar matinale sunteti...
io mi-s cu ceaiu'
si pe langa k sunteti matinale...imi dati si tot felul de idei cu slanini cu branze.. dar nu va iese
hai k deschid un nou capitol si ne auzim acolo.
pupicei.
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Capitolul 8
MirelaV
pupicei pe burticei